آشپزی

راز خوشمزگی حلوا ارده + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوا ارده را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز حلوا ارده خوشمزه

راز حلوای خوشمزه ارده و نکاتی برای تهیه حلوای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

به عنوان گزینه صبحانه، نان و پنیر دوست دارید؟ یا شاید کره و مربا را ترجیح می دهید؟ شاید خامه و عسل؟ اما راستش را بگوییم، هیچ کدام از این انتخاب ها به اندازه حلوا ارده برای شما خوب نیست! حلوای اصیل کنجد ایرانی یکی از بهترین و انرژی زاترین گزینه های صبحانه است و می تواند ساعت ها شما را سیر نگه دارد. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه ارده حلوای خانگی را به شما آموزش دهیم. اگرچه بسیاری از افراد ترجیح می دهند این غذا را آماده بخرند، اما شکی نیست که نسخه خانگی آن سالم تر و خوشمزه تر است. در حلوای خانگی مواد نگهدارنده وجود ندارد و بیشتر برای سلامتی ما مفید است.

عناصر

آرد گندم: 210 گرم

ارده (یا پودر کنجد): 120 گرم

شکر: 500 گرم

گردوی خرد شده: ۱۵۰ گرم

آب: 1 فنجان

زعفران پخته: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

گلاب: 3 قاشق غذاخوری

پودر پسته: به مقدار لازم

مقدار مورد نیاز برای تهیه حلوای ارده که دیده اید را می توانید بین 400 تا 500 گرم تنظیم کنید. اگر فکر می کنید این مقدار برای شما زیاد است، می توانید نسبت مواد را به مقادیر کمتر کاهش دهید و حلوای کمتری تهیه کنید. از طرفی اگر می خواهید حجم بیشتری از این حلوا درست کنید، می توانید به سادگی مقدار مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید.

طرز تهیه حلوا ارده

این حلوا یکی از غذاهایی است که بسیاری از مردم فکر می کنند درست کردن آن سخت است، اما واقعیت کاملا متفاوت است. با پیروی از راهنمای ارائه شده در زیر، می توانید به راحتی حلوا ارده خانگی خود را درست کنید. لازم به ذکر است زمان آماده سازی این حلوا حدود 4 ساعت طول می کشد، پس صبور باشید تا نتیجه نهایی شگفت انگیز باشد.

از دیگر شیرینی هایی که ممکن است در ظاهر سخت به نظر برسند، می توان به کرابیه خرمای تبریز اشاره کرد. پخت این شیرینی نیز بسیار آسان است. می توانید مقاله طرز تهیه خرما را مطالعه کنید.

برای تهیه حلوا ارده مراحل زیر را انجام دهید:

آرد را یکبار الک کرده و در سینی با عمق مناسب قرار می دهیم. می توانید به جای تابه از قابلمه هم استفاده کنید. روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می شود. رنگ آرد شما باید طلایی باشد و بوی آن از بین برود. سپس پودر کنجد را اضافه کنید. 5 تا 10 دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.

بعد از اینکه مخلوط حلوا و کنجد خوب تفت داده شد، گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. بسته به ذائقه خود می توانید مقداری پودر پسته نیز اضافه کنید. دوباره سرخ کنید. سپس این مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید.

در یک قابلمه مناسب آب و شکر را اضافه کنید. روی اجاق بگذارید و بگذارید بجوشد. وقتی شکر خوب در آب حل شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید. اجازه دهید شهد شما دوباره بجوشد تا به قوام مناسب برسد. سپس شهد را از روی حرارت بردارید.

شهد را قبل از سرد شدن به مخلوط آرد اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد نیز باید گرم باشد. بنابراین، قبل از برداشتن از روی حرارت، باید شهد را به آن اضافه کنید. آرد و شهد را با کفگیر یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. این کار را تا رسیدن به بافت مناسب انجام دهید. حلوا ارده شما باید ثابت باشد.

حال باید حلوا ارده خود را در ظرف مناسبی بریزید. توجه داشته باشید که قبل از سرد شدن حلوا باید این کار را انجام دهید. در غیر این صورت جابجایی مشکل خواهد بود. بهتر است از ظرفی استفاده کنید که در آن حلوا مصرف کنید. حلوا را در ظرف بریزید و روی آن را با پسته و گردو و بادام کوبیده تزئین کنید.

حالا ظرف را در یخچال قرار دهید. حلوا باید 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت آماده سازی حلوا ارده تمام شده و آماده سرو است.

راز حلوا ارده خوشمزه

می توانید آرد آماده را از تارتارها و فروشگاه ها تهیه کنید. در این صورت ممکن است حلوای شما کمی چربتر شود.
برای بهتر شدن طعم و بافت حلوا می توانید به جای شهد شکر از پودر قند استفاده کنید. در این صورت مقدار پودر قند را کم کنید.
اگر می خواهید حلوای ارده اصیل تری داشته باشید، می توانید از شیره انگور یا خرما برای شیرین کردن آن استفاده کنید. در این صورت یک لیوان آب میوه کافی است.
در برخی از دستور العمل های حلوا ارده به جای آب از شیر یا پودر شیر استفاده می شود که می تواند طعم حلوای شما را بهتر کند.
برای طعم بهتر استفاده از پودر هل را نیز فراموش نکنید. نصف قاشق چای خوری پودر هل مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا