آشپزی

راز خوشمزگی کباب کوبیده تابه ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب کوبیده تابه ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم کباب سرخ شده

راز طعم کباب کوبیده تابه و پنکه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کباب کبابی پخته شده در تابه یکی از روش های آسان و راحت برای تهیه کباب کبابی محبوب در منزل است. این روش به ویژه برای کسانی که با محدودیت های زندگی آپارتمان نشینی و چالش های استفاده از کباب پز زغالی سنتی دست و پنجه نرم می کنند مفید است.

مواد لازم برای تهیه کباب سرخ شده

500 گرم گوشت گوسفند

3 عدد پیاز متوسط

سماق ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به اندازه کافی

روغن مایع به اندازه کافی

طرز پخت کباب در تابه

برای تهیه یک کباب تابه ای لذیذ ابتدا گوشت چرخ کرده را که ترجیحاً ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله است آماده می کنیم و در ظرف بزرگی می ریزیم. پیازها را با رنده ریز رنده کرده و به آن اضافه کنید.

پیاز رنده شده را بعد از رنده مدت کوتاهی در یخچال نگهداری می کنیم تا کمی نرم و کمی شیرین شود سپس آب اضافی آن را جدا کرده و به گوشت اضافه می کنیم.

به مخلوط گوشت و پیاز کمی نمک و فلفل سیاه و سماق اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوطی چسبناک و یکدست به دست بیاید و اگر زمان کافی داشتیم می توانیم این مخلوط را مدتی در یخچال نگهداری کنیم تا استراحت کند.

اگر از نظر زمان محدود باشیم، می توانیم بلافاصله شروع به پخت سیخ کنیم. یک تابه نچسب را با کمی روغن چرب کنید و مخلوط کباب را به صورت یک لایه در آن پخش کنید.

هنگام پختن سیخ ها می توانیم با قاشق یا انگشتان روی سطح سیخ ها را طرح کنیم و سپس روی حرارت ملایم قرار دهیم تا بپزد.

بسته به ترجیح شخصی، کباب را می توان روی حرارت قوی تر برای آبدار نگه داشتن آن یا برای ترد شدن آن روی حرارت کمتر پخت.

وقتی کباب آماده شد آن را با چاقو به صورت نوار برش دهید و به آرامی آن را بچرخانید تا دو طرف کاملا پخته شود.

برای افزایش طعم و چربی کباب می توانیم از مخلوط زعفران آب پز و کره آب شده روی آن بمالیم.

بعد از اتمام زمان پخت می توان گوجه فرنگی و فلفل سبز را در ماهیتابه کنار سیخ ها قرار داد تا همراه با سیخ ها بپزند. در آخر کباب را به ظرف سرو منتقل می کنیم و با گوجه فرنگی و فلفل سبز و با نان یا برنج به دلخواه سرو می کنیم.

راز کباب کردن خوشمزه تابه ای

توصیه می شود برای سلامتی بهتر از گوشت با چربی کمتر استفاده کنید.

در مراحل آخر پخت مقداری زعفران پخته شده اضافه کنید تا عطر مطبوعی به غذا بدهد.

این کباب را با سماق سرو کنید که نه تنها برای این دستور، بلکه برای انواع کباب ها نیز پیشنهاد می شود. چون سماق فوایدی برای سلامتی دارد و به هضم گوشت کمک می کند، پیاز را بعد از رنده آبکش کنید تا گوشت نرم تری داشته باشید و سپس تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید. استفاده از تکه های بزرگ پیاز می تواند بافتی ناخواسته در کباب ایجاد کند.

گوشت و ادویه ها را خوب با هم مخلوط کنید تا طعم ها به خوبی مخلوط شوند. این کار را 3 تا 5 دقیقه انجام دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.

اگر عجله ندارید سس باربیکیو را مدتی در یخچال بگذارید تا بافت بهتری به آن بدهد.

هنگام پخت از کم بودن شعله اطمینان حاصل کنید.

افزودن کمی دارچین به کباب طعم بی نظیری به آن می دهد. توصیه می شود این نکته را امتحان کنید.

فلفل سبز را بین تکه های کباب قرار دهید تا طعم و عطر آن گرفته شود و نتیجه بسیار خوشمزه تری داشته باشید.

برای افرادی که محدودیت گوشت قرمز دارند، استفاده از مرغ چرخ کرده یک جایگزین عالی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا