آشپزی

راز خوشمزگی شیرینی توت + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی توت را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه کیک های توت

راز طعم کیک بلوبری و هنر کیک زغال اخته خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

شیرین توت یک دسر خوشمزه و سنتی ایرانی است که بیشتر در ایام نوروز تهیه می شود. این کیک به دلیل دستور پخت ساده، مواد موجود و طعم عالی بسیار محبوب است. امروزه با وجود فروشگاه های اینترنتی دسترسی به مواد لازم برای تهیه کیک بلوبری بدون خروج از منزل آسان شده است. مواد اصلی این شیرینی شامل پودر بادام و شکر است که به راحتی تهیه می شود.
با مخلوط کردن این مواد خمیری تهیه می شود که به شکل میوه در می آید. این شیرینی ها را معمولا با تکه های پسته تزیین می کنند، اما گاهی برای زیبایی بیشتر از رنگ خوراکی و عرقیات برای شکل دادن به اشکال مختلف میوه مانند توت فرنگی، سیب، زردآلو استفاده می کنند.
در این مقاله بهترین دستور پخت شیرینی توت را به شما معرفی می کنیم و طرز تهیه این شیرینی را در انواع مختلف به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی جنگلی

بادام 1 لیوان

پودر قند 1 لیوان

شکر 4 قاشق غذاخوری

گلاب به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی توت

برای تهیه کیک توت، اولین قدم این است که بادام را با پودر قند خرد کنید. می توانید پودر بادام را از قبل بخرید یا خودتان آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه بادام ها را به مدت دو ساعت در آب جوش خیس کنید، سپس پوست بادام ها را بگیرید و روی دستمال کاغذی پهن کنید تا خشک شوند.
پس از خشک شدن بادام ها، آن ها را با پودر قند در مخلوط کن کاملا له کنید. سپس گلاب را به این مخلوط اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید، مراقب باشید گلاب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر سفت و یکدستی به دست آید.
در مرحله آخر از خمیر به اندازه یک توت بردارید و شکل دهید سپس آن را در شکر بغلتانید و برای دم توت از یک تکه پسته استفاده کنید. کیک ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید و در یخچال بگذارید تا خشک نشوند.
اگر می خواهید کلوچه جنگلی با طعم ها و شکل های مختلف درست کنید، می توانید خمیر را تقسیم کرده و به هر قسمت اسانس رنگی یا رنگ های طبیعی اضافه کنید. برای مثال می توانید از زعفران برای ایجاد رنگ زردآلو استفاده کنید. در ادامه این مقاله شما را با دستور تهیه کیک توت عالی در انواع مختلف آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک توت گلابی شکل

100 گرم پودر پسته

100 گرم پودر قند

گلاب به میزان لازم

خلال شکر و پسته برای تزیین

طرز تهیه کیک توت گلابی شکل

از پودر پسته برای تهیه کلوچه گلابی شکل استفاده می کنیم. ابتدا پودر پسته، پودر قند و کمی گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. برای اینکه به شکل گلابی در بیایید، قسمتی از خمیر را بردارید و گرد کنید، سپس روی خمیر را کشیده و باریک کنید. در آخر یک تکه پسته مانند دم گلابی به خمیر اضافه کنید و در شکر بغلتانید.

مواد لازم برای تهیه کیک توت زردآلوی شکل

پودر بادام 100 گرم

100 گرم پودر قند

گلاب و زعفران به مقدار لازم

خلال شکر و پسته برای تزیین

طرز تهیه کیک توت زردآلوی شکل

نبات های توت با طعم زعفران که به شکل زردآلو درست می شوند با رنگ زعفرانی درست می شوند. این نوع کیک توت مانند نوع ساده آن پخته می شود با این تفاوت که در مرحله آخر یک قاشق چای خوری زعفران پخته شده اضافه می شود تا رنگ خمیر زرد شود. برای فرم دادن به خمیر زردآلو، ابتدا خمیر را گرد کرده و تکه پسته را به صورت دم کرده قرار می دهیم و سپس با چاقو روی خمیر خط می کشیم. در آخر شیرینی را در شکر بغلتانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا