آشپزی

راز خوشمزگی قطاب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی قطاب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز ذوق قطاب

راز طعم قطاب و نکات پخت قطاب و پای کوزه گری برای قطاب یزدی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

قطاب در واقع یک شیرینی سنتی یزد است و از دو قسمت تشکیل شده است: قسمت بیرونی که به آن دوغ یا نان قطاب می گویند و قسمت میانی که حاوی پودر بادام، شکر، هل و سایر مواد است و در آخر قطاب. با پودر قند پوشیده شده است.وارداتی هستند. نسخه ای از قطاب به نام قطاب کرمانی نیز وجود دارد که در مواد میانی آن با قطاب یزدی تفاوت دارد. در قطاب کرمانی به جای بادام از گردو یا پسته استفاده می شود.

عناصر

1/2 فنجان ماست

1 فنجان شکر

3 لیوان آرد

1/2 فنجان بادام (خرد شده)

1/2 قاشق چایخوری پودر هل

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری پودر دارچین

100 گرم کره

1 عدد تخم مرغ

پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه کاووت

ابتدا بکینگ پودر و ماست را با هم مخلوط می کنیم تا حجم آن دو برابر شود.

سپس کره نرم شده و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کرده و مخلوط می کنیم. سپس ماست را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

حالا خمیر را در ظرفی که از قبل با روغن آغشته کرده ایم می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و حدود یک ساعت در جای گرم می گذاریم.

مواد میانی شامل نصف پیمانه شکر، بادام، پودر دارچین و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم.

پس از استراحت لازم خمیر را به شکل گرد در آورده و پهن کنید. سپس حدود یک قاشق از مواد متوسط ​​را داخل هر تکه خمیر بریزید.

لبه های خمیر را روی هم قرار می دهیم و با فشار انگشتان به هم می چسبانیم سپس خمیر را از یک طرف به طرف دیگر برمی گردانیم.

این کار را برای تمام تکه های خمیر انجام می دهیم. سپس در تابه ای مقدار زیادی روغن بریزید و هر کدام از قطعات را در روغن گرم کنید.

کاتاباها را مرتب در حین سرخ کردن جابه جا کنید تا سطح آنها برشته و طلایی شود. پس از سرخ شدن کاتاباها را از روغن خارج کرده و در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سپس کاتاباها را در پودر قند میغلتانیم و با پسته تزئین میکنیم.

نکاتی برای طبخ قطاب خوشمزه

هنگام تهیه این نوع خمیر که ماست یکی از مواد اصلی آن است، بهتر است بیکینگ پودر را با ماست ترکیب کنید تا با آرد. همچنین می توانید با استفاده از چنگال لبه های خمیر را نیشگون بگیرید.

در مرحله تهیه خمیر این شیرینی سنتی و اگر از ماست به عنوان ماده اصلی استفاده می کنید، می توانید به جای ماست از شیر استفاده کنید.

اگر به شیرینی های قطبی با طعم عسل علاقه دارید، می توانید به جای شکر از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.

برای داشتن رنگ طلایی جذاب تر، می توانید با قاشق چوبی آنها را در روغن بچرخانید.

همچنین دقت کنید که خمیر این کلوچه ها به مدت طولانی در معرض هوا قرار نگیرد، زیرا باعث چروک شدن و پف کردن شیرینی ها می شود.

همچنین می توانید از ترکیب مغزهای خوراکی در تهیه مواد میانی شیرینی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا