آشپزی

راز خوشمزگی مربای گلابی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی مربای گلابی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه مربای گلابی

راز طعم مربای گلابی و نکاتی برای تهیه مربای گلابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مربا یکی از اجزای جدایی ناپذیر صبحانه است که با تزیین میز با طعم ها و رنگ های مختلف، جذابیت خاصی به آن می بخشد. مربای گلابی یکی از مرباهای خوشمزه است. اگر هنوز آن را امتحان نکرده اید، پیشنهاد می کنیم مربا یا مارمالاد را از گلابی تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

گلابی را می توان برش خورده و کوچک یا به شکل منظم تهیه کرد. انتخاب نوع مربا به ذائقه هر فرد بستگی دارد. به طور کلی، مرباهای ورقه شده برای صبحانه بهتر است زیرا خوردن آنها راحت تر است. اما مرباهای مناسب ظاهر رسمی و شیک تری دارند.

عناصر

گلابی 1 کیلوگرم

شکر 1 کیلوگرم

2 لیوان آب

1 قاشق چایخوری آب لیمو

زعفران پخته (اختیاری) 1 تا 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا از گلابی

گلابی ها را بشویید و پوست آن را جدا کنید. برای تهیه مربا می توانید گلابی ها را به اندازه دلخواه برش بزنید یا به صورت چرخی برش بزنید. می توانید مربای مناسب گلابی هم درست کنید. برای تهیه مربا از گلابی خلال شده بهتر است از گلابی های کوچک یا متوسط ​​استفاده کنید و دقت کنید گلابی ها خیلی نرم نباشند.

بعد از اینکه گلابی ها را پوست گرفتید، انتهای آن را با چاقوی تیز ببرید و دانه های داخل میوه را بردارید. می توانید گلابی ها را از وسط نصف کرده و هسته های داخلی آن را جدا کنید. سپس آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد می گذاریم تا شکر حل شده و شفاف شود و دانه های شکر دیده نشود. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا غلیظ شود.

بعد از رسیدن به قوام آب مربا می توانید در صورت تمایل زعفران آب پز غلیظ را اضافه کنید. گلابی ها را داخل آب می ریزیم و حرارت را کمی زیاد می کنیم تا شروع به جوشیدن کند و گلابی ها کاملا بپزند.

بهتر است گلابی ها را چند بار در آبغوره جابجا کنید تا تمام قسمت های میوه به طور یکنواخت پخته شود و آب آن به قوام مربا برسد. مقداری از آب مربا را با قاشق بردارید و چند قطره از آن را روی انگشتانتان بریزید تا مزه دار شود. اگر شیره چسبناک باشد و آبکی نباشد به قوام آن رسیده است. در آخر آب لیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. اگر روی مربا کف بود با قاشق از آن جدا کنید و بگذارید مربا در تابه خنک شود.

سپس مربا را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. این مربا علاوه بر ظاهر زیبا، طعم بسیار خوبی نیز دارد. امیدوارم ازش خوشتان بیاید.

راز خوشمزه مربای گلابی

قوام مربا بسیار مهم است که بر کیفیت و ماندگاری آن تأثیر می گذارد. اگر مربا به اندازه کافی غلیظ نباشد احتمال کپک زدن آن زیاد است و اگر خیلی غلیظ باشد شکر تشکیل می شود. اگر بعد از سرد شدن متوجه شدید که آب میوه به غلظت مورد نظر نرسیده است، می توانید میوه را از آب خارج کرده و آب آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به قوام برسد.

روش دیگر برای بررسی قوام مربا این است که مقداری آب میوه را در نعلبکی ریخته و در فریزر قرار دهید تا خنک شود. سپس ظرف را در دست بگیرید و اگر شیره به آرامی حرکت کرد و پف کرد و غلظت داشت به قوام خود رسیده است و می توانید حرارت را خاموش کنید. اگر بعد از سرد شدن متوجه شدید که شربت خیلی غلیظ و غلیظ است کمی آب جوش به مربا اضافه کنید تا به حالت عادی برگردد سپس کمی آبلیمو اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید به حالت دلخواه برسید.

برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، کناره های کاسه را با برس آبلیمو یا پارچه ای که با آب لیمو مرطوب شده است بشویید تا قطرات شربت که کناره ها پاشیده شده اند از بین برود. این کار از ترک خوردن و تشکیل شکر در مربا جلوگیری می کند.

به عنوان یک انتخاب شیرین، می توانید هل یا وانیل را به مربا اضافه کنید. ابتدا هل را داخل آب می ریزیم تا طعم خاصی به مربا بدهد و در آخر آن را جدا می کنیم. در آخر وانیل را به مربا اضافه کنید و حرارت را کم کنید زیرا اگر وانیل زیاد بجوشد می تواند مربا را تلخ کند.

اگر مربا در فریزر یخ زد به این معنی است که قوام مورد نظر به دست نیامده و آب زیادی در شیره وجود دارد. مربائی که به غلظت مناسب رسیده باشد فقط در فریزر غلیظ می شود.

هنگام تهیه مربا از گلابی ورقه شده، توجه به اندازه میوه برای پخت بسیار مهم است. گلابی را نباید در حدی بپزید که نرم و لطیف شود. میوه باید شکل خود را حفظ کند و در طول پخت نسبتاً نرم باشد.

اندازه ظرف مورد استفاده نیز باید متناسب با شعله استفاده شده باشد. قدرت شعله باید نسبت به اندازه گلدان متعادل باشد تا از له شدن یا قوام میوه جلوگیری شود. اگر حرارت به اندازه قابلمه کم باشد، ممکن است میوه ها له شوند، یا ممکن است بخواهید قبل از غلیظ شدن مربا، حرارت را خاموش کنید. همچنین اگر قدرت شعله نسبت به سایز قابلمه زیاد باشد مربا قبل از پخت کامل میوه به قوام خود می رسد و یا در اثر حرارت زیاد شیرین می شود.

اگر به جای آب لیمو از آب لیمو استفاده می کنید، حدود یک چهارم قاشق چای خوری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا