راز خوشمزگی آدانا کباب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آدانا کباب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم کباب آدانا
راز طعم آدانا کباب و ساق و طرفدار کباب آدانا، خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کباب آدانا (به انگلیسی: Adana kebabı) (به زبان عامیانه: قطعة کباب) کباب بلند و غلاف با گوشت دستی است که روی سیخ های آهنی پهن می گذارند و روی کباب سرباز پر از زغال سوزان کباب می کنند. این کباب به نام آدانا، پنجمین شهر بزرگ ترکیه، نامگذاری شده است و در ابتدا “گیما کباب” یا گیما در آدانا – مرسین در جنوب شرقی ترکیه نامیده می شد.
مواد لازم برای تهیه کباب آدانا
700 گرم گوشت گاو
300 گرم گوشت گوسفند
حبه سیر
2 عدد پیاز متوسط
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای (یا سس چیلی) 1 قاشق غذاخوری
یک دسته کوچک جعفری خرد شده
طرز تهیه کباب آدانا
پیاز را نگینی خرد کرده و آب آن را بگیرید و در ظرفی بریزید.
سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید و با گوشت گاو و بره مخلوط کنید.
فلفل سیاه، فلفل چیلی و رب فلفل را به این مخلوط اضافه کنید.
جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.
پس از ورز دادن و مخلوط شدن خوب مواد، آنها را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
برای تهیه لایه گریل فر، از ساقه یا روغن گریس خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
گوشت های تمام شده را به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی توری فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
راز طعم کباب آدانا
روغن کاری بالای فر سیمی به بهبود طعم سیخ ها کمک می کند. برای این منظور می توانید از چربی دم استفاده کنید.
سینی را زیر توری سیمی فر قرار دهید تا در حین پخت از ورود چربی به داخل فر جلوگیری شود.
این کباب را می توانید با سیخ های چوبی یا فلزی معمولی تهیه کنید.