آشپزی

راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز پاپ کورن مرغ خوشمزه

راز طعم پاپ کورن مرغ و هنر پاپ کورن مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

ممکن است مرغ پاپ کورن را در منوی فست فود به عنوان یک پیش غذای محبوب و خوشمزه دیده باشید که اغلب در کنار سیب زمینی سرخ شده سرو می شود. قسمت بیرونی مرغ در این غذا با پودر سوخاری پوشانده شده و بسیار ترد است. در این مطلب طرز تهیه مرغ پاپ کورن را در خانه به شما می گوییم تا در چند مرحله آسان این غذای خوشمزه را به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پاپ کورن مرغ سرخ شده

2 عدد سینه مرغ

1 فنجان آرد سفید

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به اندازه کافی

ماست 1 لیوان

پودر سیر و روغن کافی

طرز تهیه پاپ کورن با مرغ سرخ شده

تکه های کوچک مرغ را آماده کرده و بشویید و در آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود و کاملا خشک شوند.

مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

ماست، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روی کاسه را با مرغ ها در پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

همزمان آرد را در ظرفی جداگانه بریزید.

ادویه هایی مانند نمک، فلفل، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

قابلمه را روی آتش بگذارید و روغن بریزید و بگذارید داغ شود.

یک کاسه آب خنک و یک کاسه مخلوط آرد در کنار خود آماده کنید.

مرغ ها را ابتدا در آرد می غلتانند، سپس در آب ولرم فرو می برند و دوباره در آرد می ریزند.

جوجه ها را در روغن داغ قرار می دهند تا سرخ شوند.

پس از سرخ شدن، تکه های مرغ را روی یک سبد یا دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

حالا می توانید مرغ پاپ کورن را با سالسا یا سس قارچ سرو کنید. دستور پخت مرغ پاپ کورن در اینجا به پایان می رسد.

مواد لازم برای تهیه مرغ پاپ کورن با پنیر

سینه مرغ 250 گرم

1 عدد پیاز

فلفل سیاه و پودر سیر ½ قاشق چایخوری

ادویه زنجبیل و کاری ½ قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

2 عدد تخم مرغ

پنیر پیتزا به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه مرغ پاپ کورن پنیری

پیاز را روی رنده ریز رنده می کنیم و سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

سینه های مرغ را در غذاساز بریزید و پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

نمک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری را به مخلوط مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرغ را به قطعات کوچک برش دهید، روی هر کدام مقداری پنیر پیتزا بپاشید و به شکل توپ های کوچک در آورید.

ابتدا این گلوله های مرغ را در آرد بغلتانید سپس در تخم مرغ زده شده بغلتانید تا کاملا با این مواد آغشته شود.

سپس دوباره توپ ها را در آرد سوخاری بغلتانید تا آماده سرخ شدن شوند.

تابه ای را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و مقداری روغن در آن بریزید و بگذارید داغ شود.

گلوله های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

پس از سرخ شدن، توپ ها را روی دستمال کاغذی یا یک سبد قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرغ پاپ کورن چیزی شما اکنون آماده سرو است.

راز پاپ کورن مرغ خوشمزه

پاپ کورن با مرغ سوخاری یک غذای محبوب و خوشمزه است که با توجه به نکات زیر طعم فوق العاده ای خواهد داشت.

در دستور پخت مرغ پاپ کورن کره ای، روند پخت مشابه است، اما تفاوت اصلی در افزودن فلفل سیاه بیشتر است.

برای تهیه این غذا از آرد سفید مرغوب مانند آرد گندم سه صفر یا آرد شیرینی پزی استفاده کنید.

استفاده از نشاسته ذرت در تهیه این غذا به ترد شدن سطح آن کمک می کند.

روغنی که برای سرخ کردن مرغ ها استفاده می شود باید آنقدر داغ باشد که تکه های مرغ را به خوبی در آب فرو بریزد و آنقدر داغ باشد که جوجه ها در آن غرق شوند.

از این روش پخت می توانید برای درست کردن پای مرغ سرخ شده نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا