آشپزی

راز خوشمزگی بورک اسفناج + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بورک اسفناج را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک بورک اسفناج خوشمزه

راز طعم بورک اسفناج و نکاتی برای تهیه یک بورک اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

غذاهای ترکی به خاطر تنوع و طعم های فوق العاده اش شهرت جهانی دارند. یکی از غذاهای محبوب ترکی بورک است که از خمیر فیلو یا رشته درست می شود. بورک در انواع مختلفی با مواد پرکننده مختلف مانند گوشت، پنیر، اسفناج و سیب زمینی وجود دارد. این غذا به قدری در بین خانواده های ترک طرفدار دارد که اغلب در هفته چندین بار آن را تهیه می کنند و به همین دلیل می توانید بورک را در اکثر رستوران های ترکیه پیدا کنید. در این قسمت طرز تهیه بورک اسفناج را شرح می دهیم.

عناصر

اسفناج 400 گرم

½ فنجان شیر

1 عدد پیاز بزرگ

سیر 2 حبه

خمیر رشته فرنگی به مقدار کافی

پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری

پنیر برای پیتزا 200 گرم

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه کافی

زردچوبه و روغن کافی

مقدار کافی دانه کنجد

طرز تهیه بورک اسفناج

ابتدا اسفناج ها را شسته و در قابلمه ای با دو پیمانه آب و کمی نمک می گذاریم تا بجوشد. بعد از 10 دقیقه اسفناج پخته شد.

در این مدت پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید تا عطر آن آزاد شود.

زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید. اسفناج آبکش شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

پنیر خامه ای و نیمی از پنیر پیتزا را اضافه کرده و مخلوط کنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. شیر را با زعفران بریزید و مقداری کره مایع هم بزنید.

خمیر رشته را پهن کرده و روی آن را با مخلوط شیر و زعفران بمالید. مقداری از اسفناج و پنیر پیتزا را در یک خط روی خمیر قرار دهید و آن را گرد کنید.

رشته های رول شده را در سینی فر بچینید و با شیر و زعفران مخلوط کنید و با دانه ها یا کنجد بپاشید.

سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت، گریل را روشن کنید تا روی بورت ها طلایی شود.

بعد از سرد شدن، بوته ها را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید. در آخر با سس کچاپ خانگی سرو می کنیم.

راز یک بورک اسفناج خوشمزه

بورک با اسفناج یک گزینه عالی برای یک صبحانه سبک یا یک پیش غذا است که به راحتی تهیه می شود. می توانید این غذا را در فر بپزید یا اگر به فر دسترسی ندارید در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که اگر بوته ها را در روغن سرخ کردید، بعد از سرخ شدن روی آن ها کنجد یا سیاه دانه بپاشید. برای تهیه بورک اسفناج و سیب زمینی می توانید مقداری سیب زمینی آب پز به مخلوط اضافه کنید. برخی از دستور العمل های این پیش غذای خوشمزه نیز استفاده از گردو و قارچ آسیاب شده را توصیه می کنند.

روش های مختلفی برای پیچیدن بورک اسفناج وجود دارد. یکی از این روش ها غلتاندن بورک به شکل حلزون است که پس از غلتاندن با رشته های درشت به صورت مارپیچ در قالب گرد چیده می شود. رایج‌ترین روش برای غلتاندن بورک اسفناج، شکل سیگار است، جایی که بورک به شکل استوانه‌های باریک و بلند در می‌آید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا