راز خوشمزگی پیتزا برگر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پیتزا برگر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک پیتزا برگر خوشمزه
راز پیتزای خوشمزه برگر و هنر پیتزا برگر خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
پیتزا برگر ترکیبی خوشمزه از دو غذای محبوب دنیا پیتزا و همبرگر است. در واقع این غذا یک ساندویچ همبرگر است که به جای نان با دو لایه خمیر پیتزا درست می شود.
لایه های پیتزا برگر را می توان به روش های مختلفی پر کرد، اما معمولاً شامل مواد زیر است:
خمیر پیتزا: می توانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید یا در منزل درست کنید.
سس گوجه فرنگی: سس گوجه فرنگی پایه پیتزا برگر را تشکیل می دهد و طعم فوق العاده ای به آن می دهد.
پنیر: پنیر موزارلا رایج ترین نوع پنیر برای برگر پیتزا است، اما می توانید از انواع دیگر پنیر مانند پنیر چدار یا پنیر پروولون نیز استفاده کنید.
گوشت چرخ کرده: گوشت چرخ کرده را به صورت همبرگر پخته و روی سس گوجه فرنگی قرار می دهید.
سبزیجات: می توانید از انواع سبزیجات مانند فلفل، پیاز، قارچ و زیتون در پیتزا برگر استفاده کنید.
مواد دلخواه: در پیتزا برگر علاوه بر مواد ذکر شده می توانید از مواد دیگری مانند سوسیس، سوجوک، فلفل چیلی و آووکادو نیز استفاده کنید.
پس از قرار دادن تمام مواد روی خمیر پیتزا، آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر پیتزا طلایی شود، بپزید.
پیتزا برگر را می توان به تنهایی یا با مخلفات دلخواه مانند سیب زمینی سرخ شده، سالاد و سس خورد.
راز یک پیتزا برگر خوشمزه
از خمیر پیتزا با کیفیت بالا استفاده کنید.
سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی خمیر پیتزا پخش کنید.
مقدار زیادی پنیر روی پیتزا بریزید.
گوشت چرخ کرده را خوب بجوشانید تا سفت نشود.
از سبزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید.
پیتزا برگر را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا برگر
خمیر پیتزای آماده: به مقدار لازم
پنیر موزارلا: 220 گرم
گوجه فرنگی کبابی و آسیاب شده: 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 450 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا برگر
فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل مزه دار کرده و به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ درآورید و کنار بگذارید.
خمیر پیتزا را به 6 دایره به قطر 10 سانتی متر تقسیم کنید.
در ظرفی گوجه فرنگی های تفت داده شده و له شده را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
روی هر دایره خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و سپس پنیر موزارلا را روی آن بمالید.
کوفته ها را به اندازه دایره های خمیر پهن کنید و در روغن سرخ کنید.
برگرهای سرخ شده را روی پیتزاها قرار دهید و دوباره مقداری پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
پیتزاها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا طلایی شود و پنیر آب شود.
پیتزا برگرها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن کمی سرو کنید.