آشپزی

راز خوشمزگی نون خامه ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نون خامه ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز نان خامه ای خوشمزه

راز نان خامه ای خوشمزه و نکاتی برای تهیه نان خامه ای خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

هر آنچه از یک دسر یا شیرینی کاستارد انتظار دارید، می توانید آن را در یک شیرینی کوچک اما مرموز به نام «نان خامه ای» بیابید. این عیار کوچولو داستان جالبی را دنبال کرده و از ایتالیا به سایر نقاط جهان سفر کرده و خاطرات زیبا و ماندگاری را برای دوستدارانش به ارمغان آورده است.

مهاجرت همواره برای انتقال علم، دانش، هنر و اندیشه مؤثر بوده است. در زمان سلطنت کاترین دو مدیچی، که یک نجیب زاده ایتالیایی از خانواده مدیچی در ایتالیا بود، سرآشپز دربار اولین خمیر کاسترد را در حدود سال 1547 برای ازدواج خود با هانری دوم پادشاه فرانسه اختراع کرد و از آن زمان خمیر کاستارد به آن معرفی شد. فرانسه.

دستور پخت نان پف دار خامه ای در طول رونق شیرینی پزی در اروپا در قرن هفدهم به نوعی تغییر کرد. سرانجام، در قرن هجدهم، آنتونی کرم دستوری را ارائه کرد که امروزه هنوز برای تهیه نان خامه ای استفاده می شود. خامه به نان اضافه کرد.

پس از اروپا، می توان گفت که نان کاسترد در حدود سال 1851 از آمریکا پخش شد و ایالت ویسکانسین به دلیل تخصص قنادی هایش در تهیه نان کاسترد معروف است.

بنابراین می توان گفت که نان کاستارد از ایتالیا سرچشمه گرفته و سپس در سراسر جهان حمل شده و در هر کشوری به روش خاص خود کشت می شده است. این شیرینی با تنوع در سبک و طعم متفاوت در سراسر جهان محبوب است و به ویژه در فرانسه دوم ژانویه به عنوان روز ملی نان خامه ای جشن گرفته می شود.

مواد لازم برای تهیه کاسترد

نصف فنجان آب یا 120 میلی لیتر

50 گرم کره

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 پنس

آرد نصف لیوان یا 70 گرم

2 عدد تخم مرغ متوسط

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نصف قاشق چایخوری وانیل

خامه قنادی 250 گرم

طرز تهیه نان خامه ای

برای تهیه نان کاستارد ابتدا آب و کره را به همراه نمک و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید تا شکر و کره حل شود.

وقتی کره از کناره های تابه شروع به ریزش کرد، آرد را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر خوب یکدست شود. سپس از روی حرارت بردارید.

خمیر را در ظرف دیگری می ریزیم و می گذاریم کمی خنک شود. سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و جوش شیرین اضافه کنید و با همزن برقی یک دقیقه هم بزنید.

پس از مخلوط شدن مواد، وقتی کاملا مخلوط شدند و خمیر نرم و یکدستی به دست آمد، آن را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی فر قرار دهید. سپس خمیر را با قیف به شکل های دلخواه روی سینی فر فشار می دهیم.

برای پخت، مایکروفر را در حالت کانوکشن و با دمای 200 درجه به مدت یک ربع از قبل گرم می کنیم و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل آن می گذاریم.

بعد از بیست دقیقه ظرف را از فر خارج کنید و نیم ساعت بگذارید خنک شود. در همین حین خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 10 دقیقه بزنید تا غلیظ شود و فرم بگیرد.

طرز تهیه نان خامه ای 10 نفره طرز تهیه نان خامه ای با فنجان طرز تهیه نان خامه ای اصیل ایرانی طرز تهیه نان خامه ای در توستر چرا نان خامه ای داخل آن حالت خمیری پیدا می کند. خمیر نان شل می شود طرز تهیه نان خامه ای بدون رول, طرز تهیه نان خامه ای با کره مایع

وقتی مارشمالوها خنک شدند کف آنها را سوراخ کرده و داخل قیف با خامه پر کنید. سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

حالا نان رول های خامه ای خوشمزه آماده است. آنها را در بشقاب سرو بچینید و از این دسر خانگی برای پذیرایی از مهمانان یا شادی خود و خانواده تان لذت ببرید.

راز نان خامه ای خوشمزه

پس از ریختن خمیر در قیف و فرم دادن به آن با وردنه، دست ها را در آب بی نمک خیس کنید و با انگشتان خیس به آرامی لبه های خمیری را که در تابه گذاشته اید فشار دهید تا ناهمواری ها برطرف شود و این قسمت نسوزد. شیرینی هنگام پخت .

با اضافه کردن وانیل و تمیز نگه داشتن کاسه در طول فرآیند مخلوط کردن تخم مرغ از بوی تخم مرغ جلوگیری کنید.

برای جلوگیری از بالا آمدن خمیر نان خامه ای می توانید دمای فر را در 5 دقیقه اول پخت روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس حدود 20 دقیقه روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوب پخته شود.

در حین درست کردن کاستارد، به خصوص در زمانی که در فر در حال بالا آمدن است، فر را باز نگذارید، زیرا ممکن است باعث شود خمیر ناخواسته پف کند.

وقتی از فر خارج شد، کاسترد باید کاملا طلایی و ترد باشد و خوب پخته شود. در غیر این صورت ممکن است داخل خمیر باقی بماند.

اگر ماسوره حلقه دار در دسترس نیست، می توانید این کار را بدون ماسوره یا با یک ماسوره معمولی انجام دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا