آشپزی

راز خوشمزگی آش رشته + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش رشته را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم رشته برنجی

راز طعم نذری نذری آش و فوت و لعاب نذری آش نکاتی برای پخت نودل در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آشنایی با سبزیجات

آیا سوالی دارید که در رشته فرنگی از چند سبزی استفاده شده است؟ برای 100 نفر باید 9 کیلوگرم سوپ سبزیجات تهیه کنید. سبزیجات جعفری، تره فرنگی، گشنیز، اسفناج و اگر فصل اسفناج تمام شد می توانید از برگ چغندر استفاده کنید. باید به مقدار مساوی از هر کدام از این سبزی ها بخرید و سپس آنها را به صورت خشک آسیاب کنید.

آشنایی با سبزیجات و حبوبات

هر بسته آش رشته حاوی 2 فنجان نخود، 2 فنجان لوبیا و 1 فنجان عدس است. اگر می خواهید در رشته ها لعاب داشته باشید، می توانید 1/2 پیمانه ماش به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که استفاده از فرنی اختیاری است و برای درست کردن رشته فرنگی ضروری نیست.

نکات زمینه آشی

برای تهیه رشته نذری بهتر است از رشته فرنگی مارک خوب استفاده کنید. برای هر 10 نفر نصف بسته رشته و برای 100 نفر 9 بسته رشته لازم است.

هنر و صنایع دستی

اگر رشته آشی بعد از ریختن در آب کمی سفت شد، می توانید با اضافه کردن کمی آب جوش به آن ها، آن ها را نرم تر کنید.
برای حفظ طعم ترش و عطر جوجن بهتر است ابتدا روغن را داغ کرده و سپس جوجن را به آن اضافه کنید و سریع سرخ کنید و سپس خاموش کنید.
برای افزایش طعم و عطر آش نشانه می توانید از عصاره پر نیز استفاده کنید.
اگر سبزی های داخل آش بعد از افزودن به سوپ تغییر رنگ دادند، بهتر است درب قابلمه را نبندید تا رنگ سبزی حفظ شود.
برای افزایش رنگ و طعم سبزیجات می توانید کمی نمک اضافه کنید.
اگر به اندازه کافی از رشته پلو استفاده می کنید، نیازی به اضافه کردن آرد به برنج نیست.
در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر نیز به جوجن تند اضافه کنید.

محلول شوری برنج اسپاگتی

اگر خاکستر شما شور است، می توانید با استفاده از روش زیر این مشکل را حل کنید:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و داخل سوپ بریزید.
سیب زمینی ها را در آبگوشت نگه دارید تا نمک جذب شود.
قبل از اینکه سیب زمینی ها پخته شوند آن ها را از سوپ خارج کنید تا شور نباشد.
همچنین می توانید نمک را به تدریج و با احتیاط به سوپ اضافه کنید تا سوپ شور نشود، پس از هر بار اضافه کردن نمک، سوپ را هم بزنید تا نمک به طور یکنواخت در کل سوپ پخش شود. همچنین می توانید کمی قبل از پختن سوپ سبزی را با نمک مخلوط کنید و چند دقیقه در دمای محیط بگذارید تا آب سبزیجات جذب شود و در نتیجه نمک کمتری به سوپ اضافه شود.

راه حل شل کردن رشته

برای لعاب دادن به آش رشته، یک قاشق غذاخوری آرد را در آب سرد حل کرده و به آش اضافه کنید. سپس هم بزنید تا آرد کاملاً جا بیفتد و سوپ غلیظ شود.

راز طعم آن سایت نودل نی است.

تصمیم برای افزایش رشته

اگر مقدار رشته برای شما زیاد است و سوپ شما خیلی غلیظ است، می توانید با اضافه کردن مقداری حبوبات پخته شده و آب جوشیده، سوپ را تنظیم کنید. برای این کار ابتدا حبوباتی مانند نخود، لوبیا یا عدس را بجوشانید و آب آن را بریزید و نگه دارید. سپس مقداری از آن را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند. در صورت نیاز می توانید مقداری حبوبات پخته شده و آب جوش به غلظت دلخواه اضافه کنید.

ترفندهایی برای درست کردن نودل خوشمزه

کشک را حتماً 20 دقیقه بپزید تا طعم و بافت آن بهتر شود.

برای بهتر شدن رنگ سوپ، پیاز را با زردچوبه تفت دهید.

مراقب نمک و فلفل باشید و به تدریج بریزید.

هر چه مقدار پیاز سرخ شده بیشتر باشد، سوپ شما خوشمزه تر می شود.

قبل از استفاده حتما لوبیا و نخود را خیس کنید.

بهتر است عدس را جدا از سایر حبوبات بپزید تا رنگ تیره ای به ظرف ندهد.

نکاتی در مورد طرز تهیه نودل خوشمزه

مقدار پیاز داغ را در سوپ افزایش دهید تا طعم آن بهتر شود.

در هر مرحله از پخت نودل، اگر متوجه شدید آب آن کم است، می توانید مقدار آب را با اضافه کردن آب جوش به آن تنظیم کنید. اما یادتان باشد برای حفظ طعم سوپ از آب سرد استفاده نکنید.

پس از افزودن رشته فرنگی به سوپ، اگر متوجه شدید که آب آن کم است و باید آب جوش اضافه کنید، این کار را به آرامی و به تدریج انجام دهید. در این مرحله از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید تا از تبخیر زیاد جلوگیری شود.

اگر از زودپز برای پخت نخود و لوبیا استفاده می کنید، سوپ خود را سریعتر آماده کنید و زمان پخت را کاهش دهید.

اگر مشکل گوارشی دارید و نفخ معده برایتان مشکل ایجاد می کند، می توانید لوبیا را دو بار بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید. برای جایگزینی حبوبات از آب سرد استفاده نکنید زیرا باعث کند شدن پختن حبوبات می شود. سپس مراحل پخت را انجام دهید.

مقدار نمک را به حداقل برسانید تا سوپ شور نباشد. در مرحله آخر پخت، سوپ را میل کنید و در صورت نیاز به نمک، مقدار کمی نمک اضافه کنید.

برای بهتر شدن طعم سوپ می توانید از آب گوشت، آبگوشت یا آب مرغ استفاده کنید. ابتدا آغل گاو یا گوسفند را در آب بجوشانید سپس آن را از آب خارج کرده و لوبیاها را به آب اضافه کنید. سپس مراحل درست کردن سوپ را انجام دهید.

اگر می خواهید سوپ شما خوش رنگ تر شود، زردچوبه را به همراه پیازچه به سوپ اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید در انتها کمی زعفران آب شده به آش اضافه کنید یا از آن برای تزیین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا