آشپزی

راز خوشمزگی سوپ قارچ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوپ قارچ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز سوپ قارچ خوشمزه

راز سوپ قارچ خوشمزه و نکات آشپزی برای سوپ قارچ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر به دنبال یک سوپ همه منظوره با طرفداران زیاد هستید، این بهترین گزینه برای شماست. این سوپ با مواد و دستور العمل های مختلف در سراسر جهان تهیه می شود. اما دستوری که براتون گذاشتم کامل ترین و خوشمزه ترین نمونه هست و مخصوصا برای مردم ایران که امتحان شده جذابیت داره. قبل از اینکه متوجه شوید این سوپ یکی از پرطرفدارترین انواع سوپ است و با استفاده از جو خوشمزه می شود. پس برای تهیه این غذای خوشمزه آماده باشید.

عناصر

170 گرم قارچ (قارچ ها را ریز خرد کنید)

25 گرم کره

2 و نیم پیمانه آب مرغ (زیاد زردچوبه داخل آبگوشت نباشد چون نمی خواهیم سوپ زرد شود)

شیر 2 و نیم لیوان

جوپرک 80 گرم

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری

1 عدد هویج متوسط ​​رنده شده (فراموش نکنید هویج رنده شده را بشویید تا سوپ را رنگ نکند)

نمک و فلفل به میزان لازم

جعفری و لیموترش تازه برای سرو

طرز تهیه سوپ شیر

خوب، برای شروع، کره را در یک قابلمه ذوب کنید. سپس قارچ ها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو روی قارچ ها بریزید و با دمای مناسب تفت دهید تا آب آن ها تبخیر شود. سپس آرد را به قارچ ها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا هویج، پرک جو و شیر را کم کم به مواد سوپ اضافه کنید. فلفل سیاه را اضافه کنید و سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. بلغور جو دوسر باید کاملا پخته شده و به بافت خامه ای برسد. در این مرحله حتما روی قابلمه را بپوشانید و آن را بردارید. سپس مقداری خامه را در ظرفی آب کرده و به سوپ اضافه کنید. در آخر در صورت تمایل به سوپ نمک اضافه کنید و با جعفری تازه خرد شده و لیموترش تازه سرو کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

راز خوشمزه سوپ شیر

شیر را حتما قبل از اضافه کردن به سوپ بجوشانید وگرنه ممکن است خراب شود. اگر سوپ شیر را با آبلیمو ترجیح می دهید، می توانید آن را در زمان سرو به سوپ اضافه کنید، زیرا آب لیمو می تواند شیر را منسجم کند. بهتر است به جای پاستوریزه از شیر محلی استفاده شود زیرا طعم و کیفیت بهتری دارد.

جعفری خرد شده طعم خوبی به سوپ می دهد، بنابراین می توانید مقداری از آن را اضافه کنید. همچنین به جای جو دوسر رول شده می توانید از جو پوسته دار استفاده کنید اما بهتر است قبل از افزودن آن را خیس کرده و آبکش کنید یا آبکش کنید. مقدار هویج و قارچی که به سوپ اضافه می کنید به ذائقه شما بستگی دارد.

در صورت امکان می توانید آب مرغ را به سوپ اضافه کنید و از سینه مرغ خرد شده استفاده کنید. اما می توانید سوپ را بدون این مواد تهیه کنید. بهتر است فلفل سیاه زیاد به سوپ اضافه شود زیرا طعم و عطر بسیار خوبی به سوپ می دهد.

استفاده یا عدم استفاده از خامه به سلیقه شما بستگی دارد. اگر از خامه استفاده می کنید باید در دمای اتاق باشد. اگر موادی مانند آب مرغ ندارید، می توانید آب مرغ را به سوپ اضافه کنید، اما سعی کنید آب مرغ را بدون زردچوبه انتخاب کنید، زیرا زردچوبه روی رنگ نهایی سوپ تاثیر می گذارد. اگر سوپ خیلی غلیظ است، می توانید با اضافه کردن کمی شیر یا آب مرغ، آن را رقیق کنید. بعد از افزودن خامه، سوپ نباید بجوشد وگرنه ممکن است خامه برود.

هنگام سرو سوپ را با مقداری جعفری تازه تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا