آشپزی

راز خوشمزگی سالاد کاردینال + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد کاردینال را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم سالاد کاردینال

راز طعم سالاد کاردینال و لگ و طرفدار سالاد کاردینال خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

سالاد کاردینال یک سالاد خوشمزه و بین المللی است که منشا آن فرانسه است. این سالاد به دلیل داشتن مواد مغذی و طعم دلچسب به عنوان یک غذای کامل یا پیش غذا بسیار محبوب است.

مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال

سیب زمینی: 3 عدد

کرفس: 2 ساقه

گردو: 100 گرم

ژامبون: 100 گرم

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

سرکه: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاردینال

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس آنها را در آب جوش بجوشانید تا نرم شوند.

کرفس را ریز خرد کنید.

گردو را بشکنید.

ران ها را به قطعات کوچک برش دهید.

سیب زمینی های پخته شده را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.

سس مایونز، سرکه، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.

سیب زمینی های خنک شده، کرفس، گردو، ژامبون و سس را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.

سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.

راز طعم سالاد کاردینال

می توانید به جای ژامبون از مرغ پخته یا ماهی تن نیز استفاده کنید.

برای طعم بهتر می توانید به جای سس مایونز از سس فرانسوی یا سس هزار جزیره استفاده کنید.

اگر می‌خواهید سالادتان رژیمی باشد، می‌توانید سس مایونز را با ماست کم‌چرب جایگزین کنید.

ارزش غذایی سالاد کاردینال

سالاد کاردینال به لطف موادی مانند سیب زمینی، کرفس، گردو و ژامبون منبع خوبی از فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است. این سالاد می تواند یک وعده غذایی کامل و مقوی برای افراد در هر سنی باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا