آشپزی

راز خوشمزگی آش سبزی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش سبزی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم آش سبزی

راز طعم سوپ سبزیجات و نکاتی برای تهیه سوپ سبزیجات خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آش سبزی شیرازی یا آش صبحانه یکی از غذاهای سنتی شیراز است که عمدتاً به صورت نذری در ماه رمضان و در ایام عاشورا و تاسوعا تهیه می شود. زمان تهیه مواد اولیه و تهیه ملزومات آش سبزی شیرازی حدود 1 ساعت و زمان پخت و انتظار حدود 4 ساعت زمان می برد. آش سبزی شیرازی را می توانید در وعده نهار، شام و حتی به عنوان پیش غذا سرو کنید. این غذا مخصوصاً برای افطار در ماه مبارک رمضان مناسب است.

عناصر

گوشت گوسفند سرد با استخوان 500 گرم

سبزیجات (تره، ترخون، شوید) 400 گرم

100 گرم نخود

عدس 100 گرم

100 گرم لوبیا قرمز

برنج نیم دانه 100 گرم

1 عدد پیاز

فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم

ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ سبزیجات

برای تهیه آش سبزی شیرازی ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و سپس آب آن را آبکش می کنیم. سپس روی حبوبات را دو بار با آب تازه می پوشانیم و با کمی نمک روی آتش می گذاریم تا پخته شود.

گوشت را در قابلمه دیگری با پیاز، زردچوبه، فلفل قرمز و یک لیتر آب روی اجاق بگذارید تا گوشت بپزد. برنج را جداگانه میپزیم.

سبزی ها را بعد از تمیز کردن برش می دهیم و کاملا تفت می دهیم تا تمام شود. بعد از اینکه لوبیاها کاملا آماده شد به برنج و سبزیجات پخته شده اضافه می کنیم.

وقتی گوشت کاملا آماده شد از قابلمه خارج می کنیم و استخوان ها را جدا می کنیم. سپس گوشت را برش می دهیم و با آب به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بجوشد.

در یک قابلمه کوچک روغن را داغ کرده و نصف پیاز را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. سپس این مخلوط را داخل آبگوشت در حال جوش بریزید.

ترخون را نیز خیس کرده و خرد می کنیم سپس به آش اضافه می کنیم. سوم سوپ را در ظرفی جداگانه می ریزیم و کاملا می زنیم. سپس به سوپ اضافه می کنیم.

بعد از این مراحل آش شیرازی را در ظرف مناسبی می ریزیم تا کاملا جا بیفتد و روی آن را با پیاز داغ تزئین می کنیم.

راز طعم آش سبزی

گوشت گردن یا گردن بهترین نوع گوشت برای تهیه آش سبزی شیرازی است.

برای سهولت در تهیه آش سبزی شیرازی، توصیه می شود مقداری از مواد آش را از شب قبل تهیه کنید.

در آخرین مراحل پخت باید مرتباً آن را هم بزنید. این مرحله بسیار مهم است و به درست کردن یک سوپ خوشمزه و آبدار کمک می کند.

می توانید تمام مواد سوپ را خوب مخلوط کنید تا ترکیب مواد بهینه باشد.

آش سبزی شیرازی را معمولاً بدون فلفل و فلفل سرو می کنند اما در صورت تمایل می توانید از این مواد برای تزیین استفاده کنید.

برخی در تهیه آش سبزی شیرازی به جای گوشت از سیرابی استفاده می کنند.

تره فرنگی باید کمی درشت خرد شود.

از لوبیا سفید بیشتر در آش سبزی شیرازی استفاده می شود.

در آخر فراموش نکنید که حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید و اگر مجبور شدید دوبار بجوشانید و آب آن را خالی کنید و سپس بپزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا