آشپزی

راز خوشمزگی شیرینی نان چای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی نان چای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم نان چای

راز شیرینی های خوشمزه رول چای و رول چای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

نان چای یک شیرینی محبوب در ایران است که بیشتر به عنوان میان وعده در ایام نوروز استفاده می شود. همچنین این دسر خوشمزه را می توان به عنوان میان وعده در تمام طول سال میل کرد.

دنباله این دستور پخت به شما امکان می دهد نان چای قزوینی را برای چهار نفر درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک چای

225 گرم آرد

پودر قند 60 گرم

کنجد کافیه

زرده تخم مرغ 1 عدد

پنجاه 80 گرم کره قنادی

پودر هل 1/4 قاشق غذاخوری

1 زرده برای دستمال

بکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری ماست پرچرب

1 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده

ماست برای یک دستمال 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک چای

برای تهیه رول چای قزوینی اولین مرحله این است که در ظرفی روغن ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن زیاد شود. این فرآیند باعث می شود که مخلوط به یک کرم با حجم بالا تبدیل شود.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و هل به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد را کم کم الک کنید و به مخلوط اضافه کنید و در حین ورز دادن خمیر دست خود را خیس کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در همین حین، محصولات لازم برای چرخاندن کیک ها را آماده کنید.

قبل از شروع گرم کردن فر آن را روشن کنید. زرده تخم مرغ و زعفران پخته شده را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

خمیر را بین دو تکه پلاستیک قرار دهید و با وردنه باز کنید تا ضخامت آن به نیم سانتی متر برسد. با استفاده از قالب کیک ها را به شکل های دلخواه در آورده و در سینی فریزر بچینید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و پتی ها را روی آن قرار دهید و با قلم موی دستمال آماده شده روی پتی ها بمالید و روی آن ها کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر 175 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.

وقتی شیرینی ها طلایی شدند از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. حالا کلوچه های چای آماده را در ظرف های مورد نظر بریزید و از آنها لذت ببرید. برای پخت بدون فر نیز می توانید از تابه دو طرفه استفاده کنید و در آن شیرینی بپزید.

راز طعم نان چای

این دستور تقریبا 80 کوکی درست می کند.

برای حفظ طراوت و افزایش ماندگاری شیرینی ها، آنها را در ظرفی درب دار در جای خنک و دور از رطوبت قرار دهید.

اگر از فر برقی یا توستر برای پخت کیک استفاده می کنید، دما را زیر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

در انتخاب ماست برای تهیه این دسر حتما از ماست غلیظ و شیرین استفاده کنید، چون ماست ترش و رقیق برای این دسر مناسب نیست.

خمیر باید طوری آماده شود که هنگام گلوله شدن، شکاف و شکافی ایجاد نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا