راز خوشمزگی سالاد کاهو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد کاهو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک سالاد کاهو خوشمزه
راز طعم سالاد کاهو و نکاتی برای تهیه سالاد خوشمزه و رستورانی از کاهو سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد کاهو معمولا با کلم سفید یا کلم قرمز و هویج چیده می شود. از طرفی با توجه به مواد موجود و فصل می توان انواع مختلفی از این سالاد را تهیه کرد. این سالاد بدون سس مایونز، روغن زیتون و سرکه یا آب لیمو تهیه می شود، بنابراین یک وعده غذایی بسیار سالم است. اگر می خواهید از آن به عنوان غذا استفاده کنید، می توانید طبق سلیقه شخصی خود ذرت کنسرو شده یا سیب زمینی آب پز، گردو آسیاب شده یا کنجد را به آن اضافه کنید.
عناصر
کاهو: 2 عدد
هویج: 3 عدد
تربچه: 240 گرم
پیاز قرمز: 1 عدد کوچک
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت: 1 قاشق چایخوری
فلفل: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد کاهو
ابتدا هویج ها را پوست بگیرید و به صورت دایره های نازک برش دهید. سپس برگ های کاهو را جدا کرده و با دقت بشویید تا آب زیادی از آن گرفته شود.
سپس تربچه ها را به صورت دایره های نازک برش دهید.
فلفل تازه را چرخ کرده و پیاز را حلقه حلقه کنید.
حالا برگ های کاهو را ببرید و یک کاسه بزرگ آماده کنید. تمام مواد را در ظرفی بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
نمک، فلفل و سرکه را به سالاد اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
در آخر روغن زیتون را داخل سالاد بریزید و سالاد را برای سرو آماده کنید.
عناصر
کاهو 1 عدد
1/4 کلم سفید
1/4 کلم قرمز
2 عدد هویج
2 عدد گوجه فرنگی
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
2 عدد خیار
آب لیمو به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کاهو
ابتدا برگ های کاهو و کلم را جدا کرده و با دقت بشویید و تمیز کنید.
سپس کاهو، کلم سفید و قرمز را به ورقه های کوچک برش دهید.
هویج را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید یا رنده کنید.
گوجه فرنگی و خیار را به صورت حلقه ای خرد کنید.
سپس همه مواد را با هم بچینید.
برای تزیین سالاد می توانید از زیتون های سبز، سیاه یا قرمز نیز استفاده کنید.
سالاد را با سس مناسب ترکیب کرده و سرو کنید.
نحوه سرو سالادهای مختلف
اگر تصمیم گرفتیم سالاد را به صورت جداگانه سرو کنیم تا هر نفر جلوی خود داشته باشد، میتوانیم سالاد را در کاسهها یا بشقابهای مخصوص سالاد بهصورت جداگانه جلوی هر نفر در وسط محلی که بشقاب سرو میشود، قرار دهیم. مردم وارد میز می شوند
اگر تصمیم گرفتیم همراه غذا سالاد سرو کنیم، می توانیم یک بشقاب مخصوص سالاد را در سمت چپ میز قرار دهیم. سپس سالاد را بعداً در آن بشقاب سرو می کنیم و هرکس می تواند سالاد را برای خودش میل کند و بشقاب های سالاد را به همدیگر منتقل می کنیم.
اگر جایی برای گذاشتن بشقاب های سالاد نیست و میز به هم ریخته است، می توانیم از بشقاب های نان که در سمت چپ چنگال قرار گرفته اند استفاده کنیم و از بشقاب نان بگذریم. می توانیم سس را داخل سالاد بریزیم یا جداگانه سرو کنیم. البته اگر سس را جداگانه سرو کنیم سالاد تازه تر، تردتر و خوشمزه تر می شود و برای تزیین و مصرف می توانیم از برگ کاهو یا کلم استفاده کنیم.
راز سالادهای خوشمزه
سس سالاد باید زمانی که نزدیک به سرو سالاد است با آن مخلوط شود، زیرا اگر سس را زودتر به سالاد اضافه کنیم، سبزیجات لطیف و آبکی می شوند.
نسبت سرکه سالاد به روغن زیتون به طور کلی باید یک سوم به روغن زیتون باشد، مگر اینکه ترجیح می دهید سالادتان ترش تر باشد.
برای تهیه سس سالاد ابتدا نمک و فلفل را در سرکه حل کنید و سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
اگر می خواهید سیب زمینی را به سالاد اضافه کنید، ابتدا سیب زمینی ها را با سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید، زیرا به این ترتیب ماریناد بهتر جذب سیب زمینی ها می شود.
اگر از قارچ های کنسرو شده استفاده می کنید، نیازی به سرخ شدن ندارند.