آشپزی

راز خوشمزگی چیکن برگر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی چیکن برگر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک برگر مرغ خوشمزه

راز طعم مرغ برگر و کراک و طرفدار مرغ برگر خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

مرغ برگر به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه دنیای فست فود شناخته می شود و انواع روش های تهیه آن طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. افراد مختلف بسته به ذائقه خود ممکن است دستور برگر مرغ سرخ شده به سبک رستورانی یا نسخه های ساده تر آن را انتخاب کنند، در حالی که برخی از رستوران ها از دستورالعمل های خاصی مانند دستور پخت برگر مرغ مک دونالد استفاده می کنند. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع دستور پخت برگر مرغ آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید تا از جزییات این فست فود محبوب و لذت بخش مطلع شوید.

برگر مرغ شبیه همبرگر است، اما در مواد و روش پخت با همبرگر مرغ سرخ شده تفاوت هایی دارد. تهیه یک لایه نازک سینه مرغ برای برگر مرغ به دانش و مهارت خاصی نیاز دارد، زیرا سینه مرغ نسبت به گوشت قرمز چربی کمتری دارد و باید مراقب بود که زیاد خشک نشود. سینه مرغ چاشنی شده داخل نان همبرگر به همراه موادی مانند کاهو، ترشی، گوجه فرنگی و سس هایی مانند سس کچاپ قرار می گیرد. حتی می توانید با آموزش دستور پخت نان همبرگر، این ساندویچ خوشمزه را در خانه درست کنید. به زودی طرز تهیه چند نوع برگر مرغ را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ

1 و نیم کیلوگرم مرغ (ران و سینه مخلوط)

4 عدد پیاز متوسط

زرده تخم مرغ 1 عدد

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری سس خردل

1 قاشق چایخوری رب سیر

1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه همبرگر مرغ

مخلوط مرغ خرد شده، پیاز رنده شده، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سس خردل، رب سیر و نان را در یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. این مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از یک ساعت مخلوط برگر مرغ را به قطعات 100 گرمی تقسیم کرده و به شکل دایره در آورید. برگرهای مرغ را در سینی فر از قبل آماده شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. همچنین می توانید نان های برگر را در فر یا روی گریل درست کنید. برگرهای مرغ آماده را با موادی مانند برش های پنیر، برگ های کاهو، گوجه فرنگی حلقه ای، خیارشور، سس مایونز و خردل بین دو نیمه نان بریزید و سرو کنید.

راز یک برگر مرغ خوشمزه

برای تهیه همبرگر مرغ می توانید از هر قسمتی از مرغ استفاده کنید.

اگر از ران مرغ استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد مقدار پیاز را در دستور غذا کاهش دهید.

افزودن ادویه هایی مانند آویشن، زعفران یا کاری نیز می تواند در افزایش طعم همبرگر مرغ مفید باشد.

همبرگرهای مرغ را می توانید قبل از پختن خام نگه دارید یا بعد از پخت آن ها را فریز کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا