راز خوشمزگی شیرینی مرنگ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی مرنگ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز کیک های خوشمزه مرنگی
راز کیک های خوشمزه مرنگی نکاتی برای پخت شیرینی مرنگ و دلیل خوابیدن کرک در آن سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
مرنگ ماده ای است که از ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آید و برای تهیه شیرینی و کیک و یا تزئین آنها استفاده می شود. این ماده اولین بار در روستای مرینگن سوئیس کشف شد و نام مرنگ از نام این شهر گرفته شده است. اصطلاح مرنگ اولین بار در سال 1706 در ترجمه یک کتاب آشپزی فرانسوی توسط فرانسوا ماسیالو به انگلیسی وارد شد. به طور کلی برای هر سفیده تخم مرغ 40 گرم شکر مصرف می شود و برای به دست آوردن مرنگی با قوام و ثبات بیشتر می توانید قبل از پختن به هر سفیده 1/8 قاشق چایخوری خامه تارتار اضافه کنید. شکر موجود در مرنگ برای شیرین کردن استفاده نمی شود، بلکه به عنوان یک ماده کمکی برای ایجاد و حفظ ساختار کف استفاده می شود. شکر آبدوست است و باعث استخراج آب از سفیده تخم مرغ می شود. این کار پروتئین ها را تصفیه می کند و شبکه پروتئینی را سبک تر می کند، در نتیجه کف سفید تقویت شده و خاصیت ارتجاعی و پایداری بهتری دارد. مرنگ فرانسوی، سوئیسی و ایتالیایی انواع مختلفی از مرنگ هستند. اگرچه سفیده تخم مرغ منبع پروتئین کم چرب و پرمغذی است، اما برخی افراد به دلیل آلرژی نمی توانند آن را مصرف کنند. مرنگ ها ساختار پایداری ندارند و در صورت نگهداری در شرایط مناسب می توان حدود دو هفته از آن استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک مرنگی
4 پروتئین
پودر قند 2 لیوان
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری آب لیمو
رنگ خوراکی به میزان لازم
آموزش پخت مرنگ
برای تهیه این دسر یک ظرف بردارید و سفیده تخم مرغ را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجم بیشتری به آن بدهد. سپس پودر قند را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفیده شکل بگیرد و حباب های هوا در آن ایجاد شود.
سپس آبلیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حالا مایع دسر شما آماده است. در این مرحله به یک قیف بشکه ای به شکل گل نیاز دارید. اگر می خواهید آب نبات هایتان چند رنگ باشد، می توانید داخل قیف را با استفاده از گوش پاک کن با رنگ های مختلف رنگ آمیزی کنید.
سپس یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ۱۵۰ درجه گرم کنید. حالا با استفاده از قیف گلی، پتی را داخل سینی فر بریزید. حدود 15 تا 20 دقیقه بعد کیک شما پخته و آماده سرو می شود.
راز کیک های خوشمزه مرنگی
وقتی قالب کیک را در فر می گذارید باید هر 5 دقیقه یکبار آن را چک و کنترل کنید.
نسبت تعداد سفیده تخم مرغ به پیمانه پودر قند 2 است، اگر می خواهید مقدار مواد را تغییر دهید باید به همان نسبت تغییر دهید، یعنی برای هر 2 سفیده یک لیوان پودر قند لازم است. .
برای ایجاد رنگ در شیرینی ها بهتر است از رنگ های مایع استفاده کنید.
استفاده از فندق طعم خاصی به شیرینی های شما می دهد.
برای درآوردن مرنگ بعد از پخت می توانید کمی به آن ضربه بزنید تا به راحتی از قالب خارج شود.
بهتر است به جای چرب کردن سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید.
اگر شکر شما پودر نشده است باید زمان بیشتری بگذارید تا مواد مخلوط شوند.
برای تزیین مرحله آخر مرنگ می توانید از سس شکلات یا پودر پسته استفاده کنید.
تابه مناسب برای تهیه این شیرینی تابه آلومینیومی یا چدنی است.
برای جدا کردن زرده از سفیده بهتر است به محض بیرون آوردن از یخچال آن را جدا کنید زیرا زرده جمع می شود و وارد سفیده نمی شود. اما برای درست کردن کیک بهتر است اجازه دهید سفیده به دمای محیط برسد تا حجیم شود.
هنگام استفاده از کاسه برای زدن سفیده تخم مرغ، به جای کاسه پلاستیکی از کاسه مسی استفاده کنید.
همه چیز درباره پودر قند
بعد از هم زدن و هم زدن سفیده ها باید پودر قند اضافه کنید. اما باید در نظر داشته باشید که این کار را کم کم با قاشق انجام دهید و هرگز نباید همه چیز را یکجا اضافه کنید.
آشنایی با انواع شیرینی مرنگی
مرنگ فرانسوی که ساده ترین و پرطرفدارترین نوع این دسر است از مخلوط سفیده تخم مرغ و پودر قند تهیه می شود. این نوع مرنگ ها در فر تغییر رنگ نمی دهند و رنگ پذیری خوبی دارند. برای پخت آن باید از حرارت کم و طولانی مدت استفاده کنید.
مرنگ ایتالیایی با این تفاوت که به جای پودر قند از شربت داغ استفاده می شود. این نوع مرنگ پایدارترین نوع مرنگ است و در دمای بالا و برای مدت کوتاهی پخته می شود.
مرنگ سوئیسی با سفیده ها و شکر بخارپز مخلوط می شود. این نوع مرنگ نرم و شیرین است و معمولا برای تزیین استفاده می شود و نیازی به پختن ندارد.