راز خوشمزه شدن ماکارونی
بسیاری از مردم ماکارونی درست می کردند، اما برای تهیه ماکارونی خوشمزه باید یک سری نکات زیر را رعایت کنید.
راز درست کردن ماکارونی خوشمزه و خوش فرم:
1- اگر نشاسته را خوب جدا کنید، ماکارونی خوشمزه تر می شود زیرا سس پاستا به راحتی وارد پاستا می شود و طعم فوق العاده ای پیدا می کند. بنابراین هنگام پختن پاستا باید آن را با آب سرد آبکش کنید تا نشاسته آن گرفته شود و پاستا را با دست باز کنید تا به هم نچسبد و شکل ماکارونی را تغییر ندهد.
2- برای داشتن ته دیگ مخصوص که به راحتی از قابلمه جدا شود ابتدا باید سیب زمینی ها را با کمی روغن زیتون سرخ کنید سپس مقداری کنجد کف قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید. آنها این کار باعث می شود سیب زمینی ها رنگارنگ تر شوند و به راحتی از قابلمه جدا شوند.
3- هنگام پختن پاستا در قابلمه آب جوش از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از چسبیدن پاستا جلوگیری شود.
4- سعی کنید از ماکارونی با قطر کم استفاده کنید چون هم زمان پخت کمتر است و هم مقدار نشاسته آن کمتر است.
5- وقتی آب قابلمه به جوش آمد و خواستید ماکارونی را با آن اضافه کنید، ابتدا مقداری آبلیمو و سپس پاستا را اضافه کنید، این کار باعث لذیذتر شدن پاستا می شود و یادتان باشد به پاستا در حال جوش نمک اضافه کنید تا پاستا یکدست شود. خوب
6- قابلمه ای که برای پخت ماکارونی استفاده می کنید باید بزرگ باشد تا نشاسته پاستا پس از جدا شدن از ماکارونی به داخل خرده های ماکارونی برنگردد و ماکارونی نچسبد.
7- طعم لذیذ پاستا به خاطر آن است، پس سعی کنید از سیر و فلفل در ماکارونی استفاده کنید تا لذیذتر شود.
8- وقتی پاستا به مرحله جوش رسید می توانید نصف فنجان آب پاستا اضافه کنید تا پاستا خوب بخار شود و پاستا قرمزتر شود و بافت نرمی به پاستا بدهد.
9- یک قاشق چایخوری زعفران پخته شده را به رب اضافه کنید تا عطر و رنگ بی نظیری به آن بدهد.
10- وقتی پاستا را در قابلمه آب جوش می ریزید توجه داشته باشید که ماکارونی را زیاد هم نزنید زیرا این کار باعث خمیر شدن ماکارونی می شود.
منبع: بهترین ها