آشپزی

راز خوشمزگی اسکندر کباب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی اسکندر کباب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم اسکندر کباب

راز طعم اسکندر کباب و هنر اسکندر کباب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

اسکندر کباب یکی از خوشمزه ترین انواع کباب های معروف ترکی است که دستور پخت آن را برای علاقه مندان در سایت قرار داده ایم. برای آشنایی بیشتر با مواد لازم و طرز تهیه کباب ترکی اسکندر به سایت سوماتک مراجعه کنید و با ما همراه باشید. در بین انواع کباب سنتی ترکی اسکندر کباب استانبولی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و طبخ آن بسیار آسان است و می توانید آن را در منزل تهیه کرده و با لذت در کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب

گوشت گوسفند یا گوساله (حدود 500 گرم)

پیاز (2 عدد متوسط)

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه (1 قاشق چایخوری)

زعفران (حدود 1 قاشق چایخوری)

روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)

لیمو ترش (1 عدد)

ماست یا دوغ (250 گرم)

خرما (برای تزئین و طعم دادن)

طرز تهیه اسکندر کباب

گوشت را به قطعات مربع یا نوارهای نازک برش دهید.

پیاز را خرد کرده و به تکه های گوشت اضافه کنید.

گوشت را با مواد افزودنی مانند نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مزه دار کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

گوشت را به مدت 2 تا 3 ساعت در روغن زیتون قرار دهید تا طعم دار شود.

تکه های گوشت را روی سیخ های کبابی بکشید.

سیخ ها را در سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

کباب ها را روی گریل داغ قرار دهید و هر طرف آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

وقتی سیخ ها آماده شد آنها را با کمی روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کنید.

سیخ ها را با دوغ، ماست یا نوشیدنی های مشابه سرو کنید و با خرما تزیین کنید.

اسکندر کباب آماده است و می توانید آن را با نانی مانند لواش یا تافتون میل کنید.

راز طعم اسکندر کباب

در زیر به نکات اصلی تهیه اسکندر کباب اشاره می کنیم:

انتخاب گوشت: برای تهیه اسکندر کباب، انتخاب گوشت با حداقل چربی مهم است. گوشت بره یا گاو را با کمترین میزان چربی و استخوان انتخاب کنید.

گوشت را تکه تکه کنید: گوشت را به صورت نوار یا مربع برش دهید تا در حین پخت به طور یکنواخت بپزد.

اضافه کردن ادویه ها: ادویه هایی مانند نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را به نسبت مناسب به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم متعادلی ایجاد شود.

گوشت ها را روی سیخ بچینید: گوشت ها را به طور دقیق و یکنواخت روی سیخ کباب بچینید تا کاملا و یکدست بپزند.

مدیریت زمان پخت: در حین پخت، موقعیت سیخ ها را مرتباً تغییر دهید تا از سوختن آن جلوگیری کرده و از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

روغن کاری گریل: قبل از قرار دادن سیخ ها روی گریل، سطح گریل را چرب کنید تا سیخ ها نچسبند.

آماده سازی برای سرو: سیخ های پخته شده را با روغن زیتون و آب لیموی تازه بپاشید و برای زیبایی بیشتر با خرما یا تزئینات دیگر تزیین کنید. همچنین سیخ ها را با دوغ، ماست یا نوشیدنی های مشابه سرو کنید.

با رعایت این نکات یک اسکندر کبابی خوشمزه و دلچسب خواهید داشت که تجربه ای فراموش نشدنی را برای شما و مهمانانتان رقم خواهد زد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا