آشپزی

راز خوشمزگی باقالی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی باقالی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم لوبیا

راز طعم لوبیا و تهیه سریع لوبیا خشک نکاتی در مورد پخت حبوبات در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گندم سیاه، یکی از حبوبات از خانواده حبوبات، به عنوان یک گیاه بومی در جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا شناخته شده است. این بذر به خصوص در فصل بهار که جزء فصل های خنک به ویژه در مناطق سردسیر و شمالی کشور طبقه بندی می شود، به مقدار زیاد کشت می شود. اما در مناطق گرمسیری مانند خوزستان در پاییز و زمستان نیز برداشت می شود. باگالا سابقه ای چند هزار ساله دارد و از دوران باستان توسط یونانیان، رومیان باستان و مصریان مورد استفاده قرار می گرفته است. حتی نمونه هایی از باگالا در مقبره های مصریان باستان یافت شده است.

دو نوع عمده لوبیا در ایران کشت می شود. یکی باقلای معمولی است که به صورت خام یا پخته مصرف می شود. دیگری باقالی است مانند گیلان معروف به «پچ باگلا». این نوع لوبیا دانه های ریزتر و لطیفی دارد و به صورت خام مصرف نمی شود. اغلب در غذای محلی به نام باگالا قاتوق استفاده می شود. همچنین لوبیا زرد معادل خشک لوبیا سبز است که در تهیه دمپختک استفاده می شود.

عناصر

1 کیلوگرم لوبیا تازه

1 قاشق غذاخوری نمک

3 قاشق غذاخوری سرکه

1 قاشق چایخوری نعنا

گلپر کافیه

فلفل سیاه و نمک کافی

آموزش پخت باقلا

ابتدا لوبیا سبز تازه را از غلاف ها جدا کرده و سپس بشویید.

طرز پخت لوبیا خشک با روش پخت حبوبات تازه بسیار متفاوت است. همچنین در مقایسه با حبوبات تازه، لوبیاهای خشک هنگام پخته شدن رنگ تیره تری ندارند.

اگر ترجیح می دهید، می توانید از لوبیاهای تازه با پوست استفاده کنید، اما در غیر این صورت روش بلانچینگ برای پوست کندن لوبیا بهترین کار را دارد.

چند پیمانه آب در قابلمه بریزید و حبوبات را اضافه کنید و به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بپزید تا حبوبات کاملا نرم شوند.

وقتی حبوبات به اندازه کافی پخته شد، وقت آن است که سرکه و نمک را اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن سرکه و نمک، لوبیاها را هم زده و بعد از 5 دقیقه روی آن ها جعفری خشک و فلفل سیاه بپاشید.

پس از افزودن نعنا بهتر است 15 دقیقه دیگر به حبوبات زمان بدهید تا آب آن کاملا کم شود.

در آخر حبوبات را در ظرف مناسبی بریزید و کمی سرکه و گلپر به آن اضافه کنید و تزیین کنید و سرو کنید.

راز طعم لوبیا

اگر در استفاده از سرکه در حبوبات مشکل دارید، می توانید از کمی آلوچه یا رب انار ترش به عنوان جایگزین مناسب برای سرکه استفاده کنید.

رنگ سرکه تاثیری در پخت حبوبات ندارد و می توانید از سرکه سفید یا سرکه قرمز خانگی استفاده کنید.

اگر می خواهید غلظت حبوبات را افزایش دهید می توانید در حین پخت یک قاشق غذاخوری مخلوط آرد و آب به حبوبات اضافه کنید.

زمان جوشاندن حبوبات همیشه یکسان نیست و می تواند بین 1 تا 2 ساعت متغیر باشد.

برای به دست آوردن حبوبات نرم، لطیف و خوش طعم، بهتر است به آنها زمان کافی برای پختن بدهید.

می توانید از لوبیاهای پوست کنده هم استفاده کنید و با غلاف آنها بپزید.

پختن لوبیا آب پز با پوست

روش دیگر پخت حبوبات با پوست این است که پس از خرید آنها را خوب بشویید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

سپس روی لوبیاها به اندازه کافی آب بریزید و نصف فنجان سرکه و نمک بپاشید تا طعم لذیذی پیدا کند.

حبوبات را به مدت نیم ساعت بجوشانید و بعد از این مدت آماده مصرف است.

وقتی لوبیاها کاملاً پخته شدند، آنها را در ظرفی بریزید. بعد از سرد شدن پوست آنها را گرفته و از نمک و سرکه و گلپر استفاده می کنند.

در صورت تمایل می توانید روی حبوبات آب پز شده را سماق بپاشید تا طعم مطبوع و لذیذی پیدا کند.

طرز پخت سریع لوبیا خشک، طرز پخت لوبیا تازه با پوست، طرز پخت لوبیا بازاری، برای نرم شدن لوبیا چه باید کرد، دلیل پخت نشدن حبوبات و روش پخت باقلا، علت سفت شدن حبوبات لوبیا برنج سایت لوبیا سریع سایت

روش خشک کردن حبوبات تازه

بعد از شستن حبوبات می توانید آنها را روی پارچه تمیزی قرار دهید و جلوی پنکه قرار دهید یا در آفتاب قرار دهید و بعد از چند ساعت خشک کنید.

پس از اینکه لوبیاها را خشک کردید، بهتر است هر چند ساعت یکبار آنها را بچرخانید تا هوا به تمام قسمت های حبوبات برسد و کاملا خشک شود. سپس می توانید آنها را با آب بشویید و استفاده کنید.

روش انجماد حبوبات تازه

اگرچه انجماد لوبیا سبز می تواند رنگ آنها را تیره کند، اما اگر می خواهید لوبیا سبز تازه را خارج از فصل نگهداری کنید، انجماد آنها بهترین روش است.

با رعایت نکات و ترفندهای نگهداری حبوبات، به راحتی می توانید حبوبات تازه و با کیفیتی خارج از فصل داشته باشید.

مهمترین نکته در مورد منجمد کردن حبوبات سالم بودن آنهاست. مطمئن شوید که حبوباتی که قصد دارید منجمد کنید سالم و بدون آسیب یا فساد باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا