آشپزی

راز خوشمزگی رولت خرما + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی رولت خرما را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک رول خرما خوشمزه

راز طعم رولت خرما و نکات آشپزی برای خرماهای خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

رول خرما با بیسکویت و گردو که بدون آرد تهیه می شود دسری مقوی و انرژی زا است. این رولت نه تنها در مهمانی ها و مراسم مذهبی مانند افطار ماه مبارک رمضان استفاده می شود، بلکه به عنوان یک میان وعده مقوی نیز مناسب است و کودکان از خوردن آن لذت خواهند برد. تهیه این رول خرما نیازی به فر ندارد و به دلیل دستور پخت آسان آن بسیار محبوب شده است.

عناصر

300 گرم خرما بدون هسته

بیسکویت پیتی بوربون 150 گرم

کره 70 گرم

گردو خرد شده 1/2 پیمانه

پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل به میزان لازم

پودر نارگیل به میزان لازم

نحوه تهیه آن

برای درست کردن رول خرما ابتدا دانه ها را از خرما جدا کرده و پوست آن را بگیرید. سپس یک تابه را روی اجاق گاز قرار دهید. یک سوم کره را در تابه بریزید تا آب شود سپس خرما را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

بیسکویت های پتی را آسیاب کنید (بیسکویت ها را در کیسه زیپ دار بریزید و با وردنه فشار دهید تا پودر شوند). در تابه ای دیگر باقی مانده کره را ذوب کرده و پودر بیسکویت را اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند سپس از روی حرارت بردارید.

وقتی هر دو مخلوط سرد شدند روی سینی پلاستیکی مستطیلی قرار می دهند و خرما را روی آن پخش می کنند سپس مخلوط بیسکویت را روی خرما می ریزند و صاف می کنند تا سطح خرما کاملا با بیسکویت پوشانده شود.

روی آن گردوی آسیاب شده، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده می شود. با کمک نایلون مواد را به شکل رول در آورده و به مدت یکی دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا سفت شود.

بعد از این مدت رول را از یخچال خارج کرده و روی آن را با نارگیل تزئین کرده و با چاقوی تیز به قسمت های مساوی برش بزنید و در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید.

راز یک رول خرما خوشمزه

برای تهیه رولت خرما می توانید گردوها را بعد از برش روی حرارت ملایم قرار دهید تا برشته شوند.

در صورت تمایل می توانید به جای کره از آرد کنجد استفاده کنید.

اگر گردو دوست ندارید، می توانید هنگام درست کردن رول، از مغزهای دیگر دلخواهتان استفاده کنید.

به جای بیسکویت پتی بوربن می توان از بیسکویت هایی مانند بیسکویت مادر استفاده کرد.

برای تزیین به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.

این نوع شیرینی را باید در ظروف در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا