آشپزی

راز خوشمزگی خورشت + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش خوشمزه

راز طعم خورش و نکاتی برای پخت خورش و چیزهای کوچک از انواع خورش ها سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مشاوره در مورد انواع خورش

برای جلوگیری از کج شدن خورش، ابتدا گوشت خورش را کمی با حرارت زیاد تفت دهید. سپس با جوشاندن خورش کم آبی آن را حفظ کرده و گوشت را با حرارت ملایم می پزیم. بعد از پختن گوشت، مخلوط سبزیجات را به آن اضافه می کنیم. برای اینکه مواد داخل خورش له نشود توصیه می شود زیاد نپزد. پیاز را خرد کرده و روی حرارت زیاد تفت دهید. در صورت نیاز می توانیم کمی زردچوبه اضافه کنیم تا خورش رنگ شود. در مرحله آخر نمک و ترشی را به خورش اضافه می کنیم و مقدار آنها را با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی تنظیم می کنیم.

راز خوشمزه درست کردن خورش

برای تهیه خورش ابتدا گوشت را کمی تفت دهید تا هنگام پخت کف نکند. چون وقتی می جوشد قسمت پایینی خورش راکد می شود.

بهتر است خورش را روی حرارت ملایم بپزید و آن را کم آب و سفت در نظر بگیرید.

بعد از پختن گوشت سبزیجات را به خورش اضافه کنید.

باید از زیاده روی در خورش پرهیز کنیم. زیرا باعث خرد شدن مواد موجود در آن و تغییر شکل آن می شود.

برای سرخ کردن پیاز، آن را ورقه‌ای می‌کنیم تا به یک اندازه باشد و وقتی سرخ شد، کل آن رنگ طلایی به خود بگیرد. برای افزایش رنگ می توانید مقداری زردچوبه اضافه کنید.

چاشنی خورش بسته به ذائقه افراد متفاوت است و می توان مقدار آن را کم یا زیاد کرد.

بهتر است گوشت را با حرارت ملایم در ظرف مناسبی بپزید و سپس سبزی را به آن اضافه کنید.

در مرحله آخر نمک، ترشی و چاشنی خورش را اضافه می کنیم.

بعد از پخت می توان خورش را در قابلمه گذاشت تا آب اضافی آن تبخیر شود.

رول فلفل قرمز برای خورش

برای تهیه پیاز سرخ شده در تمام خورش ها می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

سه تا چهار پیاز متوسط ​​را خرد کنید.

سه تا چهار قاشق غذاخوری کره آب شده را در تابه ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. برای رسیدن به رنگ طلایی، گاهی لازم است پیاز را آرام آرام هم بزنید.

بلافاصله یک لیوان آب به پیازهای سرخ شده اضافه می کنیم و روی آتش می گذاریم تا آب آن گرفته شود و پیازهای سرخ شده در قابلمه بماند. می توانید به جای آب یک قاشق غذاخوری شکر به پیاز سرخ شده اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود.

با تهیه این مقدار پیاز سرخ شده می توانید از آن در تمام خورش ها استفاده کنید.

نقش آبلیمو در خورش

با اضافه کردن آبلیمو به خورش طعم و بوی خورش بهتر شده و رنگ آن زیباتر می شود. بهترین زمان برای افزودن آبلیمو زمانی است که خورش کاملاً پخته شده و تازه آن را خاموش کرده باشید. اگر در حالی که خورش در حال جوشیدن است، آبلیمو اضافه کنید، می تواند رنگ و طعم خورش را تغییر دهد و آن را به شکلی که نباید تبدیل کند. بنابراین برای افزودن آبلیمو بهتر است بعد از پخت خورش در زمان مناسب اضافه شود.

نقش رب گوجه فرنگی در خورش

برای افزودن رب گوجه فرنگی به خورش می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا پوره گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا طعم آن بهتر شود.

سپس وقتی خورش غلیظ و آماده شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

این کار باعث بهتر شدن رنگ و طعم خورش و خوش طعم شدن غذا می شود.

راز طعم قیمه سایت راز لعاب قیمه گذاشتن یخ در قیمه راز طعم خورش بامیه محل غلیظ شدن خورش قیمه سایت راز طعم قیمه نظری , سایت, راز طعم قیمه, ادویه برای خوش طعم شدن قیمه.

محلول نمک زدن خورش

برای کم کردن نمک خورش می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

یک عدد سیب زمینی را از وسط نصف کرده و به خورش اضافه کنید.

سیب زمینی ها بعد از برش باید کمی آب پز شوند تا شوری آن گرفته شود.

قبل از انجام این کار بهتر است از تمیز بودن کامل سیب زمینی مطمئن شوید.

تصمیم که خورش خیلی چرب است

اگر خورش شما خیلی چرب است می توانید با چند تکه یخ به خودتان کمک کنید. برای این کار می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا چند تکه یخ را در یک کیسه بریزید و در آن را محکم ببندید.

سپس کیسه یخ را داخل خورش قرار دهید و کمی صبر کنید تا چربی اطراف کیسه جمع شود.

در این مدت چربی اضافی خورش در اطراف پاکت جمع می شود.

سپس می توانید کیسه یخ را بردارید و خورش را بدون چربی اضافی سرو کنید.

با این روش می توانید چربی اضافی خورش را جدا کرده و آن را بهتر و با چربی کمتر سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا