آشپزی

راز خوشمزگی بوقلمون کامل + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بوقلمون کامل را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم عالی بوقلمون

راز طعم یک بوقلمون کامل و نکاتی برای تهیه یک بوقلمون کامل خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گوشت بوقلمون که از ترکیب گوشت سفید و قرمز سود می برد، خاصیت گرم و مرطوبی دارد. این گوشت که حجم بیشتری نسبت به استخوان دارد، ضایعات کمتری ایجاد می کند و به دلیل همین ویژگی ها در بسیاری از کشورها به عنوان یک غذای لوکس در مناسبت های خاص استفاده می شود. گوشت بوقلمون نه تنها به دلیل طعم لذیذ، بلکه به خاطر ارزش پروتئین بالا و خواص سالم آن شناخته شده است. هنر پخت این گوشت نیز در استفاده از تکنیک های خاص و ادویه های مختلف برای ایجاد طعمی خاص است. با ما همراه باشید تا با رازهای مهم تهیه این گوشت آشنا شوید.

راز خوشمزه پختن یک بوقلمون کامل

هنگام خرید بوقلمون به طور متوسط ​​برای هر نفر 500 گرم در نظر بگیرید.

زمان پخت بوقلمون به وزن آن بستگی دارد. به عنوان مثال یک بوقلمون 2.5 تا 6 کیلوگرمی به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز دارد تا در فر بپزد در حالی که یک بوقلمون 2 تا 3 کیلوگرمی باید در حدود 2 ساعت و 45 دقیقه بپزد. این زمان ها ممکن است بسته به عواملی مانند پر کردن شکم بوقلمون یا یخ زدن گوشت متفاوت باشد. برای بوقلمون منجمد، همیشه گوشت کاملا منجمد را انتخاب کنید و به یاد داشته باشید که 6-7 کیلوگرم گوشت می تواند تا چهار روز طول بکشد تا کاملاً آب شود.

قبل از پخت، بوقلمون را کاملاً یخ زدایی کنید و مطمئن شوید که به دمای اتاق رسیده است. یک بوقلمون منجمد حداقل به یک روز نیاز دارد تا یخ کاملاً آب شود. بوقلمون های بزرگتر ممکن است تا دو روز طول بکشد تا کاملاً آب شوند.

از سینی فر مشبک استفاده کنید. این کار کمک می کند پوست بوقلمون سرخ شود.

با فر داغ شروع کنید و سپس دما را کم کنید. 30 دقیقه اول بوقلمون را در دمای 240 درجه سانتیگراد بپزید تا پوست آن ترد شود سپس دما را تا 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید.

از کره استفاده کنید تا پوست بوقلمون ترد، خوشمزه و طلایی شود. همچنین قبل از گذاشتن در فر، بقیه کره را روی بوقلمون بریزید و یک سینی زیر آن قرار دهید.

بعد از پخت، اجازه دهید بوقلمون به مدت 15 دقیقه مانند استیک استراحت کند. روی آن را با فویل بپوشانید تا گرم بماند، اما فویل را از هم جدا کنید تا از خیس شدن پوسته ترد جلوگیری کنید.

عناصر

1 بوقلمون کامل (2.5 تا 6 کیلوگرم)

نمک دریا

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 پیاز، خلال شده

پیوند آویشن 1

یک مشت کوچک شاخه رزماری

1 مشت کوچک برگ مریم گلی

1 حبه سیر به صورت ضربدری نصف شده

120 گرم کره ذوب شده

نحوه تهیه آن

مرحله اول این است که قفسه را در یک سوم پایینی فر قرار دهید و فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. بوقلمون را با دستمال کاغذی خوب خشک کنید و نمک و فلفل بزنید. سپس داخل بوقلمون را با پیاز، آویشن، رزماری، مریم گلی و سیر پر کرده و پاها را با نخ آشپزخانه ببندید. همچنین بال های بوقلمون را در قسمت زیرین قرار دهید.

بوقلمون را با برس کره بمالید و سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. سینه بوقلمون را به سمت بالا روی سینی توری قرار دهید و در فر قرار دهید و بلافاصله دمای فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید.

بوقلمون را هر 30 تا 45 دقیقه با آب مرغ بمالید و به مدت 3 تا 4 ساعت یا تا زمانی که گوشت به 150 درجه فارنهایت (75 درجه سانتیگراد) برسد و وقتی بین ساق پا و ران بریده می شود آبدار و پخته شود بپزید.

پس از پخت، روی بوقلمون را با فویل بپوشانید و قبل از سرو 20 دقیقه استراحت دهید. امیدوارم از این بوقلمون کبابی خوشمزه لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا