آشپزی

راز خوشمزگی بال مرغ عسلی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بال مرغ عسلی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه بال مرغ عسلی

راز طعم بال و پای مرغ عسلی و طرفدار بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

ترکیب طعم های تند و شیرین ممکن است در ابتدا چندان جذاب به نظر نرسد، اما دستور تهیه بال مرغ عسلی که در اینجا ارائه شده است قطعا نگرش شما را تغییر می دهد و شما را به یک طرفدار واقعی این غذا تبدیل می کند. بال‌های مرغ به‌عنوان یکی از خوشمزه‌ترین قسمت‌های مرغ روی گریل شناخته می‌شوند و صرف نظر از اینکه چگونه آماده شوند، همیشه طعم خوبی دارند. با افزودن عسل و ادویه های مختلف به نتیجه منحصر به فردی دست خواهید یافت که برای اعضای خانواده در هر سن و سلیقه ای جذاب خواهد بود. طعم بی نظیر و تردی گوشت آن را به یکی از گزینه های دائمی روی میزهای باربیکیو تبدیل می کند تا فوراً در دهان ذوب شود.

مواد لازم برای تهیه بال مرغ عسلی

3 عدد لیموترش سبز

یک چهارم فنجان عسل

سیر رنده شده 3 حبه کوچک

1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه درشت آسیاب شده نصف قاشق چایخوری

شانه و بال مرغ حدود 2700 گرم

برش های لیمو به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه بال مرغ عسلی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک لیموترش را آماده کنید، دو قاشق چایخوری از پوست آن را رنده کنید و یک چهارم فنجان از آب آن را بگیرید. در یک کاسه کوچک، عسل، سیر رنده شده، گشنیز خرد شده، نمک و فلفل را با آبلیمو و پوست آن با چنگال مخلوط کنید. این مخلوط را روی تکه های مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

جوجه ها را در سینی مناسب یا سینی فر قرار دهید و سس را به خوبی روی آنها بریزید. تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها بپزند و به میزان لازم بچرخانند تا دو طرف آن طلایی شود. در نهایت فر گریل را فعال کنید تا جوجه ها رنگ دلخواه را بگیرند. هنگام سرو مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با قاچ های لیموترش تزئین کنید و با باقی مانده پوست لیموترش بپاشید.

راز خوشمزه بال مرغ عسلی

اگر به غذاهای تند علاقه دارید، ممکن است بخواهید در ابتدای پخت بیشتر پودر فلفل قرمز اضافه کنید.

اگر برای پخت بال به گریل دسترسی ندارید، می توانید از فر با درجه حرارت 210 درجه سانتیگراد برای پخت آنها استفاده کنید.

برای طعم دادن، توصیه می شود از پودر سیر یا پودر پیاز در دستور غذا استفاده کنید.

همچنین برای لذت بردن بیشتر از این غذای لذیذ می توانید پنیر کبابی را به عنوان چوب دارچین خوشمزه سرو کنید.

بال های چاشنی شده را می توان تا دو هفته در فریزر نگهداری کرد تا در صورت تمایل از آنها استفاده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا