آشپزی

راز خوشمزگی پیراشکی گوشت + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پیراشکی گوشت را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کوفته های گوشتی خوشمزه

راز کوفته های گوشتی خوشمزه و نکاتی برای تهیه کوفته گوشتی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه پیراشکی بسیار جذاب و مورد علاقه دوستداران انواع کوفته می باشد. پیراشکی با طعمی بی نظیر و خوش طعم از جمله خوراکی هایی است که تجربه آن بسیار مطبوع است. به دلیل ظاهر جذاب و اندازه لقمه مناسب، کودکان نیز به خوردن کوفته علاقه دارند، بنابراین در انتخاب مواد اولیه کوفته گوشتی سالم و خوشمزه برای خانواده خود تهیه کنید.

کوفته ها غذاهای محبوبی هستند که می توانید با انواع مختلف غذا درست کنید. استفاده از خمیر آماده یا خمیر رشته گزینه مناسبی برای تهیه کوفته های خوشمزه است، می توانید از خمیر نیمه یخ زده آماده کوفته هم استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید کوفته‌ها را در تابه سرخ کنید یا در فر بپزید تا کالری کمتری داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

تخم مرغ: 2 عدد

کره مایع: 4 قاشق غذاخوری

ماست غلیظ: 1/2 فنجان

شیر: 1/2 فنجان

نمک: 1 قاشق چایخوری

500 گرم

بکینگ پودر: 1/2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پیراشکی با گوشت

تخم مرغ آب پز: 2 عدد

گوشت چرخ کرده: 350 گرم

پیاز: 1 عدد

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی

ابتدا تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

بیکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را در ماست حل کنید و سپس این مخلوط را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفت و نچسبی به دست آید.

خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و دو ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه کوفته گوشت

ابتدا پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا آب آن کاملا تبخیر شود سپس روغن را اضافه می کنیم و پیاز را تفت می دهیم تا سرخ شود.

گوشت را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و مقداری از آنها را با هم تفت دهید.

وقتی رنگ گوشت تغییر کرد و کاملاً سرخ شد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب داغ حل کرده و به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد تا آب جذب گوشت شود سپس از روی حرارت بردارید.

تخم مرغ های آب پز را رنده کرده و به مخلوط گوشت اضافه می کنند.

به مخلوط گوشت و تخم مرغ، مقداری جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل مقداری پودر سیر اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سطح کار را با آرد پاشیده و خمیر پیراشکی را خیلی نازک باز کنید سپس با سوراخ یک فنجان دایره هایی از خمیر برش دهید.

وسط هر دایره خمیر مقداری از مواد گوشتی را بریزید و دو طرف خمیر را به هم بیاورید و محکم بچسبانید تا هنگام سرخ شدن باز نشود.

در تابه ای عمیق روغن فراوان بریزید و پلمنی ها را داخل آن بریزید تا کاملا سرخ و طلایی شوند.

کوفته ها را در ظرف دلخواه بچینید و با لیموترش، گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین کنید.

راز کوفته های گوشتی خوشمزه

در تهیه پیراشکی با گوشت به نکات زیر توجه کنید:

برای پخت کوفته ها استفاده از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی توصیه می شود که نه تنها به خوش طعم شدن کوفته ها کمک می کند، بلکه از مضرات گرم شدن بیش از حد روغن و ایجاد دود سرطان زا جلوگیری می کند.

برای خمیر پیراشکی استفاده از ترکیب یک قاشق چایخوری جوش شیرین و دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر موثر است.

می‌توانید از خمیر آماده استفاده کنید، اما خمیر خانگی نرم‌تر و لطیف‌تر می‌شود و در نتیجه پس از سرخ کردن، کوفته‌ای نرم به دست می‌آید.

هنگام قرار دادن مواد گوشتی داخل خمیر، لبه های خمیر را با چنگال خوب فشار دهید یا لبه های آن را بچرخانید تا در روغن باز نشوند.

کوفته ها را با سس سرو کنید تا خوشمزه تر و جذاب تر شود.

برای جذابیت بیشتر کوفته ها، قبل از سرخ کردن مقداری کنجد و خرفه روی آن بپاشید.

مواد لازم برای کوفته مرغ

کره: 100 گرم

تخم مرغ: دو عدد

شیر گرم: یک فنجان

پودر شیر: سه قاشق پر

خمیر: یک قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ: یک عدد

پیاز: دو عدد

قارچ: سیصد و پنجاه گرم

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای: به مقدار لازم

کره: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

پنیر پارمسان

طرز تهیه کوفته مرغ

برای تهیه کوفته مرغ ابتدا شکر را به شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی زده و پودر شیر و کره را به آن اضافه کنید.

سپس مخلوط شیر و خمیر را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و کم کم آرد را به مواد اضافه کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و خوب ورز دهید و در جای گرمی در ظرف دربسته به مدت دو ساعت بگذارید.

در همین حین مواد پیراشکی متوسط ​​را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید.

سپس قارچ ها را اضافه کرده و بعد از اینکه آب قارچ تبخیر شد، پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید. حرارت را کم کنید و پنیر و در آخر فلفل خرد شده را به مواد اضافه کنید.

سپس روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر تمام شده را پهن کنید و دو تا سه دقیقه ورز دهید. مقداری از خمیر را بردارید و به شکل بیضی یا دایره ای در بیاورید و مواد متوسط ​​خنک شده را داخل آن بریزید و به شکل توپ در آورید.

مرحله آخر این است که روی خمیر را با برس زرده بمالید و در قالب قرار دهید و در فر 180 درجه به مدت بیست دقیقه بپزید یا می توانید در روغن داغ سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا