آشپزی

راز خوشمزگی کباب ترش + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب ترش را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم خامه ترش

راز طعم شوره ترش و ترش هنر کباب کردن کرم خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کباب ترش که در زبان محلی به «کباب ترش» معروف است، یک دستور پخت محلی برای منطقه شمال کشور به ویژه گیلان است. این کباب با طعم ترش خاصی که دارد، غنای طعم غذاهای شمالی را نشان می دهد و گزینه ای ایده آل برای کسانی است که به دنبال یک تجربه جدید کباب هستند.

راز کمال و طعم بی نظیر ترش کباب در استفاده از سبزیجات معطر بومی منطقه نهفته است. اگر این سبزی ها را ندارید می توانید از جایگزین های پیشنهادی که در زیر ارائه می کنیم استفاده کنید. این کباب را می توان مانند سایر انواع کباب با برنج یا نان به عنوان یک غذای کامل سرو کرد.

مواد اولیه تهیه کباب ترش

گوشت گوسفند یا گاو نیم کیلو

1 عدد پیاز

رب انار 3 قاشق غذاخوری

100 گرم گردوی آسیاب شده

سبزیجات (جعفری، ترخون، گشنیز، مرزه، چوهاگ) 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترش

اولین قدم این است که گوشت را به قطعات کوچک برش دهید تا برشته شود و بشویید. بعد از شستن اجازه دهید گوشت خشک شود.

پیاز را پوست گرفته، شسته و روی رنده ریز رنده می کنیم.

گردوها را در آسیاب خرد کرده یا در هاون بکوبید و به پیاز خرد شده اضافه کنید. رب انار را نیز به این مخلوط اضافه کنید.

سبزی ها را پاک کرده و خرد کرده و به مخلوط پیاز و گردو و رب انار اضافه کنید و برای رقیق شدن سس می توانید کمی آب انار اضافه کنید و از سبزیجات مخصوص منطقه شمال مانند چوچاق و خلوش و بینه استفاده کنید. طعم بی نظیری به غذا می دهد.

سیر رنده شده را به این مخلوط اضافه کرده و در نهایت فلفل سیاه اضافه می کنند.

مراقب باشید در این مرحله نمک اضافه نکنید زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.

گوشت ها را داخل این سس بریزید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. هرچه گوشت بیشتر در سس بماند، طعم آن عمیق تر است.

برای نرم تر شدن گوشت، توصیه می شود کیوی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید.

بعد از اینکه گوشت را از یخچال خارج کردید، آن را به سیخ کشیده و کباب کنید. در حین تفت دادن سیخ ها را مرتب بچرخانید تا یکنواخت برشته شوند و نسوزند.

گوجه‌فرنگی‌های شسته شده را به سیخ کشیده و کبابی کنید.

حالا کباب ترش شما آماده است و می توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

طرز پخت کباب رشتی ترش روی گاز در تابه یا قابلمه

برای تهیه کباب ترش روی اجاق، ابتدا تکه های گوشت را به اندازه دلخواه برش دهید و کمی بمالید تا نرم و آماده پذیرش طعم ها شوند.

در مرحله بعد گردوی آسیاب شده، رب انار، سبزی های معطر و ادویه هایی مانند نمک و فلفل را در ظرف پهنی اضافه کرده و با گوشت خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

آب و کمی روغن به مواد اضافه کنید و حرارت را آرام آرام تنظیم کنید تا گوشت آرام آرام و کامل بپزد. پختن کباب ترش روی اجاق گاز شاید به اندازه پختن با زغال خوشمزه نباشد، اما برای مواقعی که ذغال و گریل ندارید، گزینه بسیار خوبی است.

راز طعم خامه ترش

در تهیه این غذای شمالی از سبزی مخصوصی به نام چوچاق استفاده می شود. اگر چوچاک ندارید می توانید از ترکیب نعناع، ​​گشنیز و جعفری به عنوان جایگزین استفاده کنید تا طعمی مشابه داشته باشید.

برای تنظیم میزان اسیدیته کباب ترش با توجه به ذائقه خود، می توانید رب انار یا ملس را انتخاب کنید یا حتی می توانید از رب پرتقال به عنوان جایگزین استفاده کنید، اما یادتان باشد که رب پرتقال طعم ترش قوی تری دارد و نیاز به تطبیق دارد. برای استفاده از مقدار کمتر

برای حفظ لطافت و ترد بودن گوشت باید در آخرین لحظات پختن با ذغال به کباب نمک اضافه کرد، زیرا اضافه کردن نمک در ابتدای پخت باعث خشکی و سفت شدن گوشت می شود.

دقت کنید که شعله کباب کم باشد تا رب انار آغشته به گوشت نسوزد و طعم کباب به طعم ناخوشایند تغییر نکند.

برای آشپزی خانگی می توانید گوشت را با کمی روغن در تابه تفت دهید.

افزودن فلفل سیاه بیشتر به کباب ترش طعم تند و لذیذی به آن می دهد.

همچنین می توانید کمی روغن زیتون به سس حاوی رب انار، گردو و سبزیجات اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

مهم است که کباب را تا زمانی که هنوز کمی آبدار است از روی حرارت بردارید تا زیاد خشک نشود.

استفاده از انار رنده شده به جای رب انار گزینه دیگری برای افزودن به گوشت است.

سرو کباب ترش با کاتخ، مخصوصاً با سیر ترشی، تجربه لذیذتری نسبت به کلوچه دارد و در مناطق شمالی ایران معمولاً به این شکل مصرف می شود.

کباب ترش را می توان با ترشی، زیتون یا سیر ترشی برای تجربه ای غنی از طعم های مختلف سرو کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا