آشپزی

راز خوشمزگی پای اسپاگتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پای اسپاگتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک پای اسپاگتی خوشمزه

راز طعم پای اسپاگتی و هنر درست کردن پای اسپاگتی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

پای اسپاگتی یک غذای خوشمزه و مقوی است که از ترکیب پاستا، سس، گوشت و پنیر درست می شود. این غذا را می توان به دو روش اصلی با خمیر پای یا بدون آن تهیه کرد.

مواد لازم برای پای اسپاگتی با خمیر پای

خمیر پای: می توانید از خمیر پای آماده استفاده کنید یا خمیر پای را طبق دستورالعمل ارائه شده در منزل تهیه کنید.

اسپاگتی: حدود 450 گرم

گوشت چرخ کرده: 450 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 3 حبه

گوجه فرنگی: 790 گرم (1 قوطی)

رب گوجه فرنگی: 30 میلی لیتر

چاشنی ایتالیایی: 30 میلی لیتر

نمک: به میزان لازم

تخم مرغ: 3 عدد

پنیر خامه ای: ۱۱۴ گرم

پنیر ایتالیایی رنده شده: ۱۱۲ گرم

طرز تهیه پای اسپاگتی با خمیر پای

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

خمیر پای را طبق دستور بسته آماده کنید یا در خانه درست کنید.

اسپاگتی را طبق دستورالعمل بسته بپزید.

گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر را در تابه تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، چاشنی ایتالیایی و نمک را به گوشت اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه تفت دهید.

اسپاگتی پخته شده را به سس گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

در ظرفی تخم مرغ ها را هم زده و سپس به مخلوط اسپاگتی اضافه کنید.

خمیر پای را در قالب قرار دهید و لبه های آن را خط بکشید.

مخلوط اسپاگتی را در پوسته پای بریزید.

پنیر خامه ای را به ورقه های نازک برش دهید و روی اسپاگتی ها بچینید.

پنیر ایتالیایی رنده شده را روی پای بپاشید.

پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا لبه های آن طلایی و ترد شوند.

پای را از فر خارج کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و سپس برش بزنید.

راز پای اسپاگتی خوشمزه با خمیر پای

می توانید در این غذا از انواع گوشت مانند مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.

همچنین می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل، قارچ یا کدو حلوایی در پای اسپاگتی استفاده کنید.

برای طعم قوی تر، می توانید از سس گوجه فرنگی تند استفاده کنید.

اگر از خمیر پای آماده استفاده می کنید، حتماً دستورالعمل روی بسته بندی را برای پخت آن رعایت کنید.

پای اسپاگتی را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل برای شام یا ناهار سرو کرد.

پای اسپاگتی بدون خمیر پای

اگر به دنبال روشی سریع و آسان برای تهیه پای اسپاگتی هستید، می توانید آن را بدون خمیر پای درست کنید. برای این کار، مراحل 1 تا 6 دستورالعمل بالا را دنبال کنید. سپس مخلوط اسپاگتی را در ظرف پیرکس یا ظرف پخت بریزید. پنیر خامه ای و پنیر ایتالیایی رنده شده را روی اسپاگتی ها بپاشید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

پای اسپاگتی یک غذای خوشمزه و همه کاره است که می توانید آن را مطابق ذائقه خود تغییر دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا