آشپزی

راز خوشمزگی بستنی سنتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بستنی سنتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه بستنی سنتی

راز طعم بستنی سنتی و هنر بستنی سنتی، خوش طعم و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

بستنی سنتی نوعی بستنی ایرانی است که با موادی ساده و طعمی مطبوع طرفداران زیادی دارد. این بستنی که در ایران قدمتی طولانی دارد با نام های دیگری مانند بستنی زعفرانی، بستنی پشمی و بستنی قیفی نیز شناخته می شود.

مواد سنتی برای بستنی

شیر نر

زرده

زعفران

گل سرخ

قند

وانیل

آرد شنبلیله (اختیاری)

طرز تهیه بستنی سنتی

شیر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم به جوش آورید.

زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شود.

زرده تخم مرغ و مخلوط شکر را کم کم به شیر داغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

زعفران، گلاب و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید.

در صورت استفاده از آرد روباهی، آن را در کمی شیر یا آب حل کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

بستنی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مخلوط خنک شده را در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید.

بستنی را هر 30 دقیقه از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا یخ نزند.

این کار را تکرار کنید تا بستنی به قوام و سفت دلخواه برسد.

بستنی سنتی را می توانید به تنهایی یا با انواع مختلف مانند خلال پسته، بادام، گردو یا میوه سرو کنید.

راز خوشمزه بستنی سنتی

برای تهیه بستنی سنتی نیز می توانید از خامه استفاده کنید.

اگر می خواهید بستنی طعم شکلاتی داشته باشد، می توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

برای تهیه بستنی وانیلی می توانید از وانیل بیشتری استفاده کنید.

برای رنگ و طعم بهتر از زعفران پخته استفاده کنید.

بستنی سنتی را هم می توانید در بستنی ساز درست کنید.

بستنی سنتی یک دسر خنک و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با کمی خلاقیت می توانید طعم ها و رنگ های مختلف را به این بستنی اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا