راز خوشمزگی آش میوه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش میوه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم آب میوه
راز ذوق یاسن میوه ها و نکات آشپزی میوه های خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آش میه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شهرهای اردبیل، تبریز، همدان و زنجان تهیه میشود و بسیار خوشمزه به حساب میآید. این سوپ به دلیل داشتن انواع حبوبات و میوه های سبک ارزش غذایی بالایی دارد که باعث تقویت سیستم گوارشی بدن می شود. شاید نام سوپ میوه را نشنیده باشید، اما می تواند یک پیش غذای خوشمزه برای مهمانان شما باشد و یا می توانید در هر فصلی از سال این سوپ خوشمزه را تهیه کرده و در منوی غذایی خود تغییر دهید. در این سوپ می توانید از میوه های تازه و خشک استفاده کنید.
عناصر
1/2 فنجان نخود
لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
عدس 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
150 گرم رشته پلو
برگ زردآلو 1/2 فنجان
آلو زرد 1/2 فنجان
آلو بخارا 1/2 پیمانه
آلو سیاه 1/2 پیمانه
زغال اخته 1 فنجان
گیلاس 1 لیوان
لواش ترش 100 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
2 عدد پیاز
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل چیلی، فلفل چیلی به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه آب میوه
ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن ها را چند بار عوض کنید تا ورم آنها برطرف شود. عدس ها را بشویید و دو ساعت قبل از شروع خیس کنید. سپس هر کدام از دانه ها را جداگانه بجوشانید و میوه های خشک را چند ساعت در آب قرار دهید تا نرم شوند.
در یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید و حرارت دهید تا داغ شود. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی زردچوبه تفت دهید تا روشن و طلایی شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
سپس چند فنجان آب جوش داخل قابلمه بریزید و وقتی آب جوش آمد میوه های خشک را اضافه کنید تا نرم شوند. بعد از نیم ساعت حبوبات پخته شده را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
پیاز باقی مانده را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و به اندازه فندق بردارید و در دست بغلتانید. سپس مواد را داخل سوپ بریزید.
لواش و نمک را اضافه کنید و همه مواد را بپزید. میوه ها نباید آنقدر پخته شوند که له شوند و شکل خود را از دست بدهند. سپس رشته ها را به سه قسمت تقسیم می کنیم و داخل سوپ می ریزیم و بلافاصله هم می زنیم تا رشته ها به هم بچسبند.
بعد از اضافه کردن رشته، آلبالو و زغال اخته را اضافه کنید و 15-20 دقیقه بگذارید سوپ جا بیفتد و شفاف شود. در آخر روی سوپ را با پیازچه و پیازچه و میوه خشک تزیین کنید.
راز طعم آب میوه
شما می توانید به جای آب جوش از آبگوشت یا آب گوشت استفاده کنید.
سوپ تمام شده بدون سبزیجات است اما در صورت تمایل می توانید مقداری سبزی به سوپ اضافه کنید.
در زمستان اگر قصد تهیه این سوپ را دارید می توانید از نان هم استفاده کنید.