آشپزی

راز خوشمزگی اسنک مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی اسنک مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک صبحانه مرغ خوشمزه

راز تنقلات خوشمزه مرغ و نکاتی برای تهیه اسنک مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اسنک ها غذاهای خوشمزه و سریعی هستند که اغلب به عنوان پیش غذا استفاده می شوند. این غذاها اغلب ارزش غذایی کمتری نسبت به غذاهای اصلی دارند، اما ماندگاری طولانی دارند. تنقلات مخصوصاً برای پیک نیک یا میان وعده های کودکان مناسب هستند. این غذاها از مواد مختلفی مانند مرغ، گوشت، کالباس و ژامبون تهیه می شوند.

عناصر

4 عدد فیله مرغ

فلفل سیاه 1 عدد

1 عدد پیاز

12 برش نان تست

قارچ 100 گرم

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نحوه تهیه آن

ابتدا پیاز، فلفل و قارچ را به صورت نگینی خرد کنید.

سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس فیله مرغ تزیین شده را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم و نمک و فلفل و آویشن را اضافه می کنیم.

وقتی رنگ مرغ تغییر کرد و عطر خوشمزه ای به مواد داخل تابه رسید قارچ و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا قارچ و فلفل کاملا بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

شش نان را در سینی بچینید و محصولات آماده شده را روی آنها بریزید و خوب پهن کنید. یک لایه پنیر پیتزا را روی مواد قرار دهید و لایه بعدی نان را روی پنیر قرار دهید و کمی فشار دهید.

حالا اسنک های آماده را داخل ساندویچ ساز بریزید و با سس های مختلف ترکیب کنید.

راز یک صبحانه مرغ خوشمزه

فراموش نکنید که قبل از شروع به تهیه صبحانه چهار طرفه، نان تست را با یک چاقوی دندانه دار با لایه ای ضخیم برش دهید تا صبحانه لطیف تر و خوش طعم تر شود.

مهم این است که نان تست تازه و نرم باشد تا در ساندویچ ساز شکننده نشود.

در صورت تمایل می توانید از سس سویا برای پاستا نیز استفاده کنید و این صبحانه را به صورت گیاهی تزئین کنید.

دمای پخت صبحانه

هنگام طبخ تنقلات مناسب است دمای هر یک از مواد مصرفی را در نظر بگیرید و دمای داخل میان وعده را کنترل کنید تا از سوختن آن جلوگیری شود، همچنین توصیه می شود در هنگام طبخ تنقلات از روغن های سالم و غیر اشباع استفاده شود. بهتر است از روش های طبخ سالم و کم چرب مانند استفاده از مواد دیگر و کباب کردن استفاده کنید.

اطلاعاتی برای بهبود صبحانه

در صورت تمایل می توانید مواد میانی را تغییر دهید و از برش های پنیر استفاده کنید.

هنگام پختن در فر، مراقب باشید که نان برای مدت طولانی در فر بماند. در غیر این صورت امکان خشک شدن صبحانه وجود دارد.

برای طعم دادن بیشتر، می توانید قبل از قرار دادن نان، ادویه ها را روی آن بپاشید.

برای آزمایش از نان تازه استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا