آشپزی

راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه خورش لوبیا سفید

راز خورش لوبیا سفید خوشمزه و هنر درست کردن خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

اگر به دنبال تنوع در منوی خود هستید و از خورش های معمولی خسته شده اید، پیشنهاد می کنیم خورش لوبیا سفید را امتحان کنید; یک غذای خوشمزه و سنتی که مطمئنا یکی از اصلی ترین انتخاب های سفره شما خواهد بود. این خورش که یکی از غذاهای سنتی شهر ارومیه است از مواد مغذی تشکیل شده است.

لوبیا سفید که علاوه بر گوشت بدون استخوان در ترکیب این خورش استفاده می شود، خواص بسیاری دارد. این حبوبات که سرشار از فسفر هستند به بهبود حافظه کمک می کنند و به دلیل داشتن آهن زیاد در پیشگیری از کم خونی موثر هستند. همچنین با توجه به دانش طب سنتی، لوبیا سفید می تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند.

مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سفید

گوشت را 400 گرم خورش دهید

1 فنجان لوبیا سفید

1 عدد پیاز بزرگ

2 عدد گوجه فرنگی متوسط

فلفل سیاه ½ فلفل متوسط

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

2 عدد لیمو عمانی

نمک و فلفل به اندازه کافی

پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار کافی

روغن و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش لوبیا سفید

در ابتدای تهیه خورش لذیذ با لوبیا سفید، پیاز را از پوست جدا کرده و ریز خرد می کنیم. پیاز خرد شده را با کمی روغن در ظرف مناسبی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود و تقریبا شفاف شود. سپس ادویه هایی مانند زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کنید تا ادویه ها به خوبی با پیاز ترکیب شوند. در مرحله بعد گوشت خورش ریز خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم.

گوشت را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. سپس گوجه فرنگی پوست گرفته و رنده شده را به همراه پوره گوجه فرنگی به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی خوب سرخ شود. بعد از بریدن یک فلفل آن را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیاهای خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید.

بعد از کمی تفت دادن، سه لیوان آب اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به سرعت بجوشد. به محض جوش آمدن آب، درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. در سی دقیقه آخر پخت، لیمو عمانی را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم تا طعم آن کامل شود. وقتی خورش کاملا جا افتاد و آب اضافی آن کشیده شد، آماده سرو است. خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج آماده سرو کنید.

نکات مهم در پخت لوبیا

در دنیای آشپزی لوبیا به دلیل انواع مختلف و ویژگی های منحصر به فردش جایگاه ویژه ای دارد و در طیف وسیعی از غذاها استفاده می شود. نمونه هایی از این تنوع عبارتند از لوبیا چیتی، لوبیا سفید، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی. برای تهیه یک غذای عالی با لوبیا توصیه می شود از لوبیا چیتی استفاده کنید.

لوبیا قرمز نیز یک گزینه محبوب برای تهیه غذاهای شور است، اما لوبیا چیتی با تولید لعاب بیشتر، قوام و بافت بهتری به غذا می دهد. برای اینکه لوبیا چیتی خوب خیس بخورد و آماده پخته شود، بهتر است آن ها را حداقل 12 ساعت در آب داغ خیس کنید. زمان توصیه شده برای پخت این نوع لوبیا بین 70 تا 90 دقیقه است.

با در نظر گرفتن ویژگی های منحصر به فرد هر نوع لوبیا، می توانید از آنها به طور موثر در پخت و پز استفاده کنید. به عنوان مثال لوبیا سفید برای تهیه سوپ ها و غذاهایی با طعم مطبوع و ملایم مناسب است در حالی که از لوبیا قرمز بیشتر برای تهیه غذاهایی با طعم قوی و رنگ زیبا استفاده می شود.

خیساندن و پختن لوبیا سفید چقدر طول می کشد؟

برای پخت لوبیا سفید ابتدا باید آنها را به مدت حداقل 12 ساعت در آب داغ خیس کنید. در ضمن زمان پخت این دسته از حبوبات بین 70 تا 90 دقیقه در نظر گرفته شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا