آشپزی

راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم ترخین دوگ آش

راز سوپ ترخین دوغ خوشمزه و نکات آشپزی آش ترخین دوغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آش ترخینه یا در اصطلاح محلی آش دویینه که به دوغ آش ترخینه نیز معروف است، اغلب در استان های غربی ایران تهیه می شود و به عنوان آنتی بیوتیک قوی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا شناخته می شود. علاوه بر این آش ترخینه یکی از غذاهای مورد علاقه در ماه رمضان در منطقه کرمانشاه است و گزینه بسیار خوبی برای برنامه غذایی ماه رمضان محسوب می شود.

عناصر

دوغ ترهینا: 3 عدد

پنیر کوتیج: 1 فنجان فرانسوی با دسته (اختیاری)

حبوبات عبارتند از: لوبیا، نخود گرد و عدس سبز با هم 200 گرم

سبزیجات آش: 500 گرم شامل تره فرنگی، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر

نمک، فلفل و زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری

نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ: به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ دوغ

در طرز تهیه آش ترخین همدان، ابتدا ترخین را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس می‌کنیم تا نرم شود. همچنین حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس لوبیاها را بجوشانید.

مقدار آب مورد نیاز برای جوشاندن حبوبات باید به اندازه ای باشد که روی حبوبات را بپوشاند. بهتر است ابتدا نخودها را بجوشانید که زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. بعد از 1 ساعت و نیم لوبیا سبز را اضافه کنید و 1 ساعت قبل از پختن لوبیاها عدس سبز را اضافه کنید.

در مرحله بعد برای تهیه آش ترخین همدان، وقتی حبوبات پخته شد، ترخین را اضافه کنید و کمی زمان دهید تا کاملا بپزد.

در مرحله سوم که آنچوی ها پخته و کاملا له شدند، سبزی های خرد شده (بزرگتر از خورش ها) و زردچوبه را اضافه کنید. 30 دقیقه زمان کافی برای تهیه سوپ سبزیجات است.

در مراحل پایانی پخت آش ترخینه، کشک، پیازچه، پیازچه و پیازچه را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید ترهینه چند بار بجوشد و سپس شعله گاز را خاموش کنید. ترخینه را داغ سرو کنید و با پیازچه، کشک آبکش، سیر داغ و جوجن داغ تزیین کنید.

راز طعم ترخین دوگ آش

لازم به یادآوری است که اهالی همدان، تویسرکان و اکثر شهرها معمولا آش ترخین را با پنیر تهیه نمی کنند. اگر از مخلوط کردن پنیر در سوپ خودداری کنید، مشکلی وجود ندارد.

برای تزیین آش ترخینه فقط می توانید از پنیر دلمه استفاده کنید. اما آش ترخینه که با پنیر تهیه می شود معمولا طعم خوبی دارد و بهتر است این ترکیب را امتحان کنید.

برخی قوچ را به مدت 10 روز در دوغ ترش می گذارند تا برای سوپ آماده شود.

سوپ ترخینه علاوه بر طعم لذیذ، خواص دارویی نیز دارد و یک درمان خانگی موثر برای سرماخوردگی محسوب می شود.

بعد از پخت می توانید از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آش ترخینه استفاده کنید.

ترخینه مخلوطی از رب بلغور گندم، دوغ، نعناع خشک و برخی ادویه جات است که به راحتی در مغازه ها و آتاری ها یافت می شود.

هنگام تهیه آش ترخینه بدون لوبیا می توانید تمام حبوبات را بردارید یا فقط از عدس برای پخت آش استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا