آشپزی

راز خوشمزگی تی تاپ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی تی تاپ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم تی تاپ

راز تی تاپ خوشمزه و نکاتی برای درست کردن تی تاپ خوشمزه و خانگی همگی هستند سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

تی تاپ خانگی یکی از شیرینی های سنتی و فوق العاده ایرانی است که در انواع بازار آن بسیار محبوب است. شما می توانید این کیک را به راحتی در تابه و بدون نیاز به فر در منزل درست کنید. تی تاپ از دو پوسته کیک کوچک با لایه میانی خامه تشکیل شده است که طعمی خاص و منحصر به فرد به آن می دهد. تی تاپ با ظاهری چشم نواز و بافت نرم پنبه ای، گزینه ای سالم و عالی برای میان وعده های کودکان محسوب می شود.

عناصر

آرد شیرینی سفید 1 لیوان

1/4 فنجان کره مایع

1/4 فنجان آب ولرم

شکر 1/2 پیمانه

3 عدد تخم مرغ بزرگ

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خامه میانی –

1/4 فنجان شیر گرم

شکر 2/3 پیمانه

کره 20 گرم

خامه کامل 1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

نحوه تهیه آن

برای پخت کیک تی تاپ خانگی ابتدا آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته و دو بار الک کرده و کنار می گذاریم.

تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را با همزن بزنید. بعد از هم زدن سفیده ها، کم کم نصف شکر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا سفت شود و وقتی کاسه برگردانید نریزد.

زرده تخم مرغ را با نصف باقیمانده شکر و وانیل خوب مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود و حجم آن زیاد شود.

عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و همراه با کره به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شود. سپس زرده‌ها را به سفیده‌ها اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند.

آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

حدود 2 قاشق غذاخوری مایع کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید. با قیف خامه کاکائویی را روی کیک بمالید و سپس قالب را در فر 180 درجه گرم شده به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید.

برای پخت بدون فر، کف سینی را چرب کرده و کاغذ فر بچینید. مایه کیک را به طور یکنواخت داخل قالب بریزید و با پودر کاکائو روی کیک طرح موج دار بکشید. تابه را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی اجاق گاز قرار دهید.

خامه را به شیر گرم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شکر را در ظرف کوچکی روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. بعد از اینکه شکر آب شد شیر و خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.

در آخر کره و پودر کاکائو را اضافه کنید و وقتی مخلوط یکدست شد حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

کیک را بعد از سرد شدن برش بزنید، مواد میانی را بین دو پوسته کیک بریزید و کراست ها را روی هم بچینید. سپس کیک را با یک نوشیدنی خوشمزه میل کنید.

راز طعم تی تاپ

هنگام اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به مخلوط کیک، از هم زدن زیاد آن خودداری کنید تا حجم و پف کیک حفظ شود.

اجازه دهید کیک قبل از برش کاملا خنک شود، سپس به اندازه های دلخواه برش دهید.

بعد از اینکه کمی خنک شد خامه میانی را روی کیک بریزید و مارشمالوها را با آن پر کنید.

برای پخت تی تاپ از قالب 20 در 30 سانتی متری استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا