راز خوشمزگی کال کباب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کال کباب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم کال کباب
راز کال کباب خوشمزه و نکاتی برای کال کباب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
غذاهای گیلانی و شمالی که به تنوع محصولات تازه و متنوع شهرت دارد در رستوران ها شهرت دارد. این ظروف به دلیل طعم دلپذیر و ظاهر هنری بسیار محبوب هستند.
علاوه بر غذاهای سنتی گیلانی معروف مانند فسنجان و شیرین خورشت، قیمه شمالی و قورمه سبزی گیلانی، کال کباب نیز یکی از محبوب ترین غذاهایی است که هم به عنوان غذای مستقل و هم به عنوان چاشنی سایر غذاها استفاده می شود. در زیر طرز تهیه کل کباب شمالی را توضیح می دهیم.
عناصر
بادمجان یک کیلویی
250 گرم گردو
یک بوته کامل سیر
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
یک فنجان دانه انار
فلفل سبز 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، گلپر، پیازچه خشک به میزان دلخواه
طرز تهیه کال کباب
برای تهیه یک کال کباب خوشمزه ابتدا بادمجان های بلند را بشویید و خشک کنید سپس روی آن را با چاقو نزدیک ساقه آن ببرید. آنها را روی ذغال ها قرار دهید تا پخته شوند، مطمئن شوید که هر طرف بادمجان پخته شده است.
بادمجان ها را بعد از تفت دادن در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا به راحتی پوست آن جدا شود. می توانید بادمجان ها را در سینی بچینید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید. بعد از 5 تا 10 دقیقه پوست بادمجان ها را جدا کرده و کنار بگذارید.
سپس بادمجان ها را خرد کرده و با مخلوط کن دستی پوره کنید.
گردو را رنده یا چرخ کنید و به ظرف بادمجان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک بوته سیر را به مدت 5 دقیقه در آب خیس کنید، پوست آن را بردارید و سپس آبکش کنید و رنده کنید. سیر را به ظرف بادمجان اضافه کنید.
برای دادن عطر و طعم خاص به کال کباب، چوچاق و نعناع خشک را خرد کرده و به محتویات کال کباب اضافه کنید.
دانه های انار را برداشته و نیمی از آن را با گوشت کوب خرد کرده و به ظرف بادمجان اضافه کنید.
در آخر نمک، فلفل، روغن زیتون و پودر گلپر را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. گوشت تفت داده شده را در ظرف سرو قرار دهید و با دانه های انار و گردو تزیین کنید.
راز طعم کال کباب
هنگام انتخاب بادمجان مناسب برای پخت، به دنبال انواعی با پوست مشکی و براق باشید.
زمانی که بادمجان ها آماده برشته شدن هستند، نقاط تیره روی پوست را جدا کنید تا بادمجان ها تیره و تلخ نشوند.
اگر به زغال دسترسی ندارید، بادمجان ها را در فویل بپیچید و به مدت 10-15 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.
اگر پلاستیک برای پوست کندن بادمجان کبابی در دسترس نیست، از یک کاسه آب سرد استفاده کنید تا دستتان نسوزد و گوشت بادمجان را تمیز کنید.
برای طعم دادن به کباب از انار ترش استفاده کنید و از قرار دادن قسمت های سفید انار در آن خودداری کنید.
اگر انار ندارید، می توانید به جای آن از شاهی استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که آب لیمو همان تاثیر را نخواهد داشت.
توصیه می شود مقداری دانه انار را به طریقی له کنید تا آب آن گرفته شود و به کباب رنگ بدهد.
بهتر است گردو را با چاقو نبرید تا بافت نرم و یکنواخت کباب حفظ شود و تکه های گردو اذیت نشوند.
هرگز سیر تازه را از دستور کال کباب حذف نکنید زیرا طعم اصلی کال کباب از سیر تازه می آید.
در فصل هایی که سیر تازه در دسترس نیست، می توانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید.
اگر به سبزی چوچاق دسترسی ندارید، می توانید با افزایش مقدار نعناع خشک، جای خالی را پر کنید.
اگر استفاده از روغن برای شما ممنوع است، می توانید روغن زیتون را از دستور کال کباب حذف کنید.
کل کباب را هم سرد و هم گرم بخورید. اگر مقداری باقی مانده بود، آن را در ظرف درب دار نگهداری کنید و فقط آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.