راز خوشمزگی حلوا عربی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوا عربی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز حلوای خوشمزه عربی
راز حلوای خوشمزه عربی و نکاتی برای تهیه حلوای عربی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
حلوای عربی با بافت کشسان و طعم دلچسب خود اولین بار در عربستان سعودی شناخته شد، اما به سرعت در بسیاری از کشورها محبوبیت یافت و اکنون یکی از محبوب ترین حلواها به حساب می آید. این حلوا را می توان با دستور پخت های مختلفی تهیه کرد. در این مطلب به دو روش مختلف تهیه حلوای عربی اشاره می کنیم. پس اگر علاقه مند به یادگیری طرز تهیه حلوای عربی و تهیه آن در منزل هستید، تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
عناصر
درست کردن حلوای عربی آسان است و در صورت داشتن مواد اولیه از جمله نشاسته ذرت، شیر خشک، آرد پخت و … می توانید به راحتی این حلوای خوشمزه را در خانه درست کنید.
یک چهارم فنجان گلاب
پودر هل 1 قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
نصف پیمانه شیر خشک
2 فنجان شکر
1 فنجان آب
نصف پیمانه کره مایع
نصف پیمانه کره
آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه
طرز تهیه حلوای عربی
برای شروع تهیه حلوای عربی ظرف مناسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. داخل قابلمه آب بریزید و بعد از گرم شدن آب شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید شکر کاملا در آب حل شود.
وقتی محلول شکر و آب جوش آمد، زعفران و گلاب را اضافه کنید. از زعفران در تهیه انواع حلوا به عنوان مثال حلوای بیسکویتی استفاده می شود.
بعد از چند دقیقه و وقتی محلول خوب به جوش آمد، پودر هل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا محلول کمی غلیظ شود و تبدیل به شهد شود.
پس از اینکه محلول به غلظت مورد نظر رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید شهد کمی خنک شود. برخی از دستور العمل های حلوا، مانند حلوای آب انگور، به جای شکر از آب میوه استفاده می کنند.
آرد و پودر شیر را چند بار الک کنید تا یکدست و بدون ناخالصی شود. سپس آرد و پودر شیر را با هم مخلوط کنید.
در قابلمه ای دیگر مخلوط آرد و شیر خشک را روی اجاق بگذارید و کمی تفت دهید تا آرد خامی خود را از دست بدهد. همزن را مدام هم بزنید تا آرد نسوزد و نچسبد. آنقدر ادامه دهید تا رنگ آرد تغییر کند.
سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آرد را دوباره الک کنید. سپس آرد را در قابلمه برگردانید و کره و مقداری کره مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
به هم زدن روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مواد به صورت خمیری یکدست در بیایند. سپس حرارت را خاموش کنید.
در آخر شهد خنک شده را به آرامی به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
بعد از تهیه حلوای عربی با شیر خشک، حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته تزئین کنید.
طرز تهیه حلوای عربی بدون شیر خشک
حلوای عربی را بدون شیر خشک نیز می توان تهیه کرد. این نوع حلوا به همان روشی که قبلا توضیح داده شد تهیه می شود با این تفاوت که به جای شیرخشک از نشاسته ذرت استفاده می شود. با این تغییر می توانید یک حلوای نشاسته ذرت عربی درست کنید که هم خوشمزه است و هم دوست داشتنی.
راز حلوای خوشمزه عربی
نکته اصلی در تهیه حلوای عربی استفاده از پودر هل است. اما می توانید به جای آن از آب هل به عنوان جایگزین استفاده کنید.
برای بهتر شدن طعم حلوا می توانید نیمی از کره مایع را با کره محلی یا روغن محلی جایگزین کنید.
اگر تصمیم به تهیه حلوای عربی با شیرخشک دارید، بهتر است از شیرخشک های برند معتبر استفاده کنید.
مقادیر استفاده شده در دستور پخت حلوا بسته به ذائقه شخصی می تواند متفاوت باشد، اما برای بهترین نتیجه توصیه می شود از یک فنجان فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کنید.
افزودن مغزها و دانه ها طعم حلوا را بیشتر می کند. برای تزیین می توانید از پسته، گردو یا غنچه گل رز استفاده کنید. برای تهیه حلوا می توان از شیر خشک قنادی نیز استفاده کرد.
توجه به غلظت شهد هنگام تهیه حلوا بسیار مهم است، زیرا غلظت نامناسب شهد باعث تشکیل حلوای آبکی یا خیلی سفت می شود. غلظت ایده آل شهد باعث می شود که به درستی با مخلوط آرد مخلوط شود.