راز خوشمزگی سالاد اندونزی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد اندونزی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه سالاد اندونزیایی
راز طعم سالاد اندونزیایی و نکاتی برای تهیه سالاد اندونزیایی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد اندونزیایی به عنوان یکی از محبوب ترین و لذیذترین سالادهای محلی اندونزی شناخته می شود و به دلیل طعم بی نظیرش در سراسر جهان محبوبیت دارد. این سالاد در ایران طرفداران زیادی دارد و در بسیاری از رستوران ها و فست فودهای ایران به عنوان یک غذای پرطرفدار سرو می شود.
عناصر
2 عدد هویج
4 عدد خیار شور
ذرت 1/2 پیمانه
سوسیس خرد شده 1/2 پیمانه
1 فنجان کلم قرمز خرد شده
2 فنجان کلم سفید خرد شده
نخود فرنگی 1/2 پیمانه
سس مایونز 1/2 فنجان
کشمش پلویی در صورت تمایل
نمک و فلفل به میزان لازم
نحوه تهیه آن
ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم. برای این کار یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب کنید تا آبکش در لبه های قابلمه باشد نه داخل آن. 1-2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
پس از جوش آمدن آب، یک آبکش فلزی روی قابلمه قرار دهید، هویج کامل یا نصف را در آبکش بریزید و روی قابلمه را بپوشانید تا هویج ها بخارپز شوند.
بخارپز کردن هویج باعث حفظ فیبر آن می شود. کلم سفید و قرمز را می شوییم، روی تخته به صورت ورقه ها و رشته های نازک برش می دهیم یا رنده می کنیم.
برش نازک کلم به نخ باعث زیباتر شدن سالاد می شود. نخود تازه را شسته و با آب و کمی نمک در قابلمه می گذاریم و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط می جوشانیم.
ذرت را به مدت 5 دقیقه با کمی آب بجوشانید. در یک کاسه بزرگ، کلم سفید و قرمز خرد شده، ذرت و نخود پخته شده را بریزید
و هویج خورشتی را روی مواد رنده کنید. خیار شور را رنده می کنیم و آب اضافی آن را جدا می کنیم و به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.
سوسیس را هم رنده یا نوار می کنیم و به همراه کشمش به مواد اضافه می کنیم. نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط کنید تا کاملا با سس مخلوط شوند
سپس مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و با سلفون بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود.
یکی از ویژگی های این سالاد این است که می توانید به سلیقه خود مواد را اضافه یا حذف کنید.
راز خوشمزه سالاد اندونزیایی
با تغییر جملات زیر می توانید مواد تشکیل دهنده سالاد اندونزیایی را بازنویسی کنید:
برای تهیه سالاد اندونزیایی، می توانید طعم و مواد تشکیل دهنده آن را تغییر دهید. نخود و ذرت را جداگانه با کمی نمک و آب بجوشانید. سپس کلم ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. همچنین در صورت تمایل هویج را نگینی خرد کرده و با نخود و ذرت بپزید سپس هویج پخته شده را به سالاد اضافه کنید.
همچنین سالاد کشمش و گردو اندونزیایی یک گزینه خوشمزه است. برای تهیه این نوع سالاد، گردو را خرد کرده و کشمش را چند ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود، سپس به سالاد اضافه کنید. اگر می خواهید یک سالاد کم کالری داشته باشید، می توانید به جای سس مایونز از ماست استفاده کنید. همچنین برای طراوت بیشتر و طعم بهتر از کمی روغن زیتون استفاده کنید.»