آشپزی

راز خوشمزگی کباب دیگی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب دیگی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کباب دیگی خوشمزه

راز کباب خوشمزه دیگی و کباب پا و پنکه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

احتمالا افراد کمی هستند که علاقه ای به برشته کردن ماهیتابه (یا به عبارتی دیگ یا تابه) نداشته باشند. این نوع کباب که در تابه و روی اجاق گاز طبخ می شود همانطور که از نامش پیداست از گوشت چرخ کرده تهیه می شود و طعمی استثنایی دارد.

برای تهیه این غذای خوشمزه توصیه می شود از گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده کنید. به عنوان غذای جانبی، می توانید گوجه فرنگی کبابی، سیب زمینی پخته، فلفل و انواع دیگر سبزیجات را نیز سرو کنید.

مواد لازم برای کباب قابلمه

گوشت چرخ کرده (گوشت گاو، گوسفند یا مخلوط آنها) نیم کیلوگرم

1 عدد پیاز بزرگ

2 عدد گوجه فرنگی بزرگ

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه خیلی کم

فلفل قرمز و پودر دارچین (اختیاری) به میزان لازم

طرز تهیه کباب قابلمه ای

گوشت را بشویید و خرد کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.

پیاز را با دقت رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید. هنگامی که سس BBQ چسبناک شد، می توانید برای طعم بهتر مقداری دارچین اضافه کنید.

هنگام استفاده از زردچوبه، مراقب باشید و فقط از مقدار کمی استفاده کنید. زیرا کمی زردچوبه طعم خوبی به کباب می دهد اما زیاده روی آن می تواند طعم گوشت را تغییر دهد.

بعد از آماده شدن مواد کباب، تابه را گرم کنید و سس باربیکیو را با دست در آن پخش کنید. سپس با انگشتان خود خطوطی روی گوشت ایجاد کنید تا سیخ ها از یکدیگر جدا شده و به طور یکنواخت در تابه قرار گیرند.

وقتی سیخ ها شکل گرفت، اجاق گاز را روشن کنید و تابه را روی آن قرار دهید. حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا کباب ها آرام آرام بپزند و آب آن ها آزاد شود. سپس کمی روغن به سیخ ها اضافه کنید و دو طرف آن ها را سرخ کنید.

توجه داشته باشید که سیخ ها نباید زیاد سرخ شوند تا خشک نشوند. بهتر است کباب ها آبدار باشند و روی حرارت کم پخته شوند.

در حین پختن سیخ ها، گوجه ها را بشویید و بعد از سرخ شدن کامل گوجه ها را به صورت قاچ برش دهید تا گوجه ها را روی سیخ ها بچینید.

بعد از سرخ شدن سیخ ها مقداری رب گوجه فرنگی بین سیخ ها بریزید تا پاستا کمی سرخ شود. سپس گوجه ها را دور سیخ ها بچینید و در قابلمه را بپوشانید تا گوجه ها بپزند.

بعد از مدت کوتاهی سیخ ها آماده سرو هستند. در صورت تمایل می توانید سیب زمینی های پخته را دور سیخ بچینید و گوجه فرنگی های سرخ شده را در ظرف دور سیخ بچینید. اضافه کردن فلفل سرخ شده نیز یک گزینه است. این غذا را می توانید با ماست یا سبزیجات میل کنید.

راز کباب دیگی خوشمزه

سعی کنید از گوشت با کمترین میزان چربی استفاده کنید.

در پایان پخت، چند قطره زعفران آبکش شده را به غذا اضافه کنید تا عطر مطبوعی بدهد.

روی این کباب را با سماق تزیین کنید. سماق بهتر است به عنوان افزودنی به همه کباب ها استفاده شود، زیرا موادی دارد که می تواند چربی های مضر گوشت را متعادل کند، طعم آن را بهبود بخشد و به هضم آن کمک کند.

اگر پیاز را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید، گوشتتان لطیف تر می شود. بهتر است از پودر پیاز برای پرهیز از تکه های درشت پیاز در کباب استفاده کنید که ممکن است خوب سرخ نشود و در دهان احساس شود.

گوشت و ادویه ها را خوب مخلوط کنید. (آنها را حداقل 3 تا 5 دقیقه با هم مخلوط کنید تا مواد طعم دارتر شوند.)

اگر وقت داشتید قبل از پخت گوشت را یک ساعت در یخچال بگذارید تا یکدست شود.

به یاد داشته باشید هنگام پخت و پز از حرارت کم استفاده کنید.

استفاده از دارچین طعم خاصی به کباب می دهد. یکبار امتحان کنید

می توانید یک فلفل سبز را کنار باربیکیو قرار دهید تا عطر فلفل گرفته شود و در نتیجه بسیار خوشمزه تر می شود.

برای کسانی که از خوردن گوشت قرمز امتناع می کنند، استفاده از مرغ چرخ کرده توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا