راز خوشمزگی مربای زردآلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی مربای زردآلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه مربای زردآلو
راز مربای خوشمزه زردآلو و نکات آشپزی مربای خوشمزه و خانگی زردآلو سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای زردآلو با طعم مطبوع و لذیذی که دارد یکی از شیرینی های پرطرفدار است که خیلی ها نمی توانند از آن چشم پوشی کنند. این مربا را می توان در اواخر بهار و اوایل تابستان تهیه کرد که بهترین زمان برای دسترسی به زردآلوی تازه است. زردآلو به عنوان میوه ای پرطرفدار که در طب سنتی دارای خواص فراوانی است، می تواند طعم فوق العاده و فواید بی شماری را در تهیه مربا به ارمغان بیاورد. مصرف زردآلو می تواند به بهبود مشکلات گوارشی و کم خونی کمک کند. مربا و مارمالاد این میوه را می توان در دستور پخت کیک، شیرینی، تارت و چیزکیک استفاده کرد.
عناصر
زردآلو بدون هسته 1 کیلوگرم
شکر 600 گرم
یک چهارم قاشق چایخوری آب لیمو
طرز تهیه مربای زردآلو
برای تهیه مربای زردآلو که یکی از خوشمزه ترین مرباهای تابستانی است، ابتدا باید یک کیلوگرم زردآلو تازه و شیرین را با دقت بشویید و هسته آن را جدا کنید. برای شستشوی بهتر توصیه می شود از آب سرد استفاده شود تا میوه ها نرم و صاف نشوند. اگر مربای با طعم شیرین می خواهید می توانید از ترکیب زردآلو ترش و شیرین استفاده کنید. اگر مربای شیرین می خواهید، فقط از زردآلو شیرین استفاده کنید. زردآلو را می توان پوره کرد، به درستی آب پز کرد یا به قطعات کوچکتر برش داد. زردآلوها را بعد از شستن در ظرفی بریزید و روی آنها شکر بپاشید.
ظرف شما باید به اندازه ای بزرگ باشد که فضای کافی برای دم کردن مربا و تغییر حجم آن داشته باشد. سینی یکی از بهترین ظروف برای تهیه مربای زردآلو است. پس از آغشته شدن زردآلوها به شکر، آنها را روی حرارت ملایم بپزید. حرارت کم به پخت بهتر مربا کمک می کند و از تشکیل شکر جلوگیری می کند. معمولاً نیازی به اضافه کردن آب نیست، اما در صورت نیاز می توانید کمی آب اضافه کنید. در حین پخت، میوه ها باید خوب پخته شوند، اما له نشوند.
در پایان پخت بهتر است کمی آبلیمو یا آبلیمو اضافه کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود. مربای زردآلو معمولا در عرض 30 دقیقه غلیظ می شود. برای بررسی آماده بودن مربا آن را بین دو انگشت بگیرید. اگر حالت آبدار داشت پس آماده است. بعد از جوش آمدن اجازه دهید مربا کاملا خنک شود و در شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. برای تزیین مربا می توانید از هسته زردآلو استفاده کنید.
راز خوشمزه مربای زردآلو
برای تهیه مربای خوشمزه و تازه زردآلو بهتر است از زردآلوهایی با بافت سفت و رسیده استفاده کنید که طعمی شیرین تا شیرین دارد و به رنگ نارنجی است.
برای تهیه مربا از میوه هایی که آثار کرم یا کپک دارند خودداری کنید.
استفاده از زردآلو درشت و خامه ای که به انواع کشاورزی معروف است برای تهیه مربا مناسب نیست.
برای شیرین نشدن مربا توصیه می شود به جای آبلیمو از دو قاشق آبلیموی طبیعی استفاده کنید.
قوام صحیح مربا نقش مهمی در کیفیت آن دارد. مربای خیلی غلیظ غلیظ و سفت می شود و مربای خیلی رقیق هم احتمالا کپک می زند.
برای اینکه شکل زردآلوها را حفظ کنید و زیاد له نشوند، آنها را از آب جدا کرده و بعد از غلیظ شدن آب آن را دوباره اضافه کنید تا مربا جذاب تر به نظر برسد.
برای نگهداری طولانی مدت، مربا را می توان در فریزر نگهداری کرد. اگر مربا قوام خوبی داشته باشد در فریزر یخ نمی زند و همیشه آماده مصرف است.
هرگز از مرباهای کپک زده استفاده نکنید و آنها را دور بیندازید. برای جلوگیری از کپک زدن مربا، هر بار از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید تا رطوبت وارد نشود.
برای افزودن طعم های مدرن به مربا می توانید از موادی مانند گلاب، وانیل و دارچین استفاده کنید اما توصیه می شود مربا را با طعم اصلی و سنتی آن تهیه و مصرف کنید.