آشپزی

راز خوشمزگی سالاد جو پرک + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد جو پرک را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سالاد جو

راز یک سالاد جو خوشمزه و نکاتی برای تهیه سالاد جو خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد گردو و جو یکی از سالادهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در مناسبت های خاصی مانند شب یلد تهیه می شود. این سالاد به دلیل استفاده از انار که فقط در پاییز و زمستان موجود است، فصلی محسوب می شود.

سالاد با گردو و جو یکی از سالادهای شیک لایه لایه است که بسیار کامل و مقوی است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا یا حتی یک وعده غذایی کامل سرو کرد. امروز طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش می دهیم. ما را همراهی کنید

عناصر

گردوی آسیاب شده ۱ پیمانه

1 فنجان جو دوسر نورد شده

2 عدد گریپ فروت

1 عدد پیاز خرد شده

2 فنجان کاهو خرد شده

نصف فنجان جعفری

نصف فنجان گشنیز خرد شده

نصف فنجان برگ ریحان

2 عدد چغندر

مقداری دانه انار

مواد لازم برای سس

2 قاشق غذاخوری سس خردل

نصف قاشق چایخوری عسل

1 قاشق چایخوری آب لیمو

یک سوم فنجان روغن زیتون

کمی نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد جو و گردو

ابتدا جوها را با آب و کمی نمک بجوشانید و سپس در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

در یک کاسه مناسب پیازچه خرد شده، کاهو خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز خرد شده را با هم مخلوط کنید. سپس گریپ فروت را پوست بگیرید و به صورت قاچ برش دهید. چغندرها را بعد از جوشاندن و پوست کندن به صورت حلقه ای برش دهید.

یک کاسه سالاد مناسب انتخاب کنید و مخلوط کاهو را داخل آن بریزید. سپس مقداری جو دوسر پخته شده، گردو و دانه های انار را روی مواد قرار دهید. سپس تکه های گریپ فروت را اضافه کنید. دوباره با قاشق مقداری از مخلوط کاهو را روی این لایه بریزید، سپس جوی پخته شده را روی آن قرار دهید. حالا تکه های چغندر را به لایه بعدی اضافه کنید. مابقی مخلوط کاهو را در انتها روی مواد بریزید. در نهایت گردوی آسیاب شده و دانه های انار را به سالاد اضافه می کنند.

حالا سس سالاد را آماده کنید. این کار را به این صورت انجام دهید که تمام مواد مورد نیاز سس را در ظرف مناسبی قرار داده و به خوبی مخلوط کنید. سپس مقدار کمی از سس را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید. سس را در یخچال نگهداری کنید تا سرد شود و هنگام سرو روی سالاد بریزید.

خواص پوسته جو

جو ترک خورده حاوی 123 کالری است و طعم آن سرد و خشک است.

برای کاهش احتمال عوارض با مصرف طولانی مدت نان جو می توان از عسل یا خرما به عنوان جایگزین استفاده کرد و یا نان جو را با آبگوشت و ادویه های مختلف مصرف کرد.

جو به عنوان یک منبع عالی انرژی، پروتئین و چربی برای انسان ها به ویژه کودکان شناخته می شود.

علاوه بر این، جو از آنجایی که حاوی گلوتن است، اثرات ویژه ای بر خشکی پوست و مشکلات خارش دارد.

محصولات حمام شامل محلول های کلوئیدی، صابون ها، ژل ها و پودرهای با استفاده از عصاره جو دوسر در بازار موجود است.

در طب سنتی آیورودا از عصاره نوعی جو دوسر به عنوان درمانی برای رهایی از اعتیاد به تریاک استفاده شده است.

یکی از اثرات دیگر این گیاه کاهش اسید اوریک در بدن است که تحقیقات اخیر آن را تایید کرده است.

دمنوش جو دوسر اثر آرام بخش، ضد درد و ادرارآور دارد و در کاهش علائم آرتریت و روماتیسم موثر است.

بر اساس تحقیقات جدید، جو دوسر می تواند تاثیر معجزه آسایی در کاهش کلسترول خون داشته باشد.

این گیاه به تقویت اعصاب کمک می کند و همچنین خاصیت ضد عفونی کنندگی و مقوی دارد. این گیاه خاصیت ادرارآور و ملین دارد و می تواند مشکلات یبوست را برطرف کند. اثر مثبت جو دوسر بر قلب و سیستم گردش خون نیز شناخته شده است، برای درد نیز موثر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا