آشپزی

راز خوشمزگی شیرینی قیطونی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی قیطونی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم شیرینی قیتونی

راز طعم شیرینی قیتونی و نکاتی برای تهیه شیرینی قیتونی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

قیتونی یا قلتونک یک شیرینی محبوب نوروزی است که با دستور ساده، زیبا و رنگارنگش جلب توجه می کند. می توانید مواد مورد علاقه خود را انتخاب کنید و کیک بافتنی را به سلیقه خود تزئین کنید. برای رسیدن به نتیجه مطلوب هنگام تهیه این شیرینی های نوروزی، استفاده از ترازو برای اندازه گیری دقیق مواد توصیه می شود. این مهم است زیرا پایه اصلی بسیاری از کیک ها از کره و روغن تشکیل شده است و ورز دادن زیاد باعث ریختن روغن و خشک شدن کیک پس از پخت می شود. اگر به ترازو دسترسی ندارید، دستورالعمل های لازم برای استفاده از پیمانه را در اختیار شما قرار می دهیم تا بتوانید به راحتی این دسر عید را تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

عناصر

140 گرم آرد سفید

40 گرم آرد برنج

آرد نخودچی 80 گرم

120 گرم پودر قند

کره قنادی 110 گرم

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

گلاب (برای غلتاندن) به میزان لازم

پودر نارگیل رنگی، مقدار دلخواه پودر گردو

نحوه تهیه آن

برای شروع درست کردن کیک ابتدا همه مواد را در دمای اتاق خنک کنید. بعد کره نرم شده قنادی را با همزن بزنید سپس پودر قند را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر هم بزنید.

آرد تمام شده را سه بار الک کرده و با روغن و پودر قند مخلوط می کنیم.

سپس پودر زنجبیل و پودر هل را به مخلوط اضافه کنید و خمیر را با نوک انگشتان ورز دهید.

روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید (نیازی به نگهداری در یخچال نیست).

برای فرم دادن به خمیر، پس از استراحت، تکه های 6 تا 7 گرمی از خمیر را جدا کرده و به شکل گلوله درآورید.

گلاب را داخل کاسه ای بریزید و خمیر گلوله ای را یکی یکی داخل گلاب بیندازید و سریع آن را بردارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در همین حین سینی فر را کاغذ رنگی بپوشانید سپس گلوله های خمیر را در نارگیل، پسته یا بادام رنگی بغلتانید و روی سینی بچینید.

سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید تا بپزد. سپس صبر کنید تا کوکی ها خنک شوند.

گزینه دیگر قرار دادن پایه فلزی در ظرف و گرم کردن آن است. سپس کیک ها را روی کاغذ روغنی در سینی بچینید و روی پایه فلزی در قابلمه قرار دهید تا بپزند. این روش حدود 1 ساعت زمان می برد و بعد از نیم ساعت می توانید وضعیت کوکی ها را بررسی کنید.

بعد از پخت اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند سپس آنها را در ظرف مناسب سرو بچینید.

راز طعم شیرینی قیتونی

برای بدست آوردن خمیر نرم و لطیفی، روغن و پودر قند را حدود 5 دقیقه با هم مخلوط کنید تا خمیر خوب فرم بگیرد.

برای پوشاندن کلوچه ها می توانید از هر نوع پودر آجیل حتی کنجد استفاده کنید.

در صورت استفاده از پودر نارگیل زمان پخت کمی کمتر می شود زیرا پودر نارگیل سریعتر از سایر پودرها تغییر رنگ می دهد.

برای تهیه این دسر می توان از آرد غلات نیز استفاده کرد.

خمیر این کیک برای کیک اسکار، دادلی، بهشتی و نخودچی هم قابل استفاده است.

کره سفت را نمی توان جایگزین کره کرد.

برای تهیه پودر نارگیل رنگی، نارگیل را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا رنگ شود.

می توانید بین استفاده از پودر هل یا پودر زنجبیل یکی را انتخاب کنید.

کیتونی (رولتی) ماندگاری بالایی دارد و در ظروف در بسته و تا 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا