آشپزی

راز خوشمزگی راتاتویی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی راتاتویی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم راتاتویی

راز طعم راتاتویی و نکاتی برای یک راتاتوی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

راتاتویی یکی از خوشمزه ترین و متمایزترین غذاهای رژیمی در جهان است. این غذای فرانسوی که برای خیلی ها خاطره های زیادی ایجاد می کند، بسیار کم کالری است و طعم بی نظیرش آن را به یک غذای مورد علاقه بین المللی تبدیل کرده است. این غذای سنتی فرانسوی را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. راتاتویی علاوه بر طعم بی نظیرش به سلامت بدن نیز کمک می کند، زیرا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. اگر می خواهید دستور دقیق و اولیه راتاتویی را یاد بگیرید، توصیه می کنیم این مقاله را تا انتها دنبال کنید. راتاتویی قطعا خاطرات بهترین طعم ها و رایحه ها را برای شما زنده خواهد کرد.

عناصر

بادمجان

کدو تنبل 1 عدد

1 عدد پیاز

2 عدد گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری سیر رنده شده

روغن زیتون به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه راتاتوی

درست کردن یک سس راتاتو عالی که نقش مهمی در ایجاد طعم دلپذیر آن دارد، زمان و دقت زیادی می طلبد. پوره گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز خرد شده، کمی روغن زیتون، فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع و ریحان را با هم تفت دهید تا سس آماده شود.

بعد از آماده شدن سس، سبزی های تزئین شده را نمک بزنید، سپس سس تمام شده را کف ظرف بریزید و سبزیجات را داخل آن بچینید.

مطمئن شوید که سبزیجات در ظرف محکم بسته بندی شده اند. سبزیجات را آزادانه با روغن زیتون بمالید.

برای تهیه راتاتویی باید از فر استفاده کرد. ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم و قبل از گذاشتن در فر روی ظرف را می پوشانیم و چند سوراخ ایجاد می کنیم تا بخار آب سبزیجات خارج شود.

بعد از پخت درب ظرف را بردارید و اگر سبزی ها نرم شده اند، فر گریل را روشن کنید تا سبزیجات کمی بپزند.

راز طعم راتاتویی

برای داشتن یک راتاتویی عالی، حتما از مواد تازه و مرغوب استفاده کنید، زیرا کیفیت مواد در نتیجه نهایی تاثیر بسزایی دارد.

استفاده از روغن های سالم مانند ذرت، کانولا یا روغن کنجد می تواند غذا را هم سالم تر و هم خوشمزه تر کند. یکی از این روغن ها را انتخاب کنید و در دستور پخت راتاتویی استفاده کنید.

برخی افراد ترجیح می دهند از رب گوجه فرنگی به گوجه فرنگی تازه استفاده کنند، اما گوجه فرنگی تازه توصیه می شود.

قبل از استفاده از بادمجان ها نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود و طعم آنها بهتر شود.

توصیه می شود هنگام تهیه راتاتویی از فلفل تند رنگی استفاده کنید تا علاوه بر طعم و خواص، ظاهری جذاب و خوش رنگ داشته باشید.

استفاده از سیر تازه در راتاتویی برای دادن طعم عالی و منحصر به فرد به غذا توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا