آشپزی

راز خوشمزگی باقالی پلو با مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی باقالی پلو با مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم لوبیا برنج با مرغ

راز طعم جوانه لوبیا با مرغ و نکاتی در مورد لوبیا و برنج با مرغ خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

باگالاپلو یک غذای سنتی ایرانی است که در بین غذاهای ملی ایران جایگاه ویژه ای دارد و در این کشور بسیار شناخته شده و محبوب است. این غذا با ترکیب برنج و حبوبات تهیه می شود و با افزودن ادویه های مختلف مانند زعفران، دارچین و هل و سایر ادویه های دلخواه شما طعم فوق العاده و لذیذی پیدا می کند.

عناصر

4 فنجان برنج

لوبیا سبز تازه و پوست کنده ۲ پیمانه

رازیانه خشک و پودر شده 1.5 پیمانه

مرغ کباب یک پا یا سینه برای هر نفر

زعفران پخته ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

روغن و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه برنج باگل با مرغ

برای تهیه باگالی پیلو با مرغ، ابتدا قابلمه ای را روی اجاق گذاشته و مقداری آب (حدود دو برابر برنج) داخل آن بریزید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، برنج آبکش شده را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه جوشیدن، حبوبات تازه و تمیز شده را به آن اضافه می کنند و بعد از چند جوش دیگر (وقتی برنج کمی خام شد) آبکش می شود. اگر از حبوبات خشک استفاده می کنید باید آن ها را جداگانه بجوشانید اما توصیه می شود از حبوبات تازه استفاده کنید.

در یک تابه نچسب، کمی روغن بریزید و کف تابه مورد نظر (مثل ته دیگ سیب زمینی، کاهو یا لواش) را قرار دهید. سپس لایه ای از مخلوط برنج و لوبیا می ریزند که روی آن رازیانه خشک می پاشند، سپس برنج باقی مانده را ریخته و باقیمانده رازیانه را می ریزند. زعفران پخته شده را روی برنج بریزید سپس برنج را به شکل مخروطی درآورید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار سریعتر خارج شود. در قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا بخار شود. بعد از 8-10 دقیقه کره را تکه تکه کنید و دور برنج بچینید. سپس حرارت را کم کنید و بخارپز را روی قابلمه قرار دهید تا حبوبات و برنج دم بکشد (حدود 40 تا 45 دقیقه).

پس از دم کشیدن، دانه های برنج را در ظرف سرو قرار دهید و تکه های مرغ را دور آن بچینید. هنگام سرو، آب مرغ را روی برنج بریزید و با سالاد شیرازی یا سبزی میل کنید. مرغ را با پیاز سرخ شده، ادویه جات ترشی جات، پوره گوجه فرنگی و آب لیمو میل می کنیم.

راز طعم لوبیا برنج با مرغ

برای شروع پخت لوبیا پلو با مرغ ابتدا برنج را در ظرفی ریخته و چهار بار با آب سرد بشویید و آبکش کنید. سپس دوباره روی برنج آب سرد بریزید و به ازای هر فنجان برنج نصف قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و برنج را قبل از آبکشی حدود دو ساعت در آب نمک خیس کنید. این کار از شکستن و له شدن دانه های برنج در حین پخت جلوگیری می کند.

وقتی برنج و حبوبات پخته شد و برنج حباب زد، نصف پیمانه آب سرد به قابلمه اضافه کنید تا برنج شوک زده شود و حباب بیشتری بگیرد.

هنگام پختن پلوهای مخلوط مانند پلو با لوبیا، پلو با شکار و پلو با مرغ، باید برنج را کمی آبکش کنید تا بعد از دم کشیدن له نشود.

بعد از آبکش کردن برنج آن را میل کنید تا میزان نمک آن بررسی شود. اگر برنج خیلی شور است، آن را کمی بیشتر بشویید تا نمک اضافی برنج گرفته شود. اگر برنج بدون نمک بود، قبل از پختن برنج، کمی نمک روی برنج بپاشید.

برای داشتن ته دیگ خوب و خوش طعم، قبل از ریختن برنج ته قابلمه، حرارت را کمی زیاد کنید تا ته قابلمه کمی سرخ شود (از تفت دادن زیاد خودداری کنید تا ته قابلمه سرخ شود. سرخ نمی شود). نمی سوزد). می توانید مقداری زعفران پخته را نیز به روغن اضافه کنید تا طعم بهتری به ته دیگ بدهد.

اگر ته قابلمه به ته قابلمه چسبید، درب قابلمه را بگذارید و کنار بگذارید، بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه ته قابلمه را از قابلمه بردارید.

برای پخت لوبیا پلو، رازیانه خشک را بین لایه های برنج قرار دهید یا بعد از آبکش شدن برنج و حبوبات، رازیانه را با آنها مخلوط کرده و دم کنید. استفاده از رازیانه تازه توصیه نمی شود زیرا می تواند در برنج جمع شود و رنگ برنج را تیره کند.

بعد از اینکه لوبیاها را به برنج اضافه کردید، آنها را به مدت 4-5 دقیقه در آب جوش بپزید تا نیمه تمام شود و سپس بخارپز کنید تا لوبیاها تمام شوند.

پس از پخته شدن مرغ، آن را روی لوبیا پلو سرو کنید و آب مرغ را از صافی صاف کنید و روی لابه لای لوبیا پلو بریزید.

بعد از اینکه لوبیا پلو را دم کشیدید، قبل از سرو، اجازه دهید پلو کمی خنک شود تا برنج هنگام برخورد به کفگیر له نشود یا له نشود.

لوبیاها را برش بزنید تا سریعتر بپزند و زیباتر به نظر برسند.

برای سهولت پوست کندن لوبیاها را از وسط نصف کرده و بعد از پاشیدن نمک نیم ساعت صبر کنید تا راحتتر پوست آن جدا شود.

اگر با مرغ رنده شده لوبیا و برنج درست می کنید، مرغ پخته شده را رنده کنید و در کره و ادویه سرخ کنید.

برای تهیه باقالی پیلو با ماهی یا ماهیچه مرغ را با ماهی یا ماهیچه جایگزین کنید و در صورت پختن بدون گوشت مرغ را جدا کنید.

برای تزیین مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برنج زعفرانی را روی دانه های پلو بریزید.

برای برنج مجلسی، قالب را چرب کرده، برنج زعفرانی را فشار داده و دانه های پلو را روی آن بریزید.

برای لذیذتر شدن لوبیا پلو با مرغ، پوره گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به مرغ سرخ شده اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا