آشپزی

راز خوشمزگی شیرینی نخودچی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی نخودچی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز نخود شیرین خوشمزه

راز طعم و ترد شگفت انگیز نخود و دلیل از بین رفتن نخود سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ایران است که از نخود، نوعی آرد سفید و مواد دیگر تهیه می شود. برای تهیه این شیرینی نخود را خرد کرده و آسیاب می کنند. سپس با آرد سفید، شکر، روغن و زردچوبه مخلوط کرده و به شکلی در می آید. سپس شیرینی ها را در چربی داغ سرخ می کنند تا شکل زیبا و طعم خوبی به آن ها بدهد. مربای نخود معمولاً با چای یا قهوه سرو می شود و به عنوان دسر در جشن ها و مراسم خانوادگی استفاده می شود. نکاتی برای پخت نخود با ما بمان.

مواد لازم برای تهیه نخود شیرین

آرد نخودچی 250 گرم

150 گرم پودر قند

45 گرم کره مایع

یک قاشق چایخوری پودر هل

طرز تهیه کیک برنجی

برای تهیه کیک های نخودچی ابتدا آرد نخودچی را الک کرده و پودر هل و شکر را به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سپس روغن مایع را داغ کرده و پس از سرد شدن به مواد اضافه می کنیم. مواد را یک دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.

سپس یک قابلمه بزرگ برداشته و روی شعله پخش کننده قرار می دهیم. یک پایه استیل داخل قابلمه قرار می دهیم و یک قابلمه کوچک را داخل قابلمه بزرگ قرار می دهیم. سپس شیرینی ها را در یک قابلمه کوچک بریزید و در قابلمه را ببندید. زمان پخت کیک ها حدود 20 دقیقه است.

وقتی دیدید ته شیرینی ها طلایی شد، حرارت را خاموش کنید و شیرینی ها را از تابه بردارید تا خنک و آماده مصرف شوند.

راز نخود شیرین خوشمزه

استفاده از مواد با کیفیت در کیفیت شیرینی ها تاثیر بسزایی دارد.

اگر هل تازه را آسیاب کنید و به شیرینی ها اضافه کنید طعم و عطر خاصی به آن ها می دهد.

استفاده از قیمه به جای روغن یکی از معروف ترین تکنیک ها در تهیه این شیرینی است.

اگر کلوچه نخودی سفت می خواهید بهتر است به جای 100 گرم آرد نخودچی از 100 گرم آرد استفاده کنید.

شکل کیک شما نباید تغییر کند مگر اینکه نسبت مواد را حفظ کرده باشید.

پتی ممکن است وقتی داغ شود بشکند، پس صبر کنید تا خنک شود.

نوک طلایی نخود شیرین

هنگامی که بوی کیک را حس کردید، مطمئن شوید که کیک پخته شده است و با نصف کردن کیک از پخت کامل آن مطمئن شوید.

اگر مواد خمیر سفت نبود می توانید یک بار دیگر هم بزنید تا مواد خمیر چسبناک و سفت شوند.

اگر خمیر را در حالی که هنوز داغ است از تابه بیرون بیاورید، ممکن است خمیر ترد شود.

استفاده از آرد برنج به ترد شدن شیرینی های شما کمک می کند.

بهتر است تا حد امکان به فکر خمیر خمیر نخود باشید.

راز تردی نخود شیرین، دلیل از بین رفتن نخود شیرین، دلیل از بین رفتن نخود شیرین، طرز پخت نخود شیرین، دلیل خشک شدن نخود شیرین، مواد لازم برای یک کیلوگرم نخود شیرین، نحوه پخت نخود شیرین را با فنجان درست کنید، چه باید کرد، نخود شیرین ترک نمی خورد

راز تردی نخود

برای اینکه خمیر به کلوچه نخودی تبدیل نشود می توانید تا 30-40 گرم کره جامد به آن اضافه کنید اما باید توجه داشته باشید که این شیرینی بدون کره خوشمزه تر و بهتر می شود.

در صورت تمایل می توانید نصف قاشق غذاخوری هل را به مایه کیک اضافه کنید.

استفاده از آرد برنج به ترد شدن شیرینی کمک می کند. به همین دلیل می توانید صد گرم آرد نخودچی را کم کرده و آرد برنج را جایگزین آن کنید.

روی کیک ها را می توانید با زعفران، پودر پسته، بادام، کنجد و سیاه دانه تزیین کنید.

به دلیل سفت نبودن خمیر، شکل دادن به این کیک ممکن است کمی سخت باشد. به همین دلیل باید مقدار آن را با توجه به نوع آرد تنظیم کنید.

هر چه خمیر بیشتر بماند بهتر می شود.

چه چیزی باعث می شود نخود شیرینی خود را از دست بدهد؟

برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است خمیر شیرینی را پس از آماده شدن و مخلوط کردن مواد استراحت دهید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. این کار به خمیر کمک می کند تا کیک ها را در حین پخت خوب ببندد و شکل بگیرد.

علاوه بر استراحت دادن به خمیر، دلایل دیگری نیز می تواند باعث گرد و غبار شدن شیرینی ها شود. برای مثال استفاده از آرد کمتر نسبت به سایر مواد پخت، استفاده از روغن بیشتر نسبت به سایر مواد و یا استفاده از کره مایع به جای کره جامد می تواند این مشکل را ایجاد کند. خوب است هنگام تهیه خمیر کیک به نسبت مواد دقت کنید تا خمیر مناسب به دست آید و گرد و غبار کیک به حداقل برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا