آشپزی

راز خوشمزگی املت راتاتویی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی املت راتاتویی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم املت راتاتویی

راز یک املت خوشمزه راتاتویی و هنر املت راتاتویی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

املت راتاتویی یک غذای خوشمزه و سنتی فرانسوی است که ریشه آن به شهر نیس برمی گردد. این املت به عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای صبحانه، شام یا میان وعده سرو می شود.

مواد اصلی املت راتاتویی شامل سبزیجات رنگارنگ مانند کدو سبز، بادمجان، فلفل و گوجه فرنگی است که همراه با تخم مرغ و پنیر پخته می شود. طعم و عطر مطبوع سبزیجات همراه با تخم مرغ این املت را به یک غذای فوق العاده تبدیل کرده است.

در اینجا طرز تهیه یک املت ساده راتاتویی را به شما آموزش می دهم:

مواد لازم برای تهیه راتاتویی امبات

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد کدو سبز متوسط، ورقه شده

1 عدد بادمجان کوچک، ورقه شده

1 پیاز متوسط، خرد شده

½ فلفل (قرمز، زرد یا نارنجی)، خرد شده

1 گوجه فرنگی خرد شده (یا 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده)

200 گرم سس گوجه فرنگی

آب مرغ ½ فنجان

2 حبه سیر، رنده شده

2 قاشق غذاخوری سس تند (اختیاری)

تخم مرغ 5 تا 8 عدد

1 فنجان برگ اسفناج تازه

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر پیتزا رنده شده (اختیاری)

طرز تهیه راتاتوی امبات

در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، روغن زیتون را گرم کنید. کدو سبز، بادمجان، پیاز و فلفل را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.

گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی، آب مرغ، سیر چرخ شده و سس تند (در صورت استفاده) را به تابه اضافه کنید. مخلوط را به جوش آورده و سپس حرارت را کم کنید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ هم بزنید و به آرامی داخل تابه بریزید. مراقب باشید سبزیجات را زیر تخم مرغ پخش کنید.

اسفناج را روی تخم مرغ ها قرار دهید و کمی نمک و فلفل بپاشید.

در تابه را بپوشانید و به مدت 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ جا بیفتد و زرده ها به دلخواه شما بپزند بپزید.

در صورت تمایل پنیر پیتزای رنده شده را روی املت اضافه کنید و اجازه دهید ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بپزد تا پنیر آب شود.

املت راتاتویی را گرم سرو کنید و از طعم و عطر مطبوع آن لذت ببرید.

راز طعم املت راتاتویی

در این املت می توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید قارچ، کدو تنبل یا زیتون را اضافه کنید.

اگر از گوجه فرنگی تازه استفاده می کنید، می توانید به جای برش دادن، آنها را به صورت گرد برش دهید.

برای یک املت تندتر، می توانید از فلفل چیلی بیشتری استفاده کنید یا ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.

اگر می خواهید املت را بدون گلوتن درست کنید، می توانید از نان بدون گلوتن برای سرو آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا