آشپزی

راز خوشمزگی جوجه ترش + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی جوجه ترش را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز مرغ ترش خوشمزه

راز مرغ خوشمزه تارش و کراک مرغ ترش خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

غذاهای کبابی به دلیل طعم مطبوع و سهولت در تهیه همیشه جزو پرطرفدارترین غذاها هستند. انواع کباب و پیتزا دو گروه اصلی غذایی محبوب ایرانیان هستند. مرغ کبابی با طعم ها و مواد و ادویه های مختلف به روش های مختلف تهیه و سرو می شود و هر نوع طعم و ظاهر متفاوتی دارد.

مرغ ترش نوعی مرغ کبابی محبوب است که ریشه در فرهنگ غذایی شمال ایران به ویژه گیلان و مازندران دارد. این غذای لذیذ با طعم ترش و بافت خاص در سراسر کشور محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش

سینه مرغ 500 گرم

2 عدد پیاز کوچک

رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری

150 گرم گردوی آسیاب شده

2 قاشق غذاخوری کره مایع

نمک و فلفل به میزان لازم

علاوه بر این در صورت تمایل می توانید از 2 قاشق غذاخوری ماست پرچرب و 1 قاشق غذاخوری زعفران پخته استفاده کنید.

طرز تهیه مرغ ترش

ابتدا سینه مرغ را به قطعات مربعی برش دهید.

پیاز را به صورت نوارهای نازک برش دهید و با رب انار، گردوی آسیاب شده، زعفران پخته شده و ماست غلیظ در ظرف بزرگی بریزید.

همه این مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.

تکه های مرغ را به مخلوط آماده شده آغشته کنید و در آخر روی آنها کمی روغن نباتی بریزید.

مواد را چند دقیقه هم بزنید تا مطمئن شوید که مرغ به خوبی با مخلوط سس آغشته شده است.

روی ظرف را بپوشانید و حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی طعم دار شود.

پس از این مدت، مرغ ها را بسته به سلیقه خود روی ذغال داغ یا در فر کباب کنید تا آماده سرو شوند.

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش

سینه مرغ 500 گرم

2 عدد پیاز متوسط

150 گرم گردوی آسیاب شده

رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری ماست پرچرب

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

1 عدد فلفل متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

گیاهان معطر (جعفری و نعناع) 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ ترش مجلسی

برای تهیه مرغ ترش خوشمزه اولین قدم تهیه مواد است.

تکه های سینه مرغ را به شکل های مناسب برش داده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید.

برای تهیه مخلوط باربیکیو، پیاز را به صورت نوارهای درشت خرد کرده و در ظرفی جداگانه بریزید.

سپس سیر خرد شده و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید.

در یک کاسه کوچکتر گردوی آسیاب شده، رب انار، ماست غلیظ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

آب پرتقال، سبزیجات معطر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید تا سس کباب غنی تر شود.

حالا وقت آن است که تکه های مرغ را خوب به سس آغشته کرده و مزه دار کنید.

روی ظرف را با درب بپوشانید یا روی آن را سلفون بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم گوشت گرفته شود.

پس از این مدت، تکه های مرغ را نخ کنید و به آرامی روی گریل یا اجاق گاز بپزید تا آماده سرو شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا