راز خوشمزگی سوهان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوهان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز ذوق سوهان
راز ذوق سوهان نکات آشپزی سوهان و تمام تکنیک های سوهان کوم سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سوهان ابتدا در شهر قم تهیه شد و تاریخ پیدایش آن را باید در آن شهر جستجو کرد. اساساً قدمت سوهان قم به دوره قاجاریه می رسد و گفته می شود در سال 1285 میلادی تأسیس شده است. در آن زمان بارگاه بزرگ حضرت معصومه در قم گشایش یافت و پادشاه ایل قاجار رئیس ایل به قم اعزام شد. تجار و بازرگانان قم نیز به دیدار او می روند و هر کدام هدایا و هدایایی با خود می آورند. یکی از این هدایا حلوای قمی است که از طرف صنف عطاران به وی تقدیم می شود.
رئیس طایفه قاجار در بازگشت به تهران به تولیت حرم که میزبان او بود گفت: این حلوا چون دلم را صیقل داده و غذای مرا آسیاب کرده، مقداری از آن را به من بده تا بگیرم. این حلوا که در آن زمان در عطاری ها پخته می شد مورد توجه شاه و درباریان قرار گرفت و به «سوهان» معروف شد. شکل گرفت.
مواد لازم برای پخت فیله خانگی
پسته و بادام 150 گرم
هل نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری آرد جوانه گندم
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
شکر 210 گرم
160 گرم کره
بادکا 1/5 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
نصف لیوان گلاب
زعفران نصف قاشق چایخوری
آماده سازی: 15 دقیقه
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان کل پخت: 30 دقیقه
آموزش پخت سوهان
برای تهیه فیله عسل خانگی ابتدا آرد سفید و آرد جوانه گندم را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را به مخلوط اضافه کرده و مرتب مواد را هم می زنیم تا به مخلوطی نچسب تبدیل شود.
سپس کره را به مخلوط اضافه کنید و پس از کمی جوش آمدن، عسل و بادام پسته را به آن اضافه کنید و به حرارت ملایم ادامه دهید تا مواد به رنگ خرما در بیایند. مواد به صورت انگشتانه می جوشند.
سپس مخلوط را از قالب خارج کرده و با فاصله روی فویل چرب شده بریزید و خلال های پسته بادام را روی آن بچینید و ببندید. اکنون از خوردن تراشه های عسل خانگی خود لذت ببرید. این دسر خوشمزه و رنگارنگ به دلیل طعم عسل و بادام پسته مورد توجه خانواده و مهمانان شما خواهد بود.
ویژگی های فایل چیست؟
توجه داشته باشید که وجود زعفران در سوهان می تواند به پیشگیری از افسردگی، کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد قلب کمک کند.
سوهان به دلیل استفاده از جوانه گندم حاوی ویتامین های B و E، کلسیم، فسفر، روی، ید، سلنیوم و منیزیم است که می تواند به رفع شوره سر، جلوگیری از ریزش مو، بهبود مشکلات پوستی و کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. .
زرده تخم مرغ موجود در سوهان دارای مقدار زیادی پروتئین است که می تواند استخوان ها را تقویت کرده و عملکرد سیستم عصبی را بهبود بخشد.
هل نیز یکی از ادویه های معطری است که می تواند از استرس و اضطراب جلوگیری کند.
وجود مقدار زیادی پتاسیم در پسته می تواند باعث شادابی، پیشگیری از سرطان و حملات قلبی شود.
100 گرم حلوای خانگی تقریباً 550 کالری دارد و هر تکه از این حلوا حدود 20 گرم کالری دارد. مصرف سوهان در دوران بارداری مضر نیست و مادران باردار می توانند از خواص این حلوا بهره مند شوند. اما برای افراد مبتلا به قند خون بالا و دیابتی ها خوب است قبل از مصرف سوکان با پزشک خود مشورت کنند. علاوه بر این وجود روغن و شکر در پرونده می تواند مضر باشد. اگر می خواهید از رنگ طبیعی استفاده کنید، می توانید به جای زعفران از زردچوبه استفاده کنید. همچنین بهتر است هنگام تهیه سوهان از روغن حیوانی پرهیز کنید و از روش های سالم تری برای تهیه این حلوا استفاده کنید تا از عوارض احتمالی مانند سرطان جلوگیری کنید.
بهترین روش درست کردن بادکا در خانه
می توانیم بادکا یا گلوکز مایع آماده را از شیرینی فروشی ها بخریم. با این حال، برای افزایش راحتی و کاهش هزینه ها، می توانیم به سادگی گلوکز را در خانه تهیه کنیم.
راز ذوق سوهان
در حین تهیه فایل باید حرارت را کنترل کنید تا دستتان آسیب نبیند.
چرخ گوشت را روی پوست فیله چرب کنید و روی فیله بکوبید.
تمامی ابزارهای لازم برای تهیه فایل را می توانید از فروشگاه های عطاری تهیه کنید.
قطر فایل باید حداکثر 2 میلی متر باشد.
اگر می خواهید بافت نرم تری داشته باشید، می توانید روغن بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه سوکان علاوه بر پسته می توانید از مغزهای دیگر نیز استفاده کنید.