راز خوشمزگی چای ماسالا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی چای ماسالا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز چای ماسالا خوشمزه
راز ماسالا چای خوشمزه و نکاتی برای تهیه چای ماسالا خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
چای ماسالا یک نوشیدنی ادویه دار محبوب هندی است که به دلیل ترکیبات متنوع و فواید سلامتی آن محبوبیت جهانی پیدا کرده است.
این چای که از انواع ادویه ها استفاده می کند، علاوه بر طعم مطبوع، دارای خواص بی شماری از جمله کاهش تورم و حالت تهوع، مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا و التهاب است.
چای ماسالا به عنوان یک نوشیدنی موثر برای کاهش وزن شناخته شده و در کنترل دیابت و فشار خون بالا مفید است.
دستور غذای اصلی چای ماسالا از چای سیاه، شیر و زنجبیل استفاده می کند، اگرچه چای سبز نیز رایج است.
از دیگر ادویه های موجود در این نوشیدنی می توان به دارچین، رازیانه، هل سبز، فلفل سیاه، میخک و گشنیز اشاره کرد که بسته به دستور غذا می تواند متفاوت باشد.
چای ماسالا در سراسر جهان به عنوان یک نوشیدنی معطر با طعمی تند و شیرین شناخته می شود و به همین دلیل بسیار محبوب است. این چای معمولا از چای سیاه، زنجبیل و چند ادویه دیگر تهیه می شود.
این نوشیدنی ریشه در جنوب آسیا و به احتمال زیاد در هند دارد و در برخی از کشورهای اروپایی به چای هندی معروف است.
کلمه ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه های مخلوط است و این نام نشان دهنده ارتباط تاریخی این چای با هند است.
نام این چای از ترکیب چند ادویه مختلف گرفته شده است و در فرهنگ هندی به پیروی از سنت بریتانیایی اغلب شیر به آن اضافه می شود.
مواد لازم برای چای ماسالا
چای سیاه: معمولاً به عنوان پایه ای برای تهیه چای ماسالا استفاده می شود.
زنجبیل: در چای ماسالا، زنجبیل طعم تند و تند می بخشد و اغلب در دستور العمل ها استفاده می شود.
چوب دارچین: عطر خوبی به چای ماسالا می دهد.
هل: این دانه معطر در چای ماسالا به دلیل خواص ضد التهابی آن استفاده می شود.
دانه های فلفل سیاه و قرمز: این دانه ها در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های هندی از جمله چای ماسالا به دلیل خواص فراوانی که دارند استفاده می شود.
انیسون: این ادویه ستاره ای شکل طعم شیرینی به چای ماسالا می دهد.
رازیانه: این دانه با طعم خاص و شیرین خود در چای ماسالا استفاده می شود.
شیر یا آب: چای ماسالا را می توان با شیر یا آب تهیه کرد، شیر باید کاملا جوشیده و گرم باشد.
تخم گشنیز: این دانه عطر و طعم مطبوعی به چای ماسالا می دهد.
میخک: برای مقابله با خستگی جسمی و روحی، میخک افزودنی خوبی برای چای ماسالا است.
طرز تهیه چای ماسالا
فلفل سیاه، میخک، هل، دارچین و بادیان را حدود دو دقیقه در تابه تفت دهید، سپس بگذارید سرد شوند و به صورت پودر در بیایند.
آب و چای سیاه و زنجبیل تازه خرد شده را به مدت 10 دقیقه در آن بجوشانید و سپس از صافی رد کنید و پودر ادویه را اضافه کنید.
شیر را هم بجوشانید و آماده کنید.
شیر و چای را به نسبت دو به یک داخل لیوان بریزید و برای شیرینی می توانید شکر قهوه ای یا عسل اضافه کنید.
در صورت استفاده از چای کیسه ای ماسالا، مقداری آب و شیر را بجوشانید، چای کیسه ای را در آن قرار دهید و 2 دقیقه صبر کنید، سپس چای کیسه ای را خارج کرده و بنوشید.
در صورت استفاده از پودر ماسالا چای فوری، آب، شیر و پودر چای ماسالا را روی اجاق حرارت دهید، در لیوان بریزید و بنوشید.
توجه داشته باشید که چای ماسالا به طور سنتی بدون شیرین کننده تهیه می شود و فقط از شیر برای طعم دادن استفاده می شود.
چای ماسالا هم به عنوان نوشیدنی گرم و هم به عنوان نوشیدنی سرد استفاده می شود.
زمان مصرف چای ماسالا است
زمان ایده آل برای نوشیدن چای ماسالا یک ساعت بعد از غذا است. در این بازه زمانی می توانید از خواص درمانی آن نهایت استفاده را ببرید.
خوردن چای ماسالا بدون روزه
تاکنون هیچ تحقیق جامعی در مورد مصرف چای ماسالا با معده خالی انجام نشده است، بنابراین توصیه می شود بدون مشورت با پزشک این چای را با معده خالی ننوشید.
مصرف روزانه چای ماسالا
تمامی اجزای به کار رفته در چای ماسالا طبیعی بوده و تاکنون عوارض خطرناکی از این چای گزارش نشده است.
بنابراین تعیین حدود دقیق برای مصرف آن مشکل است. البته باید توجه داشت که مصرف زیاد چای ماسالا که حاوی کافئین است می تواند مشکلاتی مانند اختلالات خواب، استرس و اضطراب را به همراه داشته باشد.
طبق مطالعات، دوز توصیه شده کافئین در روز نباید بیش از 300 میلی گرم باشد. با توجه به اینکه هر فنجان چای ماسالا حاوی حدود 20 میلی گرم کافئین است، حداکثر سه فنجان در روز معمولا بی خطر است.
همچنین افراد گرم مزاج باید توجه داشته باشند که ترکیب ادویه هایی که در چای ماسالا استفاده می شود معمولاً گرم است و در برخی افراد باعث تب و بی حالی می شود.
بنابراین میزان مناسب مصرف چای ماسالا در روز به مزاج و عادات غذایی هر فرد بستگی دارد، اما مصرف یک تا سه فنجان در روز به طور کلی برای سلامتی مضر نیست.