آشپزی

راز خوشمزگی شنیسل مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شنیسل مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه شنیسل مرغ

راز شنیسل مرغ خوشمزه و نکات آشپزی شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر به غذاهای سرخ شده علاقه دارید، شنیسل مرغ یک غذای عالی است. اما توجه کنید، نه هر شنیسل! طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و رستورانی را به شما آموزش می دهیم که بسیار راحت و سریع تهیه می شود. اگر حوصله غذاهای سرخ شده خوشمزه دارید، پیشنهاد می کنیم این دستور را امتحان کنید.

شنیسل چیست؟

شنیتسل یک تکه نازک گوشت است که در روغن سرخ می شود. معمولاً با کوبیدن استیک روی گوشت قبل از سرخ کردن رقیق می شود. این غذا طعم ثابتی دارد و در کشورهای مختلف با گوشت های مختلف مانند گوشت گاو، خوک، گوسفند، مرغ، گاو و بوقلمون تهیه می شود.

مهمترین ویژگی این دستور شنیسل مرغ خوشمزه این است که:

ساده است: این دستور پخت بسیار ساده است، زیرا مرغ در مقایسه با گوشت های دیگر نسبتاً ملایم است و نیازی به استیک ندارد. بنابراین می توانید این غذا را بدون دردسر درست کنید.

خوشمزه است: مرغ در این دستور پخت علاوه بر سرخ شدن، نه تنها خشک نمی شود، بلکه نرم و آبدار می ماند و به همین دلیل طعم فوق العاده ای دارد.

عناصر

سینه مرغ متوسط: 2 عدد

تره فرنگی: 1.5 یا دو عدد پیاز متوسط

تخم مرغ: 2 عدد

پودر سوخاری ساده: حدود یک بسته

مخلوط ادویه یا زردچوبه، زنجبیل، دارچین، زیره و غیره: یک قاشق غذاخوری (دستور تهیه مخلوط ادویه را برای همه غذاها بخوانید.)

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری (اگر فلفل ندارید)

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمک: حدود یک قاشق چایخوری

نحوه تهیه آن

برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را برش دهید. برای این کار سینه مرغ را در کف دست قرار دهید و آن را به ورقه های کوچک برش دهید.

اگر سینه های مرغ متوسط ​​هستند، هر سینه را به سه قسمت تقسیم کنید تا سه فیله درست شود. باید تاکید کرد که قطر فیله ها باید یکسان باشد تا همه آنها به یک اندازه سرخ شوند.

برای برش از یک چاقوی تیز و بزرگ استفاده کنید تا سینه مرغ را راحت تر و دقیق تر ببرید.

اگر قصد دارید شنیسل را برای مصرف بعدی در فریزر نگهداری کنید، بهتر است سینه مرغ را قبل از قرار دادن در فریزر برش دهید. این امکان آماده سازی سریع شنیسل ها را برای زمان های بعدی فراهم می کند. برای جلوگیری از یخ زدایی و چسبیدن آنها به یکدیگر، هر فیله را به صورت جداگانه در پلاستیک قرار دهید.

سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. آب پیاز را روی فیله ها بریزید و به مدت حداقل 2-3 ساعت و حداکثر 6 ساعت در آب پیاز قرار دهید.

توجه: دقت کنید که فقط از آب پیاز برای دادن طعم و عطر دلخواه به فیله ها استفاده شود و پیاز رنده شده مستقیماً روی فیله ها نپاشید. چون اگر پیاز خام را روی فیله ها بریزید پیازها به سطح گوشت می چسبند و بعد از سرخ شدن طعم خوبی پیدا نمی کنند.

برای جلوگیری از مشکلاتی مانند چسبیدن پیاز به فیله ها، می توانید پیاز رنده شده را در یک پارچه پنیر قرار دهید و آن را محکم فشار دهید.

اگر سینه مرغ را از قبل بریده اید، وقتی فیله ها آب شدند، آب پیاز را روی آنها بریزید تا حداقل 2 تا 3 ساعت آماده سوختن باشند.

به هر فیله به جز آب پیاز مواد دیگری اضافه نکنید. برخی از افراد ممکن است آب لیمو را نیز اضافه کنند، اما این توصیه نمی شود زیرا می تواند طعم شنیسل مرغ را تغییر دهد و گوشت را سفت کند.

وقتی فیله ها به اندازه کافی در آب پیاز مزه دار شدند و آماده سرخ شدن شدند و بوی آن ها از بین رفت، دو عدد تخم مرغ را با ادویه، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

نیازی به زدن وسط زرده و سفیده تخم مرغ نیست. فقط زمانی که زرده و سفیده کمی باز شده و مواد مخلوط شده اند کافی است. اگر تخم مرغ را زیاد هم بزنید احتمالا چسبندگی خود را از دست می دهد و آرد سوخاری خیلی خوب به گوشت نمی چسبد.

حالا هر فیله را کاملا در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح گوشت با پودر سوخاری پوشانده شود.

برای تهیه آرد سوخاری خانگی، می توانید نان باگت را خشک کرده، گردگیری کنید و بدون اضافه کردن کره بپزید. این آرد خانگی به راحتی درست می شود.

روغن را در ماهیتابه نچسب مناسبی بریزید و حرارت دهید تا روغن داغ شود. سپس صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. حرارت زیر ماهیتابه را روی دوبرابر دمای پخت برنج قرار دهید تا وقتی فیله ها را داخل روغن می گذارید نجوشد.

حرارت زیر ماهیتابه را نه خیلی کم و نه زیاد کم نکنید. معمولا محدودیت برنج پخته کافی است. چون اگر حرارت زیاد باشد فیله ها به سرعت سرخ می شوند اما ممکن است مغز آنها خوب نپزد.

وقتی یک طرف شنیسل پخته شد، که حدود 7-10 دقیقه طول می کشد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن طلایی شود.

در حین سرخ کردن هرگز درب ماهیتابه را نبندید، زیرا بخار ایجاد می شود و ممکن است آرد سوخاری از گوشت جدا شود و خوب سرخ نشود.

حداقل 10 دقیقه طول می کشد تا طرف دیگر شنیسل طلایی شود. دقت کنید که روغن به اندازه ای باشد که نصف قطر شنیسل را بپوشاند تا مغز آن نیز خوب بپزد.

شنیسل مرغ خوشمزه شما آماده است. می توانید آن را با هر سالاد یا خورشی که دوست دارید سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا