آشپزی

راز خوشمزگی خورش قیمه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورش قیمه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش قیمه خوشمزه

راز طعم قیمه و خورش پای و پنکه و راز لعاب قیمه نکاتی برای درست کردن گیلاس در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای تهیه خورش قیسی خوش طعم می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید: از گوشت تازه و مرغوب استفاده کنید: برای داشتن یک خورش قیسی خوش طعم و مرغوب، بهتر است از گوشت تازه و مرغوب استفاده کنید. انتخاب تکه های گوشت با ترکیب چربی مناسب و کیفیت بالا تاثیر زیادی در طعم نهایی خورش دارد.

استفاده کافی از پیاز: پیاز یکی از اجزای اصلی خورش قیمه است که به طعم و عطر آن کمک زیادی می کند. بنابراین برای داشتن یک خورش لذیذ از پیاز به مقدار کافی استفاده کنید. می توانید پیاز خرد شده یا رنده شده را به خورش اضافه کنید.

استفاده از ادویه جات مناسب: ادویه ها ترکیبی از طعم های مختلف را به خورش قیسی خوشمزه می دهند. برای تنوع، می توانید از ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین، زعفران و سایر ادویه های دلخواه استفاده کنید. با تطبیق مقدار ادویه با طعمی که می خواهید، می توانید یک خورش قیسی با طعم استثنایی تهیه کنید.

آموزش خورش قیمه با خورش گاو

برای افزایش لذت خورش قیمه می توانید از روش های دیگری استفاده کنید. مثلا:

از گوشت چرخ کرده با کیفیت و با چربی کافی استفاده کنید.

قبل از اضافه کردن گوشت به خورش، آن را با چند قطره آبلیمو و نمک مزه دار کنید تا طعم آن بهتر شود.

از ادویه های خوشمزه مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و غیره استفاده کنید.

قبل از افزودن نخود و نخود به خورش حتماً آنها را حداقل یک شب خیس کنید و سپس بجوشانید و به خورش اضافه کنید.

برای افزایش طعم می توانید از عصاره گوشت قرمز یا مرغ نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است قبل از استفاده در یخچال یا فریزر نگهداری شود.
همچنین در پایان پخت خورش می توانید کمی روغن حیوانی یا کره اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود و طعم متفاوتی به آن ببخشید.

راز خورش قیمه نذری چیست؟

برای گرفتن طعمی خاص شبیه خورش نذری در خورش قیمه می توانید در مراحل آخر پخت مقداری دارچین به آن اضافه کنید. برای چهار نفر می توانید نصف قاشق چای خوری دارچین یا یک چوب دارچین به خورش اضافه کنید. اگر در مراحل اولیه پخت خورش دارچین اضافه شود، ممکن است رنگ خورش کدر شود، بنابراین توصیه می شود در مراحل پایانی از دارچین استفاده کنید.

اگر می خواهید در مراحل اولیه پخت خورش قیمه دارچینی اضافه کنید، می توانید از چوب دارچین استفاده کنید تا عطر دارچین به خورش برسد. به این ترتیب طعم دارچین به طور کامل به داخل خورش کشیده می شود و روی رنگ خورش تاثیر منفی نمی گذارد.

جلوگیری از تلخی خورش قیمه

برای اینکه خورش قیچی تلخ نشود بهتر است از لیمو عمانی در هنگام پخت آن استفاده نکنید. به جای آن می توانید از آبلیمو استفاده کنید تا طعم خوبی به خورش بدهید. همچنین برای جلوگیری از تلخ شدن خورش، پیاز را قبل از تفت دادن در آب بجوشانید و سپس تفت دهید.

اگر خورش قیچی شما تلخ است، می توانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری شکر به آن تلخی آن را کاهش دهید. همچنین می توانید از مقدار کمی سرکه برای رفع تلخی آن استفاده کنید. اگر هیچ یک از روش های بالا به نتیجه مورد انتظار منجر نشد، می توانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری آب زرشک به خورش، تلخی آن را از بین ببرید.

خورش قیمه را با مرغ یاد بگیریم

اگر می خواهید از مرغ در خورش قیمه خود استفاده کنید، به سادگی 400 گرم گوشت خورش شده مورد نیاز را از لیست مواد حذف کنید و به جای آن 600 گرم مرغ اضافه کنید. تفاوتی بین مراحل پخت خورش گوشت قرمز و خورش مرغ وجود ندارد.

خورش مرغ چرخ کرده هم خیلی خوبه. دلیل اینکه می توانید از مرغ بیشتر در خورش قیمه استفاده کنید این است که مرغ فواید زیادی برای بدن دارد و هزینه آن نسبت به گوشت قرمز مقرون به صرفه تر است.

راه های بهبود خورش قیمه

رنگ های خورش قیمه شامل رب گوجه فرنگی و زعفران است. هر چه زعفران بیشتر به خورش اضافه شود رنگ آن روشن تر می شود. در خورش های نذری معمولا از زعفران زیاد استفاده می شود که خورش را بسیار روشن و خوش رنگ می کند.

نکته دیگر برای رنگ خورش قیمه تفت دادن رب گوجه فرنگی است. اگر رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید در طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد و همچنین رنگ خورش را زیباتر می کند.

راز خورش قیمه خوشمزه

توصیه می شود برای تهیه خورش از لیمو عمانی استفاده کنید، زیرا استفاده مستقیم از لیموترش باعث از بین رفتن رنگ خورش می شود. همچنین برای پخت خورش های سنتی ظروف مسی و ظروف الکلی بهترین گزینه هستند. برای تهیه خورش توصیه می شود به آرامی روی حرارت کم بپزد. افزودن کمی گلاب به خورش نیز طعم بسیار خوبی می دهد. برای جلوگیری از له شدن لپه می توانید آن را با گوشت سرخ کنید. اگرچه برای تهیه خورش بهتر است از گوشت گوسفندی خام استفاده شود، اما برخی افراد بنا به ذائقه خود از گوشت گاو نیز استفاده می کنند.

نکات طلایی برای تهیه خورش قیمه

بهتر است از افزودن دارچین به خورش قیمه نذری خودداری کنید و فقط زعفران پخته را به آن اضافه کنید زیرا دارچین رنگ خورش را تیره می کند.

برای طعم دار کردن خورش قیمه می توانید مقداری زنجبیل تازه یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل به خورش اضافه کنید. این طعم تند و خوبی به خورش قیمه زعفران مجلسی می دهد.

افزودن رزماری نیز طعم فوق‌العاده‌ای به خورش قیمه نذری می‌دهد. بهتر است در 20 دقیقه آخر پخت خورش، رزماری را به همراه هل و چوب دارچین اضافه کنید.

برای تهیه خورش قیمه با زعفران و نذری مجلسی از لیمو عمانی تند استفاده کنید تا خورش بهتر جلوه کند.

در تهیه قیمه مشهد مانند قیمه نذری از دارچین پرهیز می شود و برای حفظ رنگ روشن از لیمو عمانی استفاده می شود.

با توجه به اینکه در زمان های قدیم گوشت قیمه را به اندازه مورچه برش می دادند، این خورش قیمه را «موری قیمه» می نامند. برای بدست آوردن خورش لذیذتر و غلیظ تر با قیمه، گوشت ها را چرخ کنید.

اگر برای تهیه قیمه نذری و مجلسی به جای آب از آب گوشت استفاده کنید طعم آن بهتر و خوش طعم تر می شود.

پختن مقدار زیادی فلفل قرمز و استفاده از آن در انتهای پخت گیلاس طعم آن را افزایش می دهد.

اگر در خورش قیمه به جای لیمو عمانی از لیموترش استفاده شود، ممکن است رنگ آن از بین برود. پس بهتر است از لیمو عمانی استفاده کنید.

راز لعاب قیمه، پنکه، غلیظ شدن قیمه، محل ادویه برای خوش طعم شدن، طرز تهیه قیمه، قیمه مجلسی با طعم عالی و بی نظیر، گذاشتن یخ در قیمه، راز قیمه خوشمزه، سایت، طرز تهیه قیمه را برای 4 نفر تهیه کنید.

بهترین گوشت برای تهیه خورش قیمه

راز درست کردن خورش نذری خوشمزه در استفاده از مواد تازه و پیروی از روش درست پخت و همچنین تزیین مناسب است. برای پخت خورش قیسی بهتر است از گوشت گوسفند تازه و سرد استفاده شود زیرا این مواد باعث چاق شدن و لذیذتر شدن خورش می شود. همچنین طرز تهیه خورش قیمه با مرغ نیز می تواند به همین صورت باشد.

برای تهیه خورش قیمه می توانید از شعله بسیار کم گاز استفاده کنید و یادتان باشد که لیموها را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نشود. اگر مقداری لیمو طعم تلخی به خورش نمی‌دهد، می‌توانید در ساعت آخر پخت آن را به خورش اضافه کنید و بگذارید بماند.

در پایان پخت برای اینکه طعم بهتری به خورش قیچی بدهد می توانید در ده دقیقه آخر پخت یک یا دو هل به آن اضافه کنید. همچنین می توانید از بادمجان سرخ شده برای تزیین و خوش طعم شدن خورش قیمه استفاده کنید.

جدیدترین نکات برای تهیه خورش قیمه

برای افزودن طعم لیمو عمانی به خورش قیسی می توانید لیمو عمانی را چند ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. اما بهتر است به یاد داشته باشید که اضافه کردن لیمو عمانی در ابتدای پخت قیمه می تواند غذای شما را تلخ کند. بنابراین بهتر است در پایان پخت و بعد از تمام شدن کامل گوشت و لپه لیمو را اضافه کنید.

اگر نگران تلخی لیمو در خورش قیمه هستید، می توانید به جای آن از پودر یا گوشت داخل لیمو استفاده کنید. همچنین با برداشتن دانه های لیمو از تلخ شدن آن در خورش قیچی جلوگیری می شود.

در صورت تمایل می توانید در ده دقیقه آخر پخت یک یا دو عدد هل به آن اضافه کنید تا طعم بهتری به خورش قیچی شود.

اگر قصد دارید رب گوجه فرنگی را به خورش قیمه اضافه کنید، قبل از افزودن به خورش، باید اجازه دهید چند دقیقه بماند. تفت دادن رب گوجه فرنگی می تواند رنگ و طعم بهتری به خورش شما بدهد.

اگر بعد از درست کردن خورش قیمه متوجه شدید که غذایتان کمی تلخ شده است، می توانید یک سیب زمینی را ریز خرد کنید و داخل خورش بریزید. این کار می تواند تلخی خورش شما را به حداقل برساند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا